E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κάποια κέντρα θέλουν πιεζόμενο πρωθυπουργό και αγκυλωμένη κυβέρνηση

«""""""""""""""""Φύγε από τη χώρα, ερχόμαστε""""""""""""""""» γράφει ο κ. Πολάκης σε έναν απλό πολίτη, είπε ο πρωθυπουργός στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, για να προσθέσει με νόημα: «Όχι δεύτερη φορά στη συμφορά»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κάποια κέντρα θέλουν πιεζόμενο πρωθυπουργό και αγκυλωμένη κυβέρνηση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/11/2022 | 18:41

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στις εκλογές του 2023. «Πρέπει να αναδείξουμε το έργο μας, ό,τι είπαμε το κάναμε. Να εξασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην τροχιά προόδου, φράζοντας το δρόμο σε μια δεύτερη φορά στη συμφορά» υπογράμμισε.

Τη θέση της κυβέρνησης, «όλα στο φως», με εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ξεκαθαρίζει εκ νέου ο πρωθυπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ποτέ άλλοτε η πατρίδα μας δεν αντιμετώπισε τόσες μεγάλες και διαδοχικές κρίσεις. Μέσα σε αυτό το ασταθές περιβάλλον η ελληνική κοινωνία και οικονομία όχι μόνο έμειναν όρθιες. Η ανάπτυξη για το 2022 αγγίζει το 6%. Το ίδιο διάστημα η ανεργία έπεσε στα χαμηλότερα της 12ετίας. Επενδυτικοί κολοσσοί ψηφίζουν Ελλάδα, παντού προχωρούν μεγάλα έργα» τόνισε.

Κάνοντας έμμεση αναφορά στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «κάποια κέντρα θέλουν έναν πιεζόμενο πρωθυπουργό και μια αγκυλωμένη κυβέρνηση». «Δεν μασάμε» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για την πορεία προς τις κάλπες, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε τρία μέτωπα για την κυβέρνηση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Στα εθνικά, με πόλεμο στην καρδιά της ηπείρου και έναν επιθετικό γείτονα.

- Η εσωτερική κατάσταση στη χώρα, η διεθνής κρίση που γεφυρώνεται με επιδιώξεις άλλων κέντρων που επιδιώκουν τη φθορά της κυβέρνησης. Επιδιώκουν ρήξη στις σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στην πολιτεία και τους πολίτες και τη διαμόρφωση αρρωστημένης κατάστασης. Εχουμε ενοχλήσει πολλούς, η δυναμική έχει αφαιρέσει ισχύ από κέντρα. Κάποιοι μας δείχνουν τα δόντια τους, εμείς οι Νεοδημοκράτες δεν μασάμε.

- Τρίτο μέτωπο, μια αντιπολίτευση που λέει όχι σε όλα, που βλέπει παντού ευθύνες Μητσοτάκη, σπέρνει διχασμό με λάσπη και απειλές. Οχι μόνο σε μένα και την κυβέρνηση, αλλά και σε απλούς πολίτες. «Φύγε από τη χώρα, ερχόμαστε» γράφει ο κ. Πολάκης σε έναν απλό πολίτη.

Υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατική Ευρώπη και την ειρήνη, δεν θέλουμε τετελεσμένο στην Ουκρανία, που θα ήθελε να μιμηθεί και η Τουρκία στη γειτονιά μας. Ο Ερντογάν δεν κρύβει ότι θα ήθελε απέναντί του τον κ. Τσίπρα, αλλά έχει εμένα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε στα 79 της χρόνια η σπουδαία ηθοποιός Νταϊάν Κίτον

Χτες

Η βραβευμέμένη με Όσκαρ ηθοποιός ήταν γνωστή για τους ρόλους της σε επιτυχημένες ταινίες

Συνομιλία Τραμπ ‑ Ζελένσκι: Συζητήσεις για πιθανή αποστολή πυραύλων Tomahawk στην Ουκρανία

Χτες

H Ουκρανία ζητά στρατηγική ενίσχυση με αμερικανικά όπλα – Ο Πούτιν προειδοποιεί για «νέο στάδιο κλιμάκωσης»

Τεράστιες απώλειες στα κρυπτονομίσματα μετά τις ανακοινώσεις Τραμπ

Χτες

Η κλιμάκωση της ρητορικής μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας προκάλεσε σοκ στις αγορές, πλήττοντας τις μετοχές, το πετρέλαιο και τα κρυπτονομίσματα

Η Χαμάς δεν παραδίδει τα όπλα και κηρύττει επιστρατεύση: Φόβοι για νέο εμφύλιο πόλεμο στη Γάζα

Χτες

Η δολοφονία δύο επίλεκτων μελών της Χαμάς από την φατρία Ντούγκμους, που δραστηριοποιείται στη Γάζα, κινητοποίησε την παλαιστινιακή οργάνωση, που θέλει να ανακτήσει τον έλεγχο στις γειτονιές

Νέα Ζηλανδία: Βουλευτές Μαορί χόρεψαν ξανά haka μέσα στη Βουλή – Διεκόπη η συνεδρίαση

Χτες

O πρόεδρος της Βουλής φώναζε «όχι, όχι αυτό. Μου είχατε πει ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο», και διέκοψε τη συνεδρίαση.

Φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια – Επιχειρούν εναέρια μέσα

Χτες

Από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Ιαπωνία: Τα λείψανα 6χρονης που παρασύρθηκε από το τσουνάμι βρέθηκαν μετά από 14 χρόνια

Χτες

Η ταυτοποίηση των λειψάνων έγινε μέσω DNA και οδοντιατρικών αναλύσεων

Ανατιμήσεις και στα ψάρια – Διαμαρτύρονται οι καταναλωτές – Πόσο κοστίζουν το κιλό

Χτες

«Η Βαρβάκειος παρουσιάζει ανταγωνιστικές τιμές, κυρίως λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης επιχειρήσεων στον ίδιο χώρο»

Ισραήλ: Επιζών από τη σφαγή της Χαμάς στο φεστιβάλ Nova, αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Χτες

Δεν κατάφερε να αντέξει το ψυχολογικό βάρος από όσα αντιμετώπισε στις 7 Οκτωβρίου 2023 ο Ρόεϊ Σάλεβ

Πάτρα: Γονείς παράτησαν τον 17χρονο αυτιστικό γιο τους σε ίδρυμα

Χτες

Αδιαφορία γονέων για παιδί με αυτισμό στην Πάτρα προκαλεί έντονη ανησυχία

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Πέθανε η μητέρα του ‑ To συγκινητικό «αντίο» του

Χτες

Ήσουν δυνατή και περήφανη, θα σε αγαπώ για πάντα, γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.