E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λάκης Λαζόπουλος: Η νύχτα που πέρασε στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψή του

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο ιδιαίτερο όνομά του

Λάκης Λαζόπουλος: Η νύχτα που πέρασε στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψή του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/11/2022 | 19:56

ΟΛάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Fishy του MEGA και μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη συζήτησαν για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο ιδιαίτερο όνομά του.

«Είναι μεγάλη ιστορία. Όταν ξεκίνησα στο θέατρο, έπρεπε να μπει το όνομά μου αλλά δεν υπήρχε άδεια ηθοποιού. Το όνομά μου δε φαινόταν πουθενά, ήμουν σχεδόν παράνομος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

»Κάποια στιγμή στις ταμπέλες έπρεπε να προστεθεί και το ‘Απόστολος Λαζόπουλος’. Το Απόστολος δε χωρούσε και το κόψανε και είπαν Λάκης. Λάκης Λαζόπουλος. Δεν πρόλαβα να το αλλάξω μετά και έμεινε έτσι».

Η νύχτα στη ΓΑΔΑ

Αναφερόμενος στην καριέρα του μέσα στα χρόνια, ο δημοφιλής κωμικός μίλησε για ένα περιστατικό λιγότερο γνωστό στο ευρύ κοινό.

Πρόκειται για τη νύχτα που πέρασε στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψή του για προσβολή του τότε Προέδρου της ελληνικής Δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχαμε γράψει ένα κείμενο, όχι προσβλητικό γιατί αθωωθήκαμε κιόλας, αλλά προσβλητικό το θεώρησε η Προεδρία, το θεώρησαν κάποιοι που έκαναν παιχνίδια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Δεν μπορώ να το διευθετήσω και δε με ενδιαφέρει κιόλας.

»Το θέμα ήταν ότι έλεγε τότε ότι κάθε βράδυ τηλέφωνο τον παίρνει ο Ανδρέας, του λέει ότι είσαι … και του κλείνει το τηλέφωνο. Αυτή ήταν η ατάκα. Όταν τελειώσαμε, μπήκαν μέσα με τα μικρόφωνα και μου είπαν ότι το έχουν καταγράψει.

»Με πήγαν στη ΓΑΔΑ. Μετά η Άννα Παναγιωτοπούλου ήρθε από μόνη της και πήρε το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογούσε ως συγγραφέας. Είχα πολλή στήριξη, είχε γίνει μεγάλο θέμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καλή η σχέση μου με τους συναδέλφους»

«Η σχέση μου με τους συναδέλφους είναι πάρα πολύ καλή επειδή τους ηθοποιούς τους έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση, δεν είχα ποτέ κακές σχέσεις ούτε εχθρικές. Μ’ αρέσει η συζήτηση, είμαι ήρεμος πάντα», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την σχέση που έχει με τους συναδέλφους του στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Ο ίδιος, μίλησε για την σχολή που έχει ιδρύσει για μελλοντικούς ηθοποιούς. «Δεν είχα χρόνο παλιότερα, τώρα έχω βρει χρόνο και ήθελα να το κάνω».

Μιλώντας για την εκπομπή που σημάδεψε την καριέρα του ανέφερε:

«Την ήξερα την ακροαματικότητα γιατί την έβλεπα την επόμενη μέρα στον κόσμο, δεν περίμενα τα μηχανήματα να μου δείξουν τι κάνω. Τον τρόπο που είχα να καταλαβαίνω τον κόσμο, τον διατήρησα, διατήρησα την παλιά μέθοδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν υπάρχουν όρια στη σάτιρα»

»Δεν υπάρχουν όρια στη σάτιρα, θα επιμείνω σε αυτό. Αν υπάρχουν όρια, το ερώτημα είναι μετά ‘ποιος τα βάζει;’ Τα βάζει μια μήνυση, τα βάζει μια αγωγή; Η εξουσία δε θέλει εκ των πραγμάτων τη σάτιρα, δεν της αρέσει, είναι ο κακός που της δείχνει ακριβώς πως είναι.

Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα από όσα έχω κάνει γιατί και να γυρίσουν πίσω θα δουν ότι εγώ είπα την αλήθεια μου. Δε λέω ότι είμαι αντικειμενικός, αλλά όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ. Δε με έβαλε κανείς, δεν έκανα το χατίρι κανενός και από την ώρα που δε θα μπορούσα να λέω αυτά που θέλω, από την ώρα που ενοχλήθηκαν, πήραν μια απόφαση και είπαν ‘οκ αυτός έξω’».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σία Κοσιώνη: «Η ΜΕΘ είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Πριν 11 ώρες

Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν την Σία Κοσιώνη χθες 24/2 για να κάνει δηλώσεις, μετά την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Μαρία Σολωμού: «Αν έμενα με έναν άντρα για 10 χρόνια θα είχα κρεμαστεί από το ταβάνι»

Πριν 11 ώρες

Όσα είπε για τις σχέσεις και το Νίκο Μουτσινά

Μαρία Δεληθανάση για καταδίκη Κώστα Δόξα: «Δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα – Δε μου ζήτησε συγγνώμη»

Πριν 11 ώρες

Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Πριν 11 ώρες

Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νέες φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Πριν 11 ώρες

Ο σκηνοθέτης του «Maestro» δημοσίευσε στιγμές από το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα με χιουμοριστική λεζάντα στο Instagram

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Πριν 11 ώρες

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 11 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.