E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βιασμός 12χρονης: Γιατί προφυλακίστηκε η μητέρα του κοριτσιού;

«Τα λεφτά στη μάνα μου» έγραφε σε μηνύματά του προς υποψήφιους «πελάτες» το κορίτσι

Βιασμός 12χρονης: Γιατί προφυλακίστηκε η μητέρα του κοριτσιού;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/10/2022 | 08:09

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Κολωνού με θύμα μια 12χρονη μαθήτρια, την οποία βίαζε και εξέδιδε σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. Χθες, υπήρξε μια ακόμη προφυλάκιση για την υπόθεση, η τέταρτη κατά σειρά, με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, μετά την απολογία της, στη φυλακή οδηγήθηκε η 37χρονη μητέρα της ανήλικης, αρνούμενη την κατηγορία της μαστροπείας σε βάρος του ίδιου της του παιδιού, την οποία και της απήγγειλαν οι αρχές.

Δύο ήταν τα στοιχεία που «έκαψαν» την κατηγορουμένη, η οποία φέρεται πως μέσα στο ανακριτικό γραφείο έκλαιγε και έλεγε συνεχώς ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα βίωνε το παιδί της και ότι δεν έχει καμία σχέση με την μαστροπεία που της αποδίδεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ανακρίτρια και εισαγγελέας έλαβαν την απόφαση για προφυλάκιση της κατηγορουμένης, «πατώντας» στα εμβάσματα σε λογαριασμό της από «πελάτες» του παιδιού της, αλλά και σε μηνύματα της 12χρονης κόρης της προς υποψήφιους «πελάτες» που έγραφε «τα λεφτά στη μάνα μου». Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα μηνύματα αυτά αφορούσαν σε φωτογραφίες του παιδιού οι οποίες στέλνονταν μέσα από την εφαρμογή blindchat.

Τα στοιχεία αυτά, συνδυαστικά με το γεγονός ότι η ανήλικη έλειπε πάρα πολλές ώρες από το σπίτι για να μπορεί να «ανταποκρίνεται» στα ραντεβού που της έκλεινε ο Ηλίας Μίχος, οδήγησαν τις αρμόδιες δικαστικές αρχές στην προφυλάκιση της 37χρονης. Μάλιστα, μόλις τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της κατηγορουμένης, τα οποία είχαν καταθέσει νωρίτερα ως μάρτυρες υπεράσπισης της στην εν εξελίξει ανάκριση, την είδαν να βγαίνει από το ανακριτικό γραφείο ξέσπασαν σε λυγμούς.

Η 37χρονη μητέρα με το υπόμνημα που κατάθεσε στην ανακρίτρια υποστήριξε πως «πάγωσε» μόλις έλαβε γνώση των μηνυμάτων που ο 53χρονος έστελνε στην κόρη της και υποστήριξε πως η Ηλίας Μίχος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειάς της. «Σε επικοινωνία που είχα με την κόρη μου την ρώτησα τι είχε συμβεί και κου είπε ότι κάποια ημέρα που ήταν στο κατάστημα του Ηλία Μίχου κατέβηκε στο υπόγειο να βοηθήσει σε κάτι και εκείνος την βίασε. Μου ανέφερε και ότι την εξανάγκασε να πάει και με άλλους άνδρες περίπου 10 στον αριθμό. Ο Ηλίας Μίχος προσπάθησε να διεισδύσει στην οικογένεια μας, εμφανιζόταν προστατευτικός και δοτικός προς τα παιδιά της γειτονιάς και εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη μας έπραξε όλα αυτά», είπε η 37χρονη στην ανακρίτρια και σε άλλο σημείο του υπομνήματός της ανέφερε για το παιδί της: «Στις καταθέσεις της η ίδια η κόρη μου δηλώνει ότι εμείς η οικογένεια της δεν είχαμε καμία γνώση για όσα συνέβαιναν και για τη βάναυση κακοποίηση της. Η ίδια είχε βρει μηχανισμούς απόκρυψης των συνομιλιών της, γεγονός που καταδεικνύει ότι ουδεμία γνώση είχα εγώ και η οικογένεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν τα όσα ανέφερε σε κατάθεσή της η μικρή για τον 53χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος πλέον βρίσκεται στις φυλακές υπό καθεστώς προσωρινής κράτησης. Όπως κατέθεσε το παιδί, ο Ηλίας Μίχος πέραν του ότι την βίαζε, την πήγαινε σε οίκο ανοχής και εκεί μέσα σε διάστημα περίπου μισής ώρας την ανάγκαζε να συνευρίσκεται με περίπου πέντε «πελάτες». «Σε μένα δεν έδιναν τίποτα», είπε το παιδί στην κατάθεσή του για αυτά τα ραντεβού της φρίκης και σημείωσε πως υπήρχε και η κάρτα της μητέρας της, «όπου βάζαμε λεφτά κάποιοι που πλήρωναν για τις φωτογραφίες». Μάλιστα, όπως κατέθεσε η 12χρονη υπήρχαν και άντρες που δεν τους είχε δει ποτέ και πληρώνανε για φωτογραφίες της. Επισήμανε, δε, στην ίδια κατάθεσή της πως η μητέρα της δεν είχε καταλάβει τίποτα και πως για όλα την καθοδηγούσε ο Ηλίας Μίχος. «Ο Ηλίας μου είχε πει την πρώτη φορά να δω που βάζει την κάρτα η μητέρα μου. Του την έδινα εγώ καμιά φορά και μου την επέστρεφε μετά από κανά δύο ημέρες», είπε χαρακτηριστικά το παιδί.

Οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην πλήρη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο και είναι ενδεικτική η απόφαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών να ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν και τα υπόλοιπα αδέλφια της 12χρονης. Συγκεκριμένα, ερευνάται αν και τα αδέλφια της 12χρονης είχαν πέσει θύματα βιασμού η μαστροπείας. Παράλληλα δόθηκε παραγγελία και στις κοινωνικές υπηρεσίες να διενεργήσουν ανάλογη έρευνα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σουηδία: Τροχός αεροπλάνου με 181 επιβάτες εξερράγη κατά την απογείωση

Σήμερα

To Boeing 737 αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο εξαιτίας βλάβης σε τροχό

Τραγωδία στην Καστοριά: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στο Βάραθρο του Χάρου ‑ Επιχείρηση ανάσυρσης

Σήμερα

O άτυχος άνδρας δεν κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, αλλά φέρεται να είχε ταξιδέψει από την Αθήνα

Απεργία 28 Αυγούστου: Ποιοι θα συμμετάσχουν ‑ Τι θα ισχύσει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σήμερα

Η εισαγωγή του νομοσχεδίου για το πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων στη Βουλή έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και έτσι η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε 24ωρη απεργία

Ανδρας σε αμόκ έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε επειδή του χτύπησαν το μηχανάκι στη Λήμνο

Σήμερα

Ο άνδρας πυροβόλησε με την καραμπίνα πολύ κοντά στο πλήθος με αποτέλεσμα η τραγωδία να αποφευχθεί από καθαρή τύχη

Τούρκος πλοίαρχος συνελήφθη στην Κω ‑ Τα δύο πιστοποιητικά

Σήμερα

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία

Σοκ στην Καρδίτσα: 50χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με τραύμα από ψαροντούφεκο στο κεφάλι

Σήμερα

Τα αρχικά στοιχεία αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Μονή Σινά: Πραξικοπηματίες μοναχοί επιχειρούν να σπάσουν τις πόρτες και να καταλάβουν το μοναστήρι

Σήμερα

Ο Αρχιεπίσκοπος Σινά Δαμιανός έχει απευθύνει έκκληση προς τις αιγυπτιακές αρχές να αναλάβουν δράση για την απομάκρυνσή τους, ωστόσο αυτές δεν ανταποκρίνονται

Ξυλοδαρμός σε χωριό του Ηρακλείου: Τρεις ανήλικοι επιτέθηκαν σε 17χρονο

Σήμερα

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο και τον 15χρονο με τους κηδεμόνες τους για παραμέληση ανηλίκου

ΔΕΘ: Μειώνονται οι φόροι για οικογένειες ‑ Έρχεται μέτρο έκπληξη στη ΔΕΘ

Σήμερα

Το πακέτο των μέτρων που θα εξαγγελθούν στη ΔΕΘ, προβλέπει μεταξύ άλλων αυξήσεις στα πρόσθετα αφορολόγητα όρια

Θερίζουν οι τηλεφωνικές απάτες: Με την τεχνητή νοημοσύνη αντιγράφουν τις φωνές συγγενικών προσώπων

Σήμερα

Οι επιτήδειοι «στήνουν» μια ιστορία, τηλεφωνούν σε πολίτες και τους ζητούν χρήματα

SpaceX: Επιτυχής εκτόξευση του Starship έπειτα από τρεις συνεχόμενες αποτυχίες

Σήμερα

Όλες οι προηγούμενες δοκιμαστικές πτήσεις του νέας έκδοσης του πυραύλου είχαν καταλήξει σε θεαματικές εκρήξεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.