E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Έχασε πολύ αίμα στην έκρηξη, ζει από θαύμα», λέει η μητέρα της Ελληνίδας που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη

Συγκλονίζουν οι συγγενείς της 39χρονης Αγγελικής - «Το μόνο που μας νοιάζει είναι να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να νοσηλευτεί»

«Έχασε πολύ αίμα στην έκρηξη, ζει από θαύμα», λέει η μητέρα της Ελληνίδας που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 15/11/2022 | 13:52

«Αμέσως μετά την επίθεση ένιωσε τα πόδια και τα παπούτσια της μούσκεμα στο αίμα. Έχασε πολύ αίμα. Έπιασε πρώτα το κεφάλι της για να καταλάβει εάν έχει τραυματιστεί, μετά το σώμα της και ένιωθε μούσκεμα τα πόδια της από το τραύμα».

Μ' αυτά τα λόγια, η Αγγελική Δεπόλα, μητέρα της 39χρονης Ελληνίδας που τραυματίστηκε από την έκρηξη που συγκλόνισε τον πεζόδρομο της Ιστικλάκ, στην Κωνσταντινούπολη, περιγράφει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πώς βίωσε η κόρη της τις τραγικές εκείνες στιγμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το παιδί μου στάθηκε πολύ τυχερό. Σώθηκε από θαύμα. Τρόμαξε πολύ, καθώς από το τραύμα ανάβλυζε αίμα και πύον», λέει και ιδιαίτερα συγκινημένη εξηγεί πως η κόρη της σώθηκε από θαύμα. «Εάν δεν ήταν αυτή η οικογένεια, που λυπάμαι πραγματικά πολύ, που αυτοί οι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, το παιδί μου τώρα δεν θα ζούσε, θα είχε σκοτωθεί. Δε θα μιλούσαμε αυτή τη στιγμή μαζί της, καταλαβαίνετε πώς σώθηκε, ήταν θαύμα. Η ίδια μου το είπε», τονίζει.

Όπως της περιέγραψε η κόρη της, η συγκεκριμένη οικογένεια ήταν μόλις τρία μέτρα μπροστά της και ήταν αυτοί, μαζί με ένα ακόμη ζευγάρι που δέχτηκαν το κύμα της βομβιστικής επίθεσης. Στο σημείο είχε πάρα πολύ κόσμο, κάποιοι έχασαν τη ζωή τους, άλλοι τραυματίστηκαν.

«Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια μου σε αυτές τις οικογένειες που έχασαν τόσο άδικα τους δικούς τους ανθρώπους», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η μητέρα της 39χρονης και εξηγεί πως ήδη έχει ξεκινήσει από Κωνσταντινούπολη η κόρη της για να έρθει στη Θεσσαλονίκη. «Είχε πληρώσει εισιτήριο για να έρθει την Τετάρτη, αλλά τελικά έρχεται με ασθενοφόρο», εξηγεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι άμεσα να περάσει το τούρκικο ασθενοφόρο τα σύνορα και να επιστρέψει η ανιψιά μου στην Ελλάδα. Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης θα νοσηλευτεί», λέει ο θείος της 39χρονης, Παναγιώτης Δεπόλας. «Στην Τουρκία», σημειώνει, «ενώ νοσηλευόταν τραυματισμένη της ζήτησαν χρήματα για να υποβληθεί σε επέμβαση και να παραμείνει εκεί, κάτι που όμως εμάς δεν μας ενδιέφερε, καθώς θέλαμε από τη πρώτη στιγμή να διακομισθεί στην Ελλάδα».

Το ωστικό κύμα σκότωσε μία οικογένεια μπροστά στην Ελληνίδα

Εν τω μεταξύ αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση πως οι Τούρκοι ηθελαν να της χρεώσουν τη νοσηλεία σε νοσοκομείο τους.

Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας μίλησε τη Δευτέρα για την κατάσταση της κόρης του στην ΕΡΤ. «Η κόρη μου βρίσκεται στο νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης με ένα τραύμα στο πόδι της, της έβαλαν γύψο, σταμάτησαν την αιμορραγία και ήταν αύριο να τη χειρουργήσουν, να της βγάλουν το τραύμα», επισήμανε.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

FIR Αθηνών: Εισαγγελική παρέμβαση για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια

Σήμερα

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν έγιναν παρεμβάσεις στη συγκοινωνία των αεροσκαφών και πού οφείλονται οι παρεμβολές

Ανατροπές στη φορολογία φέρνει το 2026 για ελεύθερους επαγγελματίες

Σήμερα

Η φετινή χρονιά αναμένεται να φέρει «φουσκωμένα» εκκαθαριστικά για περίπου 400.000 ελεύθερους επαγγελματίες

Πάτρα: Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του κλαμπ που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος

Σήμερα

Την πόρτα του εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν οι ιδιοκτήτες του κλαμπ στην Πάτρα όπου ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος.

Ανακαίνιση σπιτιού με επιδότηση έως 90%: Πώς θα αλλάξετε πλακάκια, μπάνιο και κουζίνα

Σήμερα

Έρχεται τον Φεβρουάριο του 2026 - Τι καλύπτει, ποιοι είναι δικαιούχοι, πώς υπολογίζεται η ενίσχυση

FIR Αθηνών: Ο περίεργος βόμβος και τα 40 «νεκρά» λεπτά

Σήμερα

Τεχνική δυσλειτουργία ή κυβερνοεπίθεση πίσω από το «μπλακ άουτ» στο FIR Αθηνών

Τέλος οι λαικές αγορές από την Τετάρτη

Σήμερα

Οι πωλητές και οι παραγωγοί αντιδρούν στην ακρίβεια και τα φορολογικά μέτρα

Μετά τη Βενεζουέλα, η Κολομβία; «Καλή ιδέα» μια νέα επιχείρηση, λέει ο Τραμπ – Τι είπε για Κούβα και Γροιλανδία

Σήμερα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ απειλεί να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Κολομβίας

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε στον περιφερειακό με 304 χιλιόμετρα και τραβούσε βίντεο για το TikTok!

Χτες

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τον οδηγό και θα προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες

Νέα ανακοίνωση της ΥΠΑ: Αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα ‑ Συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια

Χτες

Η ΥΠΑ τονίζει ότι σε όλα τα στάδια της διαχείρισης του περιστατικού «διασφαλίστηκε πλήρως η ασφάλεια των πτήσεων»

«Κατεβάζουν ρολά» οι λαϊκές αγορές από τις 7 Ιανουαρίου ‑ Το πρόγραμμα των απεργιακών κινητοποιήσεων

Χτες

Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ)

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του σε τροχαίο και αυτοκτόνησε

Χτες

Ο 50χρονος δεν άντεξε το βάρος της ανείπωτης απώλειας που κουβαλούσε τους τελευταίους μήνες και αυτοκτόνησε

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης

Χτες

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος ύστερα από έμφραγμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.