E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Marilyn Manson: Καταρρέει η καριέρα του μετά τις καταγγελίες για σeξουαλικά εγκλήματα

Οι καταγγελίες που του κόστισαν

Marilyn Manson: Καταρρέει η καριέρα του μετά τις καταγγελίες για σeξουαλικά εγκλήματα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/11/2022 | 16:13

Στα «τάρταρα» βλέπει να οδηγείται η καριέρα του ο Marilyn Manson. Τον περασμένο χρόνο 15 γυναίκες τον είχαν κατηγορήσει για σeξουαλική κακοποίηση και έκτοτε ο τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι έχει καταστραφεί επαγγελματικά, ενώ δέχεται και απειλές για τη ζωή του που τον «ανησυχούν» και τον «αναστατώνουν».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το TMZ, ο 53χρονος μένει άυπνος και φοβάται μήπως κάποιος κάνει κακό στη δεύτερη σύζυγό του, Lindsay Usich.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, ο πέντε φορές υποψήφιος για Grammy, Marilyn Manson, επιβεβαίωσε ότι τον «απέσυραν» από τη δισκογραφική του εταιρεία και ότι έχει αποκλειστεί από τις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις του Χόλυγουντ.

Ο ίδιος σημειώνει ότι υποφέρει, δεν μπορεί να κάνει περιοδεία, να κυκλοφορήσει το βιβλίο του αλλά ούτε και να διοργανώσει κάποια καλλιτεχνική έκθεση. Οι πίνακές του έχουν απαξιωθεί, ενώ βλέπει να χάνει τον έναν ρόλο μετά τον άλλον.

Την ίδια ώρα, είναι «εξαφανισμένος» και από τα social media. Από τον περασμένο Μάρτιο δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση ή κάποιο live και η ιστοσελίδα του γράφει μόνο «έρχεται σύντομα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι καταγγελίες που του κόστισαν

Ο Marilyn Manson, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Brian Warner, κατηγορείται για σeξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση γυναικών, ανάμεσά τους και η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Evan Rachel Wood.

Η 34χρονη τον Φεβρουάριο του 2021 ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής την κακοποίησε συναισθηματικά, σωματικά και σeξουαλικά κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση τους έγινε γνωστή το 2007, όταν εκείνη ήταν 19 και εκείνος 38. Το 2010 αρραβωνιάστηκαν και επτά μήνες μετά χώρισαν.

«Το όνομα του κακοποιητή μου είναι Brian Warner ή όπως είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο Marilyn Manson. Από την εφηβεία μου και για πολλά χρόνια με κακοποιούσε ψυχικά. Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε κατ’ επανάληψη. Έχω τελειώσει με το να ζω μέσα στον φόβο, στα αντίποινα, στις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς. Είμαι εδώ για να πω για να κατονομάσω αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο και για τις βιομηχανίες που του επέτρεψαν να το κάνει αυτό, προτού καταστρέψει κι άλλες ζωές. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων που δεν θέλουν πλέον να ζουν στη σιωπή», αποκάλυψε η Wood.

Και άλλες γυναίκες, μεταξύ αυτών η Esme Bianco (γνωστή ηθοποιός του Game of Thrones), έχουν μιλήσει δημοσίως για τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια του τραγουδιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχουν αναφερθεί σε ένα διαμέρισμα – κολαστήριο, που είχε τσεκούρια, μαστίγια, σβάστικες, κομμένες φωτογραφίες από περιοδικά πορνό και ήταν γεμάτο αίμα.

Το διαμέρισμα είχε επίσης δωμάτιο με ηχομόνωση που χρησιμοποιούνταν ως κελί φυλακής. Σε αυτόν φυλακίζονταν όταν ήταν άτακτες και έπρεπε να τιμωρηθούν.

Η Ashley Morgan Smithlin έχει αποκαλύψει ότι ο Manson την κρατούσε δεμένη σε αυτό το δωμάτιο και καλλιεργούσε την ιδέα ότι πρόκειται για μία τιμωρία που της άξιζε.

Πολλές γυναίκες που έχουν αναφέρει ότι τους στερούσε τον ύπνο και το φαγητό, τις βίαζε, τις δάγκωνε, τις μαστίγωνε χωρίς φυσικά τη συναίνεσή τους. Επίσης, έχουν πει ότι τις κυνηγούσε με τσεκούρι και άνοιγε τρύπες στον τοίχο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Σήμερα

«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»

Ο Kρητικός κομμωτής που έγινε viral: Σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε… μούσι

Σήμερα

Σχεδίασε σε μούσι τους μαθητές και τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο.

Φαίη Σκορδά ‑ Μάρτζυ Λαζάρου: Αρπάχτηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Είναι ακραίο να λες αυτό το πράγμα»

Σήμερα

«Έχω κάνει πάνελ στον Μένιο Φουρθιώτη! Δεν είναι αστείο να το λες αυτό;»

Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά ‑ «Καλό ταξίδι ... Σ΄αγαπώ»

Σήμερα

Δείτε την ανάρτηση του μοντέλου

Αρκάς: Η «Καλημέρα» με την Αθήνα πνιγμένη στη σκόνη

Σήμερα

Η σκόνη είναι τόση που έχει καλύψει ακόμη και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης

Ποιοι διάσημοι δεν πιστεύουν στη μονογαμία και το έχουν δηλώσει

Σήμερα

Ενώ ορισμένα άτομα ασπάζονται την παραδοσιακή μονογαμία, άλλα αμφισβητούν την καταλληλότητά της

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.