E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Με βίαζε ξανά και ξανά» – Η μαρτυρία 45χρονης μετά από γνωριμία στο facebook

«Ήταν οι πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου»

«Με βίαζε ξανά και ξανά» – Η μαρτυρία 45χρονης μετά από γνωριμία στο facebook
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/10/2022 | 20:39

Συγκλονίζει η περιγραφή 45χρονης γυναίκας από την Αθήνα, που πίστεψε σε όσα της έλεγε ένας άντρας που γνώρισε μέσω facebook και ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη, την πόλη που έμενε εκείνος, με σκοπό να τον γνωρίσει και βιάστηκε -όπως καταγγέλλει- σωματικά και ψυχικά από τον άντρα αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 45χρονη συντετριμμένη θυμάται αναλυτικά και περιγράφει στο newsit.gr πώς τον γνώρισε και όλα όσα πέρασε στα χέρια του, το 2017.

«Με αυτόν τον άνθρωπο γνωριστήκαμε μέσω του facebook. Μου έκανε αίτημα φιλίας, το αποδέχτηκα και αρχίσαμε να μιλάμε. Εγώ μόλις είχα βγει από ένα δύσκολο διαζύγιο και προσπαθούσε να με κάνει με ωραία λόγια να το ξεπεράσω και άρχισε να κερδίζει σιγά σιγά την προσοχή μου και το ενδιαφέρον μου. Μιλούσαμε για περίπου 1,5 χρόνο για όλα. Για απλά καθημερινά πράγματα. Με έπεισε να πάω Θεσσαλονίκη να τον βρω. Όταν έφτασα εκείνο το ξημέρωμα στη Θεσσαλονίκη και τον είδα στο σπίτι του, αντίκρισα έναν πολύ διαφορετικό άνθρωπο από αυτό που έβλεπα στις λίγες φωτογραφίες που είχε στο facebook. Φαίνεται πως ήταν πάρα πολύ παλιές.

Με έπιασε αμηχανία και του ζήτησα να φύγουμε να πάμε για καφέ, να φύγουμε. Αισθανόμουν άβολα. Με το που άνοιξα την πόρτα να μπω για να αφήσω απλά τα πράγματά μου, είδα ένα μεγαλόσωμο σκυλί, ένα πίτμπουλ. Με καθησύχασε, είπε πως τον έχει εκπαιδευμένο, το έκανε λίγο στην άκρη. Και μπήκα μέσα. Είδα ένα σπίτι γεμάτο ακαθαρσίες, μούχλα, τεράστια ακαταστασία και τρόμαξα. Ήθελα να φύγω άμεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από λίγο του είπα να μαζέψει τον σκύλο και να σηκωθώ να φύγω γιατί δεν άντεχα άλλο. Εκεί άρχισε ένας έντονος διάλογος όπου με έβρισε με τις πιο χυδαίες εκφράσεις. Πήρε την τσάντα από τα χέρια μου, την πέταξε σε μία πολυθρόνα και είπε επιτακτικά πως τώρα θα γίνω γυναίκα του. Μου είπε θα βρεθούμε ερωτικά και δεν θα πεις κουβέντα. Με έβριζε με τον χειρότερο τρόπο. Παλέψαμε, έσκισε τα ρούχα μου, προσπαθούσα να αντισταθώ αλλά είχε δύναμη και δεν μπορούσα. Σηκώθηκα, έπεσα στο πάτωμα, με τραβούσε, με βίαζε ξανά και ξανά και ξανά

Ήταν οι πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου. Νόμιζα ότι θα έμενα εκεί, ότι θα πέθαινα. Φώναζα, χτυπούσα, έριχνα πράγματα στους τοίχους, όμως δεν σταματούσε. Κάποια στιγμή έχασα στις αισθήσεις μου. Όταν συνήλθα άρχισε ξανά τα ίδια. Γινόταν αυτό για μία ολόκληρη μέρα. Επαναλαμβανόμενα όλα. Φώναζα λυπήσου με. Αισθανόμουν ντροπή ως άνθρωπος. Ως γυναίκα εξευτελίστηκα και ταπεινώθηκα. Έλεγα Θεέ μου βοήθα να τελειώσει αυτό το μαρτύριο και αυτός μου φώναζε και μου έλεγε ο Θεός σε ξέχασε. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα. Φοβόμουν ότι δεν θα ξανάβλεπα το παιδί μου.

«Με απείλησε πως άμα τον καταδώσω θα είχαν επιπτώσεις οι δικοί μου»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την επόμενη μέρα του ζήτησα να με αφήσει και, δεν ξέρω πως έγινε, με άφησε να φύγω. Με έβαλε σε ένα ταξί και με απείλησε πως άμα τον καταδώσω στην αστυνομία θα είχαν επιπτώσεις οι δικοί μου άνθρωποι. Τελικά με βοήθησε πολύ ψυχολογικά μία πολύ καλή μου φίλη και βρήκα το κουράγιο να πάω στην αστυνομία. Τώρα πλέον έγινε η δίκη και καταδικάστηκε αυτός, όμως είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα το κουβαλάω μαζί μου μια ολόκληρη ζωή».

Ο γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Τζήκας μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε πως «είναι μία συγκλονιστική υπόθεση που έλαβε χώρα το 2017. Θεωρούμε πως η Δικαιοσύνη πάρα πολύ ορθά, με μία εισαγγελική πρόταση άκρως τεκμηριωμένη, κατάλαβε ακριβώς τι συνέβη και οδήγησε αυτόν τον άνθρωπο κατευθείαν στη φυλακή.

Κρίθηκε ομόφωνα η ενοχή του και οδηγήθηκε στη φυλακή ως επικίνδυνος για τέλεση άλλων αντίστοιχων εγκλημάτων. Η συνολική ποινή του ανέρχεται στα 12 έτη κράτησης. Θεωρώ πως η εντολέας μου μετά από όλα όσα πέρασε είναι δικαιωμένη και πιστεύω πως μπορεί να επιστρέψει πλέον στη ζωή της και στο παιδί της και να κοιμάται ήσυχη».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία: Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θωρακίζουν τα σπίτια τους

Χτες

Κοντά στα μεσάνυχτα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Χτες

Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Χτες

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

Χτες

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που απειλούσε να ανατιναχθεί σήμερα έξω από το προξενείο του Ιράν στο Παρίσι

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Χτες

Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Χτες

Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες

Πρόστιμα σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ σε 11 μεγάλες επιχειρήσεις για παραπλανητικές εκπτώσεις

Χτες

Σκρέκας: Αποδεικνύεται στην πράξη ότι οι έλεγχοι που διεξάγονται είναι καθολικοί, εντατικοί και αποτελεσματικοί

Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Πρώτη αντίδραση της Κίνας

Χτες

Οι αντιδράσεις για τις εξελίξεις στο μέτωπο Ισραήλ - Ιράν

Αποθέωση για τον «σούπερ ήρωα» Τζολάκη και την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού

Χτες

Ο νεαρός τερματοφύλακας έπιασε 3 από τα 5 πέναλτι της Φενέρμπαχτσε

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.