E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κοντομηνάς: Είμαι αθώος ‑ Δεν με αγγίζουν οι κατηγορίες

Τι απαντούν οι εμπλεκόμενοι

Κοντομηνάς: Είμαι αθώος ‑ Δεν με αγγίζουν οι κατηγορίες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/1/2014 | 00:00

Δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, δήλωσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, πρόεδρος της Ασφαλιστικής DEMCO.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σε αντίθεση με τα θηριώδη, μη εξυπηρετούμενα δάνεια γνωστών επιχειρηματιών, τα δάνεια του ομίλου DEMCO που έχουν συναφθεί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο υπερκαλύπτονται με εγγυήσεις από την προσωπική μου περιουσία», ανέφερε ο κ. Κοντομηνάς και κατέληξε: «Τίποτα από τα αποδιδόμενα σε εμένα δεν με αγγίζει. Οι εχθροί μας είναι ισχυροί, αλλά η αλήθεια ισχυρότερη, και στο τέλος θα λάμψει».

Ο κ. Κοντομηνάς είναι αθώος, επισημαίνουν συνεργάτες του επιχειρηματία και τονίζουν ότι στην απολογία του την Τρίτη ο Δημήτρης Κοντομηνάς θα προσκομίσει όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του.

Το e-mail Κοντομηνά προς τους εργαζομένους του ομίλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Κοντομηνάς χθες έστειλε e-mail προς τους εργαζομένους του, όπου γράφει: «Αντλώ δύναμη από εσάς, μόλις ενημερωθούμε για το κατηγορητήριο θα παρουσιάσουμε τα αδιάσειστα στοιχεία μας. Η δικαιοσύνη θα λάμψει. Παίρνω δύναμη από εσάς, συνεχίστε να εργάζεστε όπως και πριν. Σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ που με στηρίζετε».

Την Τρίτη απολογείται ο Δ. Κοντομηνάς

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο ανακριτής κατά της διαφθοράς, Γ. Ανδρεάδης, επισκέφθηκε τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά στο Ιατρικό Κέντρο, όπου ο επιχειρηματίας νοσηλεύεται φρουρούμενος. Παρουσία του δικηγόρου του κ. Κοντομηνά, Γρηγόρη Τσόλια, ο ανακριτής ανακοίνωσε στον επιχειρηματία το κατηγορητήριο για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και του έδωσε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 14 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιατροδικαστής: Να μεταφερθεί ο Κοντομηνάς σε δημόσιο νοσοκομείο

Ο κ. Κοντομηνάς βρισκόταν σε ιδιωτική κλινική με λοίμωξη του αναπνευστικού όταν εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης εις βάρος του και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ωστόσο, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, έπειτα από εντολή του ανακριτή Διαφθοράς, Γ. Ανδρεάδη, τον επισκέφθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος ζήτησε τη μεταφορά του επιχειρηματία σε δημόσιο νοσοκομείο,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ώρα, πάντως, συνεργάτες του Δ. Κοντομηνά διαψεύδουν τα περί επίσκεψης ιατροδικαστή.

Επιστρέφει στην Ελλάδα το επόμενο δεκαπενθήμερο ο Φιλιππίδης

Εν τω μεταξύ, ο κ. Φιλιππίδης, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, κατά πληροφορίες διεμήνυσε στον ανακριτή ότι θα εμφανιστεί στη Δικαιοσύνη μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Ο Aθ. Βαρλάμης, δικηγόρος του κ. Φιλιππίδη, δήλωσε ότι ο πελάτης του θεωρεί απαράδεκτη την έκδοση εντάλματος σε βάρος του πελάτη του, διότι δεν υπήρχε κίνδυνος διαφυγής του στο εξωτερικό. Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Βαρλάμη, ο κ. Φιλιππίδης μόλις έμαθε για το ένταλμα σε βάρος του, σπεύδει να έρθει την Ελλάδα από το εξωτερικό και να εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ¶γγελος Φιλιππίδης είπε ότι ενημερώθηκε για το ένταλμα από το Διαδίκτυο και ότι βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά θα επιστρέψει για να δώσει εξηγήσεις στην ελληνική δικαιοσύνη. Αναρωτήθηκε γιατί ελέγχεται το ΤΤ με τα λιγότερο επισφαλή δάνεια και υποστήριξε ότι θα ήταν μέντιουμ αν είχε 0% επισφάλεια. Για τον κ. Φιλιππίδη οι δικαστικές εξελίξεις για την υπόθεση ΤΤ σημαίνουν το «θάνατο της ελληνικής οικονομίας», γιατί «ποια επενδυτική επιτροπή θα ξαναδώσει δάνειο;». Υποστήριξε ότι τα δάνεια δόθηκαν με ομόφωνες αποφάσεις και ακολουθήθηκε τήρηση όλων των διαδικασιών και επίσης είπε πως «καλώς δόθηκαν, θα το ξανάκανα αν γύρναγα το χρόνο πίσω», επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν μπορούσε να έχει προβλέψει την μετέπειτα πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Χτες

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Χτες

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.