E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκάρει η αθλήτρια τένις που βιάστηκε στα 14 της από πατέρα φίλου της

«Έτρεμα από φόβο»

Σοκάρει η αθλήτρια τένις που βιάστηκε στα 14 της από πατέρα φίλου της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/10/2022 | 22:06

Ο 44χρονος ασελγούσε σε βάρος της επί έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς απειλούσε τη 14χρονη πως θα δημοσιοποιήσει γυμνές φωτογραφίες της.

Θύμα σeξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα συναθλητή της έπεσε αθλήτρια τένις, όταν ήταν 14 ετών, στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 44χρονος ασελγούσε σε βάρος της επί έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς απειλούσε τη 14χρονη πως θα δημοσιοποιήσει γυμνές φωτογραφίες της.

Η κοπέλα, η οποία σήμερα είναι 23 ετών, περιγράφει τις ανατριχιαστικές στιγμές που βίωσε πριν από εννέα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, o κατηγορούμενος έχει κριθεί ένοχος για ασελγείς πράξεις, ολοκληρωμένη σeξουαλική επαφή και σeξουαλική πορνογραφία. Οδηγήθηκε στη φυλακή και καταδικάστηκε σε 7ετή κάθειρξη από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, όμως οι πληγές του κοριτσιού από τη φρίκη και τον ψυχολογικό εκβιασμό που βίωσε παραμένουν ανοιχτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με πήγε στο σπίτι, όπου ήταν η πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή, με πήγε στο δωμάτιο και μου είπε χαλάρωσε, μου κατέβασε το παντελόνι και εγώ άρχισα να τρέμω. Δεν ήξερα τι να κάνω», λέει η νεαρή γυναίκα.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 γράφτηκε σε όμιλο τένις. «Ουσιαστικά παίζαμε τένις με τον γιο του (εκείνος 12), υπήρχε από την πλευρά του ένα ενδιαφέρον να με βοηθήσει, να με πηγαίνει σπίτι. Μου είχε βγάλει ασφάλεια γιατί μιλούσε και με τους γονείς μου, τους είχε πει ότι θα πάω εγώ την κόρη σας στο σπίτι, μην αγχώνεστε. Είχε δώσει δείγμα εμπιστοσύνης», λέει η γυναίκα.

Ο τότε 44χρονος πρότεινε στους γονείς του κοριτσιού να την πηγαινοφέρνει εκείνος από την προπόνηση στο σπίτι, καθώς έμενε κοντά με τον 12χρονο γιο του -ήταν συναθλητές- και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων. Ένα βράδυ, όμως, δεν γύρισε αμέσως τη 14χρονη σπίτι της, λέγοντάς της πως θα την πάει βόλτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έβαλε το χέρι του μέσα από την μπλούζα μου»

«Με είχε πάει στο Σέιχ Σου, σε ένα σκοτεινό μέρος, χωρίς να μου πει πού θα πάμε, ενώ πήγε πρώτα τον γιο του σπίτι. Ξεκίνησε να μου μιλάει για τον έρωτα, για το πώς πρέπει να αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα στο σeξ... Εγώ δεν γνώριζα και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω και ξαφνικά έβαλε το χέρι του μέσα από την μπλούζα μου και μου χάιδευε το στήθος».

Η ανήλικη κοπέλα έμεινε «παγωμένη», ανήμπορη να αντιδράσει και του ζήτησε αμέσως να την πάει σπίτι της. Εκείνο το βράδυ ήταν η αρχή του μαρτυρίου που θα ακολουθούσε για σχεδόν έναν χρόνο.

«Αισθάνθηκα ότι για κάποιον λόγο έφταιγα. Μου έδινε φιλοδωρήματα, μου έδινε κάποια χρήματα, τα οποία ήταν μικροποσά, με κερνούσε φαγητό. Στα 14 μου δεν ξέρω να πω πώς το βίωνα, γιατί ήταν σαν να μου έκανε πλύση εγκεφάλου», αποκαλύπτει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την απειλούσε με γυμνές φωτογραφίες

Οι συναντήσεις γίνονταν με τον καιρό πιο συχνές. Ο 44χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειάς της και το μικρό κορίτσι φοβόταν να μιλήσει για όσα είχε υποστεί.

Η 14χρονη είχε έρθει σε σeξουαλική επαφή μαζί του υπό την απειλή πως θα διαρρεύσει γυμνές φωτογραφίες που τις είχε βγάλει ο ίδιος με το κινητό του.

«Έβγαζε φωτογραφίες του παιδιού γυμνές και το εξεβίαζε ότι, αν μιλήσει, αυτές οι φωτογραφίες θα βγουν στο διαδίκτυο», λέει ο δικηγόρος του θύματος.

Μια μέρα, η μητέρα του κοριτσιού βρήκε το δεύτερο κινητό που είχε κρύψει η 14χρονη. Ήταν μία συσκευή που της είχε αγοράσει ο 44χρονος και μαζί υπήρχε η απόδειξη αγοράς με το όνομά του. Τότε η μικρή βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για το μαρτύριο που ζούσε ήδη επί έναν χρόνο.

«Παραδέχτηκα από την πρώτη μέρα ότι είχα ερωτική σχέση μαζί της. Δεν ήξερα την ηλικία της και μόλις έμαθα πως ήταν 14 ετών τα έχασα. Δεν ξέρω αν εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί μου. Εγώ, όμως, ήμουν σίγουρα», είναι μερικά από τα αδιανόητα που είχε υποστηρίξει, από τη μεριά του, ο κατηγορούμενος.

Ο 44χρονος χειραγωγούσε την ανήλικη με κάθε τρόπο.

«Ξέρω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι εκεί που είναι και μακάρι να μη βγει ποτέ και πλέον αντιλαμβάνομαι πόσο με έπνιξε αυτό το κομμάτι. Να μη διστάζουν να μιλάνε πάντα, να μη φοβούνται», είναι η συμβουλή της κοπέλας που έζησε την απόλυτη κόλαση στα χέρια του 44χρονου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Σήμερα

Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Σήμερα

Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Σήμερα

Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.