Κως: Γονείς συλλαμβάνουν και δέρνουν 35χρονο που παρενοχλούσε μαθήτριες
Επιχείρησε να οδηγήσει στο αυτοκίνητό του μία ανήλικη - Του ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα
Δημοσίευση 16/11/2022 | 21:04
Στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που γονείς αντιλαμβάνονται τη δράση του 35χρονου στην Κω, ο οποίος κατηγορείται ότι παρενόχλησε σeξουαλικά τρεις μαθήτριες Γυμνασίου, επιχειρώντας να οδηγήσει τη μία στο αμάξι του για να τη βιάσει, και τον κυνηγούν.
Μάλιστα, ένας γονέας τον πρόλαβε, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το Mega και η εκπομπή «Live News». Τον έριξε κάτω, τον χαστούκισε και τον έσυρε στο έδαφος. «Κάτσε κάτω, κάτω. Κάτσε κάτω ρε. Κάτσε κάτω» του φώναζε ενώ ένας ακόμη πατέρας τον προσέγγισε, ζητώντας του τον λόγο που αποπειράθηκε νωρίτερα να παρενοχλήσει ένα 13χρονο κορίτσι.
«Δεν έκανα τίποτα» έλεγε ο 35χρονος ενώ γύρω του συγκεντρώθηκαν κι άλλοι γονείς αλλά και μαθητές, κρατώντας τον ακινητοποιημένο μέχρι να φτάσει το περιπολικό. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε βράδυ Σαββάτου κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας γυμνασίου σε γνωστό κλαμπ του νησιού. Η 13χρονη κοπέλα βγήκε σε ανύποπτο χρόνο έξω από το μαγαζί. Τότε ο 35χρονος φέρεται να την ακολούθησε, να την άρπαξε από το χέρι και να επιχείρησε με τη βία να την επιβιβάσει στο αυτοκίνητο του.