E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ηράκλειο: «Βράζουν» για τον ξενοδόχο που έπαιρνε πίσω τα δεδουλευμένα υπαλλήλων του

Τι απαντάει ο ίδιος

Ηράκλειο: «Βράζουν» για τον ξενοδόχο που έπαιρνε πίσω τα δεδουλευμένα υπαλλήλων του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/11/2022 | 10:35

Ο ξενοδόχος ενώπιον της δικαιοσύνης μετά τη σύλληψή του, στο Ηράκλειο με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στο Ηράκλειο εκδικάζεται σήμερα, εξ αναβολής, η υπόθεση εκβίασης με πρωταγωνιστή ξενοδόχο, ο οποίος, ενώ κατέβαλε κανονικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπαλλήλων του τα δεδουλευμένα τους, επιδόματα, αποζημιώσεις κ.α., φέρεται στη συνέχεια να ζητούσε εκβιαστικά πίσω μέρος τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, την ώρα που παρελάμβανε από εργαζόμενό του 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ο 46χρονος ξενοδόχος την περασμένη Παρασκευή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για εκβίαση τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας. Ακολούθως, η υπόθεση παραπέμφθηκε να εκδικαστεί στο Αυτόφωρο και αναβλήθηκε για σήμερα, Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου. Στο μεταξύ αφέθηκε ελεύθερος.

Η καταγγελία σε βάρος του ξενοδόχου έγινε από τρεις ξενοδοχοϋπαλλήλους, δύο γυναίκες 22 και 21 ετών και έναν άνδρα 23 ετών, κατ’ αρχάς στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο πρόεδρός του Νίκος Κοκολάκης, στη συνέχεια ενημερώθηκαν τόσο ο εισαγγελέας Ηρακλείου όσο και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας και οργανώθηκε επιχείρηση για την σύλληψη του ξενοδόχου.

Σύμφωνα με τον κ. Κοκολάκη, υπάρχουν μαρτυρίες υπαλλήλων οι οποίες αποδίδουν στον επιχειρηματία ανάλογη στάση και σε άλλους εργαζόμενους, αλλά και σε παρελθόντα χρόνο. Μάλιστα, κάλεσε τους εργαζόμενους να μη φοβούνται και να προχωρούν σε καταγγελίες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.

Η άλλη πλευρά ωστόσο, μέσω της συνηγόρου του επιχειρηματία, ισχυρίζεται ότι πρόκειται για αστική διαφορά. Παράλληλα, ο 46χρονος υπέβαλε με τη σειρά του μήνυση κατά των τριών εργαζομένων που τον κατήγγειλαν, αλλά και του προέδρου της Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου για συκοφαντική δυσφήμιση.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Χτες

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Χτες

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.