E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκάρει η αθλήτρια τένις που βιάστηκε στα 14 της από πατέρα φίλου της

«Έτρεμα από φόβο»

Σοκάρει η αθλήτρια τένις που βιάστηκε στα 14 της από πατέρα φίλου της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/10/2022 | 22:06

Ο 44χρονος ασελγούσε σε βάρος της επί έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς απειλούσε τη 14χρονη πως θα δημοσιοποιήσει γυμνές φωτογραφίες της.

Θύμα σeξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα συναθλητή της έπεσε αθλήτρια τένις, όταν ήταν 14 ετών, στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 44χρονος ασελγούσε σε βάρος της επί έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς απειλούσε τη 14χρονη πως θα δημοσιοποιήσει γυμνές φωτογραφίες της.

Η κοπέλα, η οποία σήμερα είναι 23 ετών, περιγράφει τις ανατριχιαστικές στιγμές που βίωσε πριν από εννέα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, o κατηγορούμενος έχει κριθεί ένοχος για ασελγείς πράξεις, ολοκληρωμένη σeξουαλική επαφή και σeξουαλική πορνογραφία. Οδηγήθηκε στη φυλακή και καταδικάστηκε σε 7ετή κάθειρξη από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, όμως οι πληγές του κοριτσιού από τη φρίκη και τον ψυχολογικό εκβιασμό που βίωσε παραμένουν ανοιχτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με πήγε στο σπίτι, όπου ήταν η πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή, με πήγε στο δωμάτιο και μου είπε χαλάρωσε, μου κατέβασε το παντελόνι και εγώ άρχισα να τρέμω. Δεν ήξερα τι να κάνω», λέει η νεαρή γυναίκα.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 γράφτηκε σε όμιλο τένις. «Ουσιαστικά παίζαμε τένις με τον γιο του (εκείνος 12), υπήρχε από την πλευρά του ένα ενδιαφέρον να με βοηθήσει, να με πηγαίνει σπίτι. Μου είχε βγάλει ασφάλεια γιατί μιλούσε και με τους γονείς μου, τους είχε πει ότι θα πάω εγώ την κόρη σας στο σπίτι, μην αγχώνεστε. Είχε δώσει δείγμα εμπιστοσύνης», λέει η γυναίκα.

Ο τότε 44χρονος πρότεινε στους γονείς του κοριτσιού να την πηγαινοφέρνει εκείνος από την προπόνηση στο σπίτι, καθώς έμενε κοντά με τον 12χρονο γιο του -ήταν συναθλητές- και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων. Ένα βράδυ, όμως, δεν γύρισε αμέσως τη 14χρονη σπίτι της, λέγοντάς της πως θα την πάει βόλτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έβαλε το χέρι του μέσα από την μπλούζα μου»

«Με είχε πάει στο Σέιχ Σου, σε ένα σκοτεινό μέρος, χωρίς να μου πει πού θα πάμε, ενώ πήγε πρώτα τον γιο του σπίτι. Ξεκίνησε να μου μιλάει για τον έρωτα, για το πώς πρέπει να αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα στο σeξ... Εγώ δεν γνώριζα και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω και ξαφνικά έβαλε το χέρι του μέσα από την μπλούζα μου και μου χάιδευε το στήθος».

Η ανήλικη κοπέλα έμεινε «παγωμένη», ανήμπορη να αντιδράσει και του ζήτησε αμέσως να την πάει σπίτι της. Εκείνο το βράδυ ήταν η αρχή του μαρτυρίου που θα ακολουθούσε για σχεδόν έναν χρόνο.

«Αισθάνθηκα ότι για κάποιον λόγο έφταιγα. Μου έδινε φιλοδωρήματα, μου έδινε κάποια χρήματα, τα οποία ήταν μικροποσά, με κερνούσε φαγητό. Στα 14 μου δεν ξέρω να πω πώς το βίωνα, γιατί ήταν σαν να μου έκανε πλύση εγκεφάλου», αποκαλύπτει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την απειλούσε με γυμνές φωτογραφίες

Οι συναντήσεις γίνονταν με τον καιρό πιο συχνές. Ο 44χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειάς της και το μικρό κορίτσι φοβόταν να μιλήσει για όσα είχε υποστεί.

Η 14χρονη είχε έρθει σε σeξουαλική επαφή μαζί του υπό την απειλή πως θα διαρρεύσει γυμνές φωτογραφίες που τις είχε βγάλει ο ίδιος με το κινητό του.

«Έβγαζε φωτογραφίες του παιδιού γυμνές και το εξεβίαζε ότι, αν μιλήσει, αυτές οι φωτογραφίες θα βγουν στο διαδίκτυο», λέει ο δικηγόρος του θύματος.

Μια μέρα, η μητέρα του κοριτσιού βρήκε το δεύτερο κινητό που είχε κρύψει η 14χρονη. Ήταν μία συσκευή που της είχε αγοράσει ο 44χρονος και μαζί υπήρχε η απόδειξη αγοράς με το όνομά του. Τότε η μικρή βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για το μαρτύριο που ζούσε ήδη επί έναν χρόνο.

«Παραδέχτηκα από την πρώτη μέρα ότι είχα ερωτική σχέση μαζί της. Δεν ήξερα την ηλικία της και μόλις έμαθα πως ήταν 14 ετών τα έχασα. Δεν ξέρω αν εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί μου. Εγώ, όμως, ήμουν σίγουρα», είναι μερικά από τα αδιανόητα που είχε υποστηρίξει, από τη μεριά του, ο κατηγορούμενος.

Ο 44χρονος χειραγωγούσε την ανήλικη με κάθε τρόπο.

«Ξέρω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι εκεί που είναι και μακάρι να μη βγει ποτέ και πλέον αντιλαμβάνομαι πόσο με έπνιξε αυτό το κομμάτι. Να μη διστάζουν να μιλάνε πάντα, να μη φοβούνται», είναι η συμβουλή της κοπέλας που έζησε την απόλυτη κόλαση στα χέρια του 44χρονου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα Πέραμος: «Δεν μου έδινε να πιώ και τον σκότωσα» ‑ Η άγνωστη απόπειρα αυτοκτονίας

Πριν 8 ώρες

Το τραγικό περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου αδελφού της οικογένειας

Επίδομα 250 ευρώ: Ποιοι δεν το έλαβαν ‑ Πότε θα γίνει η δεύτερη πληρωμή

Πριν 8 ώρες

Τι ισχύει για όσους δεν είδα στον λογαριασμό τους την έκτακτη οικονομική ενίσχυση

Λουτράκι: Σε διαθεσιμότητα η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο μαθητή ότι τη θώπευσε – Τι λέει μετά το σάλο που προκάλεσε

Χτες

Νέες καταγγελίες έρχονται στη δημοσιότητα για τη συμπεριφορά της 55χρονης δασκάλας στο Λουτράκι - Διατάχθηκε ΕΔΕ εις βάρος της και μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνες απομακρύνθηκε από το σχολείο

Ταυτοποιήθηκε 79χρονος που απείλησε διαδικτυακά πολιτικό πρόσωπο

Χτες

Μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή-διαδικτυακή έρευνα

Αδελφοκτονία στη Νέα Πέραμο: Ο δράστης «είχε κόψει την αναπνοή» στο θύμα

Χτες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου

Αυστραλία: Ακροδεξιά γερουσιαστής εμφανίστηκε με μπούρκα ζητώντας την απαγόρευσή της

Χτες

«Αν δεν θέλουν να φοράω μπούρκα, ας την απαγορεύσουν», ανέφερε, χαρακτηρίζοντας την ενδυμασία «καταπιεστική» και «κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια»

Τροχαία: Νέοι σαρωτικοί έλεγχοι για μεθυσμένους οδηγούς στην Αττική – 12 συλλήψεις και 387 παραβάσεις σε αλκοτέστ

Χτες

Η Τροχαία πραγματοποίησε συνολικά 22.800 ελέγχους το τελευταίο τετραήμερο και βεβαιώθηκαν 387 παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Κασσελάκης: «Κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού» το βιβλίο Τσίπρα

Χτες

«Η Ιθάκη του Τσίπρα θα καταλήξει «Τιτανικός» για το πανάκριβο rebranding του», διαμηνύει ο Στέφανος Κασσελάκης

Αλιμος: Ανδρας επιτίθεται και παρενοχλεί γυναίκες – «Με φίλησε στο στόμα και με χούφτωσε» λέει ένα από τα θύματά του

Χτες

Ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει επιτεθεί σε ακόμα δύο γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Αλίμου

Οργή από τους Ουκρανούς στρατιώτες στο μέτωπο για το ειρηνευτικό σχέδιο – «Απολύτως εξευτελιστικό»

Χτες

Όσα υποστηρίζουν για τις εγγυήσεις ασφαλείας και την παραχώρηση εδαφών

Ρουμάνοι επιβάτες τρέχουν να προλάβουν την πτήση τους στο αεροδρόμιο της Κολωνίας και συλλαμβάνονται

Χτες

Οι δύο Ρουμάνοι έσπασαν το γυαλί συναγερμού έκτακτης ανάγκης και έτρεχαν στον διάδρομο του αεροδρομίου κάνοντας νόημα στον πιλότο να περιμένει

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.