Βιασμός 12χρονης: «Μαμά δεν έχω κάνει τίποτα»
Ο 36χρονος που συνελήφθη αρνείται 'οτι γνώριζε την ηλικία της 12χρονης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 17/10/2022 | 08:18
Σοκαρισμένη είναι η μητέρα του 36χρονου διοικητικού υπάλληλου του νοσοκομείου «Μεταξά», ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, μετά τη σύλληψή του για τον βιασμό της 12χρονης.
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το παιδί μου εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση. Πραγματικά δεν το πιστεύω! Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι» είπε αρχικά η μητέρα του 36χρονου. Σύμφωνα με την ίδια ο γιος της αντιμετωπίζει «σοβαρά προβλήματα υγείας».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αποκάλυψε, δε, ότι, ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο «και έκλαιγε, μου είπε "μαμά δεν έχω κάνει τίποτα"».
Στην ερώτηση αν το τελευταίο διάστημα είχε μιλήσει με το παιδί της για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, η μητέρα του απάντησε ότι μένουν σε διαφορετικά σπίτια με τον γιο της και δεν είχαν κάνει κάποια σχετική συζήτηση.
Η μητέρα του 36χρονου τόνισε, τέλος, ότι ο γιος της δεν γνώριζε τον προφυλακισμένο για την ίδια υπόθεση, Ηλία Μίχο, με τον οποίο, όπως είπε, δεν έμεναν καν στην ίδια περιοχή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης
Σήμερα
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.
Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης
Σήμερα
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.
Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα
Σήμερα
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.
Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη
Σήμερα
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό
Φρίκη στη Γαλλία: Πατέρας κρατούσε πάνω από έναν χρόνο τον 9χρονο γιο του κλειδωμένο σε βαν
Σήμερα
Επειδή δεν τον ήθελε η σύντροφός του
Επιστροφή στη Γη για τους αστροναύτες του Artemis II ‑ Εντυπωσιακή προσθαλάσσωση
Σήμερα
«Τώρα... ο Αρης»
Στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή για την παραλαβή του Αγίου Φωτός
Σήμερα
Το απόγευμα φτάνει στην Ελλάδα
Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης
Σήμερα
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης
Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»
Σήμερα












