E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λεφτά για να «παγώσει» την καταγγελία ζητούσε η μητέρα της 12χρονης

Τα μηνύματα στη σύζυγο του Μίχου

Λεφτά για να «παγώσει» την καταγγελία ζητούσε η μητέρα της 12χρονης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/10/2022 | 18:11

Οι ισχυρισμοί της μητέρας της 12χρονης, στα Σεπόλια, ότι δεν γνώριζε τίποτα για τον βιασμό και την εκπόρνευση της κόρης της από τον Ηλία Μίχο φέρεται πως καταρρέουν, λίγη ώρα αφότου ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της και την προφυλάκισαν, με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Σύμφωνα με ντοκουμέντο που βγήκε στη δημοσιότητα, η 37χρονη επικοινωνούσε με την πρώην σύζυγο του παιδοβιαστή και μαστροπού και τής ζητούσε επιτακτικά χρήματα προκειμένου να κρατήσει στον «πάγο» την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επιμονή της 37χρονης
Ειδικότερα, στην εκπομπή «Το Πρωινό» προβλήθηκαν screen shots από το κινητό της πρώην συζύγου του 53χρονου, με αποτυπωμένα τα γραπτά μηνύματα που είχε στείλει και τις ηχητικές κλήσεις που μέσω εφαρμογής είχε κάνει προς αυτήν η 37χρονη μητέρα, η οποία ζητούσε επανειλημμένα χρήματα.

Μέσα σε 22 ώρες, η 37χρονη φέρεται να έχει στείλει οκτώ γραπτά μηνύματα, ενώ έχει πραγματοποιήσει οκτώ ηχητικές κλήσεις που έμειναν αναπάντητες από την πρώην σύζυγο του Ηλία Μίχου.

Σε ένα από αυτά, μάλιστα, η μητέρα της 12χρονης ζητά 100 ευρώ από την γυναίκα, σημειώνοντας πως έχει «παγώσει το θέμα» και πως αυτό θα συνεχιστεί όσο η σύζυγος του 53χρονου θα της δίνει χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα επίμαχα μηνύματα
«Καλησπέρα τι κάνεις; Θα χρειαστώ 100 ευρώ σήμερα όπως βλέπεις δεν έχω προχωρήσει για την υπόθεση τίποτα. Το έχω παγώσει. Τουλάχιστον να με βοηθάς κι εσύ όμως όταν στο ζητάω και τώρα έχω πολύ καιρό να σου ζητήσω. Δέκα η ώρα στο σημείο που με περιμένεις. Απάντησέ μου εδώ ναι ή όχι γιατί δεν έχω ίντερνετ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι απαντά η πλευρά της μητέρας
Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Live News ο συνήγορος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας, ισχυρίζεται ότι η μητέρα της 12χρονης δεν έκανε κάποιου είδους «παζάρι» με την πρώην σύζυγο, επισημαίνοντας πως όταν πληροφορήθηκε τις αποτρόπαιες πράξεις του Ηλία Μίχου έστειλε μήνυμα στον 53χρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, η μητέρα της 12χρονης πήγε στο ΑΤ της περιοχής όπου, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, περίμενε επί 2.5 ώρες προκειμένου να κάνει την καταγγελία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 37χρονη ενημέρωσε παράλληλα την πρώην σύζυγο του Μίχου. «Την πήρε τηλέφωνο, ωστόσο επειδή δεν την πίστεψε, της έστειλε τα μηνύματα που αντάλλαξε ο Μίχος με το παιδί».

Όπως είπε ο κ. Λύτρας, τότε, η πρώην σύζυγος του Μίχου τής ζήτησε να συναντηθούν, τονίζοντάς της πως είναι πρόθυμη να τη βοηθήσει.

«Καταλαβαίνω αυτό που περνάς, άφησε με να σε βοηθήσω» είπε απευθυνόμενη στην 37χρονη και, σύμφωνα πάντα με τον κ. Λύτρα, τής έδωσε 100 ευρώ και τής είπε να την ενημερώσει ξανά αν χρειαστεί κάτι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, σε επόμενη συνάντηση, η ίδια ζήτησε 100 ευρώ, όπως προκύπτει άλλωστε από τα μηνύματα, ωστόσο αυτό έγινε κατόπιν συνεννόησης με την πρώην σύζυγο του Μίχου, η οποία φέρεται να τής ζήτησε μάλιστα να πάνε σε δικηγόρο να υπογράψουν χαρτί ότι δεν θα μιλήσει.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 15χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμού του 17χρονου

Ελλάδα Σήμερα

Φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο

Καραϊβική: Καρέ καρέ η κατάληψη του πετρελαιοφόρου της Βενεζουέλας από Αμερικανούς πεζοναύτες

Ελλάδα Σήμερα

Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάστηκαν από ελικόπτερο στο κατάστρωμα του «Olina»

Συρία: Τανκ χτύπησε ρεπόρτερ που κάλυπτε τις φονικές συγκρούσεις στο Χαλέπι – Σώθηκε από θαύμα

Ελλάδα Σήμερα

Ο ρεπόρτερ επέζησε με ελαφριά τραύματα, παρά την αιμοραγγία που του προκάλεσε το χτύπημα

Απίστευτο σκηνικό με θύμα τον Γιώργο Κούτσια – Του επιτέθηκε συμπαίκτης του

Ελλάδα Σήμερα

Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση από συμπαίκτη του στο φιλικό Βικτόρια Πλζεν – Λουγκάνο και προς τιμήν του δεν αντέδρασε καθόλου.

Πάτρα: Πώς πήγαν να «καλύψουν» τον φόνο του 30χρονου ‑ Καθάρισαν με χλωρίνη και ξήλωσαν κάμερες

Ελλάδα Σήμερα

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου σε κλαμπ στην Πάτρα, με τις κινήσεις των ιδιοκτητών να διαγράφουν ξεκάθαρη απόπειρα συγκάλυψης

Στο δικαστήριο οι ιδιοκτήτες του μπαρ στο Κραν Μοντανά: Το παρελθόν με τις αρχές και το βίντεο που προκάλεσε οργή

Ελλάδα Σήμερα

Το παρελθόν τους με τις αρχές και το βίντεο από το μοιραίο βράδυ.

Χρήστος Πολίτης: Πότε θα γίνει η τελετή αποτέφρωσης

Ελλάδα Σήμερα

Στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Χρήστο Πολίτη

Νικ Ράινερ: Πιστεύει ότι είναι «θύμα συνωμοσίας» για τη διπλή δολοφονία ‑ Έχει παραισθήσεις

Ελλάδα Σήμερα

Ένα ντοκιμαντέρ του ΤΜΖ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ψυχική υγεία του κρατούμενου Νικ Ράινερ και ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του

Ρούτσι κατά Καρυστιανού: «Πρέπει να παραιτηθεί από τον σύλλογο για τα Τέμπη»

Ελλάδα Σήμερα

Ο Πάνος Ρούτσι δήλωσε πως όσα έκανε ο ίδιος, ήταν «για το παιδί μου, για να βρω την αλήθεια»

Ιωάννινα στα λευκά: Χιονίζει στο κέντρο της πόλης, μαγευτικές εικόνες από τα ορεινά της Κόνιτσας

Ελλάδα Σήμερα

Η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη, με μεγάλο μέρος της Ηπείρου, και ειδικά τις ορεινές περιοχές των Ιωαννίνων και της Αρτας, να έχουν ντυθεί από χθες στα λευκά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.