Λόφος Πιερίας: Πατέρας δύο παιδιών βρέθηκε απαγχονισμένος σε αμπελώνα
Τον άτυχο 57χρονο αντίκρισε νεκρό συγγενικό του πρόσωπο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 18/10/2022 | 20:39
Τραγικό τέλος στη ζωή του επέλεξε να δώσει ένας 57χρονος άνδρας στον Λόφο Πιερίας, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος από στενό συγγενικό του πρόσωπο μέσα σε αμπελώνα ιδιοκτησίας του.
Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο όταν έφτασε ήταν ήδη αργά. Ο άνδρας, που είναι και πατέρας δύο παιδιών, είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Προς το παρόν παραμένει άγνωστο εάν ο 57χρονος άφησε κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, καθώς και τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, πριν από διάστημα περίπου επτά ετών ο κουμπάρος του θύματος είχε αυτοκτονήσει σε κοντινό σημείο από εκεί όπου βρέθηκε σήμερα απαγχονισμένος ο 57χρονος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη
Χτες
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.
Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί
Χτες
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης
Χτες
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.
Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα
Χτες
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί
Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση
Επιστροφή στη Γη για τους αστροναύτες του Artemis II ‑ Εντυπωσιακή προσθαλάσσωση
Χτες
«Τώρα... ο Αρης»
Στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή για την παραλαβή του Αγίου Φωτός
Χτες












