E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βιασμός 12χρονης: Γιατί προφυλακίστηκε η μητέρα του κοριτσιού;

«Τα λεφτά στη μάνα μου» έγραφε σε μηνύματά του προς υποψήφιους «πελάτες» το κορίτσι

Βιασμός 12χρονης: Γιατί προφυλακίστηκε η μητέρα του κοριτσιού;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/10/2022 | 08:09

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Κολωνού με θύμα μια 12χρονη μαθήτρια, την οποία βίαζε και εξέδιδε σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. Χθες, υπήρξε μια ακόμη προφυλάκιση για την υπόθεση, η τέταρτη κατά σειρά, με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, μετά την απολογία της, στη φυλακή οδηγήθηκε η 37χρονη μητέρα της ανήλικης, αρνούμενη την κατηγορία της μαστροπείας σε βάρος του ίδιου της του παιδιού, την οποία και της απήγγειλαν οι αρχές.

Δύο ήταν τα στοιχεία που «έκαψαν» την κατηγορουμένη, η οποία φέρεται πως μέσα στο ανακριτικό γραφείο έκλαιγε και έλεγε συνεχώς ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα βίωνε το παιδί της και ότι δεν έχει καμία σχέση με την μαστροπεία που της αποδίδεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ανακρίτρια και εισαγγελέας έλαβαν την απόφαση για προφυλάκιση της κατηγορουμένης, «πατώντας» στα εμβάσματα σε λογαριασμό της από «πελάτες» του παιδιού της, αλλά και σε μηνύματα της 12χρονης κόρης της προς υποψήφιους «πελάτες» που έγραφε «τα λεφτά στη μάνα μου». Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα μηνύματα αυτά αφορούσαν σε φωτογραφίες του παιδιού οι οποίες στέλνονταν μέσα από την εφαρμογή blindchat.

Τα στοιχεία αυτά, συνδυαστικά με το γεγονός ότι η ανήλικη έλειπε πάρα πολλές ώρες από το σπίτι για να μπορεί να «ανταποκρίνεται» στα ραντεβού που της έκλεινε ο Ηλίας Μίχος, οδήγησαν τις αρμόδιες δικαστικές αρχές στην προφυλάκιση της 37χρονης. Μάλιστα, μόλις τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της κατηγορουμένης, τα οποία είχαν καταθέσει νωρίτερα ως μάρτυρες υπεράσπισης της στην εν εξελίξει ανάκριση, την είδαν να βγαίνει από το ανακριτικό γραφείο ξέσπασαν σε λυγμούς.

Η 37χρονη μητέρα με το υπόμνημα που κατάθεσε στην ανακρίτρια υποστήριξε πως «πάγωσε» μόλις έλαβε γνώση των μηνυμάτων που ο 53χρονος έστελνε στην κόρη της και υποστήριξε πως η Ηλίας Μίχος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειάς της. «Σε επικοινωνία που είχα με την κόρη μου την ρώτησα τι είχε συμβεί και κου είπε ότι κάποια ημέρα που ήταν στο κατάστημα του Ηλία Μίχου κατέβηκε στο υπόγειο να βοηθήσει σε κάτι και εκείνος την βίασε. Μου ανέφερε και ότι την εξανάγκασε να πάει και με άλλους άνδρες περίπου 10 στον αριθμό. Ο Ηλίας Μίχος προσπάθησε να διεισδύσει στην οικογένεια μας, εμφανιζόταν προστατευτικός και δοτικός προς τα παιδιά της γειτονιάς και εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη μας έπραξε όλα αυτά», είπε η 37χρονη στην ανακρίτρια και σε άλλο σημείο του υπομνήματός της ανέφερε για το παιδί της: «Στις καταθέσεις της η ίδια η κόρη μου δηλώνει ότι εμείς η οικογένεια της δεν είχαμε καμία γνώση για όσα συνέβαιναν και για τη βάναυση κακοποίηση της. Η ίδια είχε βρει μηχανισμούς απόκρυψης των συνομιλιών της, γεγονός που καταδεικνύει ότι ουδεμία γνώση είχα εγώ και η οικογένεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν τα όσα ανέφερε σε κατάθεσή της η μικρή για τον 53χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος πλέον βρίσκεται στις φυλακές υπό καθεστώς προσωρινής κράτησης. Όπως κατέθεσε το παιδί, ο Ηλίας Μίχος πέραν του ότι την βίαζε, την πήγαινε σε οίκο ανοχής και εκεί μέσα σε διάστημα περίπου μισής ώρας την ανάγκαζε να συνευρίσκεται με περίπου πέντε «πελάτες». «Σε μένα δεν έδιναν τίποτα», είπε το παιδί στην κατάθεσή του για αυτά τα ραντεβού της φρίκης και σημείωσε πως υπήρχε και η κάρτα της μητέρας της, «όπου βάζαμε λεφτά κάποιοι που πλήρωναν για τις φωτογραφίες». Μάλιστα, όπως κατέθεσε η 12χρονη υπήρχαν και άντρες που δεν τους είχε δει ποτέ και πληρώνανε για φωτογραφίες της. Επισήμανε, δε, στην ίδια κατάθεσή της πως η μητέρα της δεν είχε καταλάβει τίποτα και πως για όλα την καθοδηγούσε ο Ηλίας Μίχος. «Ο Ηλίας μου είχε πει την πρώτη φορά να δω που βάζει την κάρτα η μητέρα μου. Του την έδινα εγώ καμιά φορά και μου την επέστρεφε μετά από κανά δύο ημέρες», είπε χαρακτηριστικά το παιδί.

Οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην πλήρη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο και είναι ενδεικτική η απόφαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών να ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν και τα υπόλοιπα αδέλφια της 12χρονης. Συγκεκριμένα, ερευνάται αν και τα αδέλφια της 12χρονης είχαν πέσει θύματα βιασμού η μαστροπείας. Παράλληλα δόθηκε παραγγελία και στις κοινωνικές υπηρεσίες να διενεργήσουν ανάλογη έρευνα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Σήμερα

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.