E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του καυστικού υγρού στην Κρήτη

Σήμερα αναμένεται να παραδοθεί η 38χρονη

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του καυστικού υγρού στην Κρήτη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/10/2022 | 08:32

Γιατί δεν έχει παρουσιαστεί στις αρχές μέχρι στιγμής

Αναμένεται να παραδοθεί σήμερα Δευτέρα η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη, καθώς τα μεσάνυχτα έληγε το αυτόφωρο. Προς το παρόν παραμένει άφαντη από το Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη, μητέρα δύο παιδιών, επικοινώνησε με δημοσιογράφους και είπε πως τη Δευτέρα το πρωί θα παρουσιαστεί με τον δικηγόρο της στις αρχές. Όπως πρόσθεσε, ο λόγος που δεν έχε παραδοθεί ακόμα είναι ότι δεν έχει βρει δικηγόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με απείλησε, θόλωσα»

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ίδια, ο 36χρονος την απειλούσε και την πίεζε. «Με απείλησε, θόλωσα και του έριξα το υγρό» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Star.

Όπως ανέφερε, είχε μαζί της το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό εδώ και μέρες, καθώς «ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, δεχόταν απειλές και επιθέσεις και το είχε ως μέσο άμυνας σε περίπτωση που δεχόταν κάποια επίθεση».

Περιγράφοντας τι συνέβη το Σάββατο είπε: «Συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε τα κρασιά μας και ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Αμέσως μετά πήγε σε ένα κλαμπ που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο και επέστρεψε στις 5 το πρωί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τότε άρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά. Ότι αν κάνω σχέση θα με σκοτώσουν οι δικοί του και θα είμαι στο χώμα. Θόλωσα… Πήρα το υγρό που είχα σε ένα βαζάκι στην τσάντα μου και του το έριξα» πρόσθεσε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ για την στιγμή πριν την επίθεση δήλωσε: «Για ακόμα μια φορά μετά τις όμορφες στιγμές μας άρχισε να με απειλεί. Απλώς το έκανε πιο έντονα από ποτέ. Είχε μια ασυνήθιστη έπαρση. ‘Θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά, εσένα βέβαια θα αγαπάω όμως εσύ θα είσαι στο χώμα’ μου είπε. Εγώ μετά από αυτά δεν ήθελα να με αγγίζει. Με πίεσε να συνευρεθούμε παρά την θέληση μου και μετά ξανά απειλές. Θόλωσα δυστυχώς».

Από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό

Αναφορικά με το υγρό, η 38χρονη είπε πως είχε μαζί της μικρή ποσότητα και ότι δεν ήταν βιτριόλι, καθώς και ότι το είχε αγοράσει νόμιμα από το διαδίκτυο: «Ήταν ένα υγρό, τύπου ακουαφόρτε, που προμηθεύθηκα από το ίντερνετ νόμιμα. Είχα τρομοκρατηθεί. Από φόβο το είχα μαζί μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν είχα προμελητήσει κάτι. Στο ξενοδοχείο είχαμε βρεθεί τέσσερις φορές . Περίμενα την τέταρτη φορά να τον βλάψω; Το υγρό το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας γιατί δεν είχα άλλο όπλο» διευκρίνισε.

Ακόμα, η 38χρονη μητέρα είπε ότι είχε καταθέσει μήνυση κατά του αδερφού του θύματος για ενδοοικογενειακή βία. Για τον εν διαστάσει σύζυγό της είπε ότι την χτυπούσε, αλλά η ίδια δεν ήθελε εκείνος να πάει ξανά στη φυλακή.

«Με χτυπούσε. Όμως δεν ήθελα να πάει ξανά φυλακή. Είναι έξω με αναστολή γι’ αυτό και δεν του έκανα μήνυση. Εκείνοι οπλοφορούν. Εμένα αν με στρίμωχναν κάπου και με άρχιζαν πάλι στο ξύλο, πώς θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου; Έχω και δύο παιδιά μαζί μου. Κακώς βέβαια έχουμε φθάσει ως εδώ» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κούγιας: «Το θύμα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση»

Στο μεταξύ ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί τον 36χρονο, υποστήριξε πως η 38χρονη είχε αποπειραθεί επανειλημμένως από τον περασμένο Απρίλιο να τον βλάψει. Επιπλέον εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της οικογένειάς καθώς η γυναίκα παραμένει ελεύθερη.

«Αυτό που μεταφέρθηκε από την οικογένεια είναι πως ήταν μια αρρωστημένη προσπάθεια από τη δράστιδα η οποία ξεκίνησε από τον Απρίλιο και, παρά το ότι με σωστό τρόπο την απέκρουσε το θύμα, η συγκεκριμένη γυναίκα έκανε αυτό το οποίο έκανε. Από ό,τι γνωρίζω υπήρχε μια συνεχής προσπάθεια να τον βλάψει αλλά η οικογένειά του έχει μεγάλη οντότητα στην Κρήτη και δεν ήθελε να δώσει συνέχεια» δήλωσε ο ποινικολόγος.

«Δεν πίστευε κάνεις ότι μια γυναίκα θα αγνοούσε την οντότητα αυτής της οικογένειας και θα έκανε αυτό το οποίο έκανε. Υπάρχει μια δυσαρέσκεια από την οικογένεια για το γεγονός ότι η δράστιδα δεν έχει συλληφθεί ακόμα» πρόσθεσε.

«Μόλις επισκέφθηκα το θύμα. Είναι σε πολλή άσχημη κατάσταση» ανέφερε ακόμα ο δικηγόρος. « Έχει περιοριστεί με αυτό το υγρό, δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι υγρό είναι. Είναι σίγουρα δραστικό υγρό. Θα το αποκαλύψει τι είναι ακριβώς η εγκληματολογική υπηρεσία στέλνοντάς το για ανάλυση».

«Όμως έχει βλάβη όλο του το πρόσωπο και μέρος του σώματός του. Υπάρχει κίνδυνος για το ένα του μάτι. Και εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ θα έπρεπε να ασχοληθούν με αυτή την αποτρόπαια πράξη, ασχολούνται με το δήθεν παρελθόν του παιδιού» δήλωσε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «club» του 1 τρισ. δολαρίων μεγαλώνει: Ποια είναι η SK Hynix που μπήκε στη λίστα

Σήμερα

Δεν είναι η μόνη που το κατάφερε τις τελευταίες 24 ώρες

Στη δημοσιότητα το προσχέδιο του μνημονίου ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν: Ποιος θα κάνει κουμάντο στα Στενά του Ορμούζ

Σήμερα

Παρά τις διαρροές και τις έντονες παρασκηνιακές επαφές, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση για οριστική συμφωνία

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Απριλίου, δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Σήμερα

Η νέα φορολοταρία της ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Απριλίου ολοκληρώθηκε, μοιράζοντας χρηματικά έπαθλα έως 50.000 ευρώ, ενώ αυξημένοι λαχνοί δίνονται σε όσους χρησιμοποιούν περισσότερο ηλεκτρονικές πληρωμές

«Πήγα να την ξυπνήσω και ήταν νεκρή, μου είχε παραπονεθεί πως έχει πονοκέφαλο» λέει η μητέρα της 24χρονης Κυριακής που πέθανε στη Ρόδο

Σήμερα

Σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου ο θάνατος της 24χρονης Κυριακής Κασιώτη αποδίδεται σε αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο Πόρτο Κατσίκι στην Λευκάδα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σήμερα

Εντοπίστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές

Τεμπονέρας για ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Το όνομα συμβολίζει το πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό

Σήμερα

Yπογράμμισε ότι η συζήτηση δεν πρέπει να περιορίζεται στις «ταμπέλες», αλλά στο πολιτικό περιεχόμενο

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Φαντάζομαι άφησε το ΕΑΜ για τον Πολάκη ‑ Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο ΑΦΜ;

Σήμερα

«Η χώρα έχει πειραματιστεί με αυτόκλητους σωτήρες», είπε ο πρωθυπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού

Ράγισε καρδιές η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα στον επικήδειο: «Δεν σου λέω αντίο, γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μου»

Σήμερα

«Αν υπάρχουν άγγελοι, ο δικός μου είσαι εσύ και αν υπάρχει αγάπη, είσαι η μοναδική», είπε συγκινημένη η Βικτώρια Δέλλα

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων για το 2026, σε απομόνωση 45χρονος ασθενής

Σήμερα

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Ο Πέτρος Συρίγος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο – «Έχω σπάσει τους δύο καρπούς στα χέρια μου» λέει ο σεφ

Σήμερα

«Είναι ότι χειρότερο μπορούσα να πάθω με την χειρωνακτική εργασία που κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Συρίγος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.