E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σε δίκη ο 40χρονος που παρέσυρε 14χρονη σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια

Τα στοιχεία και οι διάλογοι που τον καίνε

Σε δίκη ο 40χρονος που παρέσυρε 14χρονη σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/11/2022 | 15:29

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει στις 5 Δεκεμβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών ο 40χρονος πατέρας δύο παιδιών που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικο και αρπαγή ανηλίκου. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Ιανουάριο και είχε προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο 40χρονος είχε συλληφθεί τη στιγμή που έβγαινε από το ξενοδοχείο μαζί με το παιδί. Η γνωριμία μεταξύ του 40χρονου και της 14χρονης έγινε το καλοκαίρι του 2021 και ενώ ήταν μαθήτρια της πρώτης Γυμνασίου. Η μητέρα της από την πρώτη στιγμή υποπτεύθηκε την ερωτική τους σχέση καθώς ανακάλυψε μια φωτογραφία στο κινητό της κόρης της. Πριν από ένα χρόνο τους βλέπει μαζί στο Μοναστηράκι και εκείνος της λέει ότι βλέπει την κόρη της σαν…παιδί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποκάλυψη για το τι συνέβαινε ήρθε στις 23 Ιανουαρίου 2022. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα: «Η μητέρα αντιλήφθηκε μέσω των λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούσαν στο Instagram ο κατηγορούμενος και η κόρη της ότι οι δυο τους βρίσκονταν μαζί στο ξενοδοχείο στην Ομόνοια όπου και διανυκτέρευσαν, εν αγνοία της, υποστηρίζοντας έτσι ο κατηγορούμενος την εκούσια διαφυγή της ανήλικης από την εξουσία της μητέρας της. Αμέσως κάλεσε τους αστυνομικούς οι οποίοι μετέβησαν στο ξενοδοχείο μαζί με την ίδια και εντόπισαν τον κατηγορούμενο και την ανήλικη να εξέρχονται του ξενοδοχείου περί ώρα 10:45 οπότε και προέβησαν σε σύλληψη». To κορίτσι εξετάζεται άμεσα από ιατροδικαστή και διαπιστώθηκε ότι φέρει κακώσεις που υποδηλώνουν άσκηση σeξουαλικής ή σωματικής βίας.


Τον πρόδωσαν οι κάμερες και τα μηνύματα

Οι αρχές εξέτασαν καρέ καρέ τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου. Ο κατηγορούμενος μαζί με την 14χρονη έφθασαν στις 01:46. Η μικρή φώναζε τον 40χρονο με παρατσούκλι και μέσα από τα μηνύματα αποκαλύφθηκε ότι είχε ερωτική επαφή με το κορίτσι. «Με έκανες να σε αγαπήσω και κάθε ημέρα με καταστρέφεις. Έπρεπε να είχα ακούσει τους υπόλοιπους και να σε είχα αφήσει από νωρίς», του έγραφε σε ένα από τα μηνύματα. Του έλεγε ότι είναι κακός άνθρωπος. Ο 40χρονος επιμένει ότι όλα αυτά είναι στη φαντασία της μικρής. Όμως ένας διάλογος του με υπάληλο του ξενοδοχείου δείχνει την πραγματικότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

40χρονος: Είμασταν σπίτι και κοιμόμασταν 20 ώρες
Υπάλληλος: Γιατί για ύπνο πήγατε σπίτι;
40χρονος: Ε…κιόλας και μετά κοιμηθήκαμε ρε…
Υπάλληλος: Ποια έχεις εσύ τώρα;Την ψηλή ε; την ψηλή; Πόσο μικρή είναι 17;

Ο 40χρονος γελάει και δείχνει με τον χέρι του τον αριθμό 4…

Υπάλληλος: Θα σε πάνε μέσα ρε
40χρονος: Για ποιο πράγμα;
Υπάλληλος:Για αποπλάνηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο σκεπτικό τους οι δικαστές αναφέρουν: «Ο κατηγορούμενος γνώριζε το αξιόποινο των πράξεών του… Η ανήλικη δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις για τον λόγο που βρέθηκαν μαζί στο ξενοδοχείο. Ο ισχυρισμός του κατηγορουμένου ότι έκανε παρέα μαζί της επειδή την λυπόταν λόγω των κακών σχέσεων που είχε με τη μητέρα της και επειδή φορούσε τα ίδια ρούχα προφανώς δεν ανταποκρίνεται στην λογική. Ο κατηγορούμενος ενεργώνατας χειριστικά και εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας τέλεσε μαζί της ασελγείς πράξεις.»

«Ήταν κυνικός»

Για τις αρχές ο κατηγορούμενος ήταν κυνικός και χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Το γεγονός ότι ο 40χρονος συνέχισε να έχει επαφές με την ανήλικη παρόλο που το απαγόρευσε η μητέρα της καταδεικνύει ότι η προσωπικότητά του χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο κυνισμό και έλλειψη ενσυναίσθησης καθώς και από αδυναμία να αντιληφθεί τη βαρύτητα και την απαξία των πράξεών του...Η κόρη του κατηγορουμένου έχει σχεδόν την ίδια ηλικία με την παθούσα και επομένως εκείνος θα αναμενόταν με βάση τα διδάγματα της κοινής πείρας να είναι πιο ευαισθητοποιημένος απέναντι σε ένα κορίτσι αυτής της ηλικίας και να αποφεύγει ακόμη και τη φιλική σχέση μαζί του».

Σύμφωνα με τους δικαστές ο 40χρονος αδιαφορούσε ακόμα και για τις εκκλήσεις της μητέρας να μην βλέπει το κορίτσι. Ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης Γιώργος Κανιάρης δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς»: «Είναι μία σοκαριστική υπόθεση που εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Αθήνας με την αρπαγή του παιδιού που είναι μάλιστα κάτω των 14 ετών. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 40χρονος είναι βαριές και κακουργηματικές. Στο ακροατήριο θα αποδειχθεί η αλήθεια και τι πραγματικά έκανε αυτός ο άνθρωπος σε αυτό το παιδί. Υπάρχει μεγάλο τραύμα στην ψυχούλα του κοριτσιού με τη μητέρα να στέκεται βράχος δίπλα της για να ξεπεράσει το παιδί το σοκ. Το ότι έχει προφυλακιστεί και είναι στις φυλακές Τριπόλεως δείχνει ότι οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές. Ο επίλογος θα γραφτεί στο δικαστήριο».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα Πέραμος: «Δεν μου έδινε να πιώ και τον σκότωσα» ‑ Η άγνωστη απόπειρα αυτοκτονίας

Πριν 8 ώρες

Το τραγικό περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου αδελφού της οικογένειας

Επίδομα 250 ευρώ: Ποιοι δεν το έλαβαν ‑ Πότε θα γίνει η δεύτερη πληρωμή

Πριν 8 ώρες

Τι ισχύει για όσους δεν είδα στον λογαριασμό τους την έκτακτη οικονομική ενίσχυση

Λουτράκι: Σε διαθεσιμότητα η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο μαθητή ότι τη θώπευσε – Τι λέει μετά το σάλο που προκάλεσε

Χτες

Νέες καταγγελίες έρχονται στη δημοσιότητα για τη συμπεριφορά της 55χρονης δασκάλας στο Λουτράκι - Διατάχθηκε ΕΔΕ εις βάρος της και μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνες απομακρύνθηκε από το σχολείο

Ταυτοποιήθηκε 79χρονος που απείλησε διαδικτυακά πολιτικό πρόσωπο

Χτες

Μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή-διαδικτυακή έρευνα

Αδελφοκτονία στη Νέα Πέραμο: Ο δράστης «είχε κόψει την αναπνοή» στο θύμα

Χτες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου

Αυστραλία: Ακροδεξιά γερουσιαστής εμφανίστηκε με μπούρκα ζητώντας την απαγόρευσή της

Χτες

«Αν δεν θέλουν να φοράω μπούρκα, ας την απαγορεύσουν», ανέφερε, χαρακτηρίζοντας την ενδυμασία «καταπιεστική» και «κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια»

Τροχαία: Νέοι σαρωτικοί έλεγχοι για μεθυσμένους οδηγούς στην Αττική – 12 συλλήψεις και 387 παραβάσεις σε αλκοτέστ

Χτες

Η Τροχαία πραγματοποίησε συνολικά 22.800 ελέγχους το τελευταίο τετραήμερο και βεβαιώθηκαν 387 παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Κασσελάκης: «Κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού» το βιβλίο Τσίπρα

Χτες

«Η Ιθάκη του Τσίπρα θα καταλήξει «Τιτανικός» για το πανάκριβο rebranding του», διαμηνύει ο Στέφανος Κασσελάκης

Αλιμος: Ανδρας επιτίθεται και παρενοχλεί γυναίκες – «Με φίλησε στο στόμα και με χούφτωσε» λέει ένα από τα θύματά του

Χτες

Ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει επιτεθεί σε ακόμα δύο γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Αλίμου

Οργή από τους Ουκρανούς στρατιώτες στο μέτωπο για το ειρηνευτικό σχέδιο – «Απολύτως εξευτελιστικό»

Χτες

Όσα υποστηρίζουν για τις εγγυήσεις ασφαλείας και την παραχώρηση εδαφών

Ρουμάνοι επιβάτες τρέχουν να προλάβουν την πτήση τους στο αεροδρόμιο της Κολωνίας και συλλαμβάνονται

Χτες

Οι δύο Ρουμάνοι έσπασαν το γυαλί συναγερμού έκτακτης ανάγκης και έτρεχαν στον διάδρομο του αεροδρομίου κάνοντας νόημα στον πιλότο να περιμένει

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.