E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κρήτη: Τη βίαζε ο παππούς της από τα πέντε της

Φρικτή υπόθεση κακοποίησης

Κρήτη: Τη βίαζε ο παππούς της από τα πέντε της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/10/2022 | 12:04

Απόπειρα αυτοκτονίας απο΄το θύμα

Εννέα ολόκληρα χρόνια κρατούσε κλειστό το στόμα της μια ανήλικη από την Ινδία, για τα όσα φρικτά υπέφερε στα χέρια του πατέρα της μητέρας της από την τρυφερή ηλικία των 5 χρόνων. Στα 14 της πια, δεν άντεξε τον εφιάλτη και προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η πρωτοφανούς αγριότητας σeξουαλική κακοποίησή της.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, αστυνομικοί εντόπισαν αιμόφυρτο σε μια παιδική χαρά του Ρεθύμνου το 14χρονο κορίτσι, που είχε αυτοτραυματιστεί στα χέρια με αιχμηρό αντικείμενο και το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Εκεί, εμπιστεύθηκε τους γιατρούς και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι των μαρτυρίων που βίωνε από το 2013 ή 2014 ως το 2020, όταν ήταν έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις του παππού της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως περιέγραψε, ο 68χρονος -σήμερα- παππούς της την υποχρέωνε να βλέπει ταινίες πορνό από τότε που ήταν μόλις 4 χρόνων και την θώπευε στα απόκρυφα σημεία της, ενώ ένα χρόνο αργότερα άρχισε να την κακοποιεί σeξουαλικά και μάλιστα την βίασε για πρώτη φορά στην τουαλέτα του σπιτιού του! Η εμετική δραστηριότητα του ηλικιωμένου Ινδού σταμάτησε το 2020, όταν η ανήλικη που ήταν πλέον 12 χρόνων, ζήτησε τη βοήθεια του αδελφού της ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι και εκείνος τη γλίτωσε από έναν ακόμη βιασμό!

Οι γιατροί ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος Μυλοποτάμου και η 14χρονη, που παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους, έδωσε παρουσία τους λεπτομερή κατάθεση για όσα φρικτά πέρασε. Η δικογραφία ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη, εστάλη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου και ο ανακριτής Ρεθύμνου σε βάρος του 68χρονου Ινδού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό, απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Το βράδυ της Δευτέρας, συνελήφθη σε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας και θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιταλίδα ερευνήτρια έλαβε 4.000.000 ευρώ από την ΕΕ για να απαντήσει στο ερώτημα «τι σκέφτονται τα κοτόπουλα»

Πριν 10 ώρες

Ο λόγος για το Synergy Grant 2025 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC)

Κοζάνη: Εκτροπή λεωφορείου με 58 εργαζόμενους ‑ Νεκρός ο οδηγός από ανακοπή

Πριν 10 ώρες

Ένας από τους επιβαίνοντες όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά φέρεται να έπιασε το τιμόνι πατώντας φρένο και ακινητοποιώντας το λεωφορείο

Σφίγγει ο κλοιός για τις ρευματοκλοπές: Στη μάχη μπαίνει και η ΑΑΔΕ

Πριν 10 ώρες

Θα δίνει φορολογικά στοιχεία των καταναλωτών στον ΔΕΔΔΗΕ για διασταυρώσεις και ελέγχους. Στόχος ο εντοπισμός παραβατών.

«Έδιναν ηρεμιστικά στα παιδιά, είχαν και εγκαύματα» – Τι λέει ο Κ. Γιαννόπουλος για την οικογένεια με τα 8 παιδιά

Πριν 10 ώρες

Ναρκωτικά, ξύλο, εγκαύματα και χάπια περιλαμβάνουν τα επεισόδια που πρωταγωνίστησε η οικογένεια με τα 8 παιδιά στο Ηράκλειο.

Πού θα πάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Η φωτιά που καίει στο Μιλγουόκι, οι τάσεις φυγής και τα σενάρια ανταλλαγής

Πριν 10 ώρες

Για πρώτη φορά απ` τη μέρα που μετακόμισε στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης σκέφτεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου

Τροχαίο στον Κηφισό: Ανετράπη φορτηγό έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Πριν 10 ώρες

Στο «κόκκινο» η κίνηση λόγω τροχαίου

Πάτρα: Στρατολογούσαν ανήλικους για ληστείες και κλοπές – 9 συλλήψεις

Πριν 10 ώρες

Προσήχθησαν οκτώ ανήλικοι, ηλικίας από 10 έως 15 ετών, οι οποίοι αντιμετωπίζονται, σύμφωνα με την Αστυνομία, ως θύματα εμπορίας ανθρώπων.

Ακρίβεια: Ακριβότερο το κρέας για το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι ‑ «Τσουχτερές» οι τιμές

Πριν 10 ώρες

Αναλυτικά οι τιμές για χοιρινό, αρνί, κατσίκι, κοτόπουλο και μοσχάρι

Κακοκαιρία BYRON: 8 περιοχές σε κόκκινο συναγερμό

Πριν 10 ώρες

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες για τις επόμενες 48 ώρες

Συνεχίζεται και αύριο η απεργία των ταξί στην Αττική

Χτες

Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή η απεργία των ταξί στην Αττική

Γαλλία: Δηλητηρίασε τις κόρες της και αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον άνδρα της

Χτες

Η 18χρονη κόρη της Μεϊλίς Ντομπόν πέθανε έπειτα από τη λήψη δεκαπλάσιας δόσης υπνωτικού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.