E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιώργος Καπουτζίδης για τη Eurovision: Kόντεψα να πεθάνω

«Σκέφτηκα πόσο πιο καθαρά να στο πει ο Θεός ότι έπρεπε να κάτσεις σπίτι σου» ανέφερε ο ηθοποιός και σεναριογράφος

Γιώργος Καπουτζίδης για τη Eurovision: Kόντεψα να πεθάνω
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/11/2022 | 19:39

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τη θεατρική παράστασή του με τίτλο «42497» στο θέατρο Ήβη. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απόφασή του, να μην μεταδώσει ξανά την Eurovision, ενώ έκανε λόγο και για το MeToo.

Σχετικά με την θεατρική παράσταση ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε: «Νομίζω αυτή η παράσταση είναι αρκετά εξομολογητική. Την έγραψα αρκετά δύσκολα. Το έργο αυτό είναι η συναισθηματική μου κατάσταση την περίοδο που γράφτηκε. Ένιωσα μία μοναχικότητα, έζησα μία απομάκρυνση και έζησα μία μεγάλη απώλεια, ενός φίλου μου αγαπημένου. Η συναισθηματική μου κατάσταση βρέθηκε στο έργο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τα συναισθήματα που πρωταγωνιστούν στην παράσταση «42497», ανέφερε πως ένα από αυτά είναι ο θυμός: «Υπάρχει ”ατόφιος” θυμός, είναι άνθρωποι που είναι πολύ εγκλωβισμένοι και σιγά-σιγά ανακαλύπτουν την αγάπη»

Όσον αφορά στην απόφασή του να απομακρυνθεί από την παρουσιάση του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision σημείωσε: «Μου αρέσει αυτή η ησυχία. Ακόμα και η Eurovision ότι έπρεπε τον Μάιο να είμαι απίκο γιατί γίνεται αυτό, τώρα πια δεν το πολυθέλω. Το χάρηκα, το ευχαριστήθηκα, δεν θέλω να μου γίνει και αγγαρεία. Με την Μαρία Κοζάκου βλεπόμαστε και αγαπιόμαστε και εκτός Eurovision. Κάπου λίγο φτάνει. Καταρχάς κόντεψα να πεθάνω αυτή τη φορά που πήγα. Αφού σκέφτηκα πόσο πιο καθαρά να στο πει ο Θεός ότι έπρεπε να κάτσεις σπίτι σου. Τι δουλειά είχες να πας με το σπασμένο χέρι να κυκλοφορείς στο στάδιο; Πάρε τώρα έναν ιό και κάτσε στο νοσοκομείο».

Τα social media και το MeToo

Μιλώντας για την εποχή των social media και τα αρνητικά σχόλια στα μέσα: «Στο παρελθόν απαντούσα στα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν βγάζει κάπου αυτό. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνείς με κάποιον. Υπάρχουν όλα τα συναισθήματα και στον άνθρωπο και στην ανθρωπότητα. Υπάρχει και μίσος και κακία και όλα αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με την κακία του άλλου που έχει για μένα. Να το λύσει μόνος του. Εγώ πρέπει να ασχοληθώ να μην μπει σε μένα η κακία και το μίσος. Δεν θα με φάει το μίσος του αλλουνού, σε μένα να μην μπει μέσα».

Ο Γιώργος Καπουντζίδης αναφέρθηκε επίσης και στο coming out του, που έγινε το 2020, ενώ έκανε λόγο και για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας: «Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα από τη στιγμή που εγώ έκανα coming out το 2020 μιλάω πιο πολύ καθαρά, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, όχι κάθε τρεις και λίγο. Και να μου γράψει τώρα κάποιος "Ψόφος" στο Twitter τι θα πάθω; Καρδιακή προσβολή; Δεν υπάρχει κάποια συνέπεια. Εγώ εστιάζω περισσότερο ότι αυτά που λέω βοηθούν τον κόσμο και μέσα από τις δουλειές και μέσα από τον δημόσιο λόγο μου. Σε όλο αυτό που έγινε στο θέατρο, δεν παρεμβαίνω στη διαδικασία που γίνεται στο δικαστήριο. Έχουμε πάει εκεί πια. Θέλω το θέατρο να είναι ένας χώρος ασφαλής για αγόρια και για κορίτσια και να μπορούν να λάμψουν. Οι γυναίκες έχουν ταλαιπωρηθεί στο πέρασμα των χρόνων».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O oνειρικός γάμος της Lilly Collins

Πριν 6 ώρες

Η Lilly φορούσε μια εκπληκτική δαντελένια δημιουργία της Ralph Lauren

Γιατί η Mariah Carey παραιτήθηκε από την πρώτη της δουλειά σε μία μέρα

Πριν 6 ώρες

Η καριέρα της στις... κανονικές δουλειές δεν διήρκεσε πολύ

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Αισθάνομαι τυχερή»

Χτες

Για τον επικείμενο γάμο της το 2027 με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μίλησε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της στο United Cup

Η Μισέλ Φάιφερ πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στα social media

Χτες

Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η 67χρονη ηθοποιός

Will Smith: Μουσικός τον κατηγορεί για σeξουαλική παρενόχληση – Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Χτες

O δικηγόρος του Will Smith αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες

Εριέττα Κούρκουλου: «Όλοι έχουν άποψη για το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας»

Χτες

Η συγκινητική ανάρτηση για οικογένεια, αποδοχή και αγάπη!

Χάρης Βαρθακούρης: Τραγούδησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με την 13χρονη κόρη του, Λιόνα

Χτες

«Είδες τι έκανε το DNA έβγαλε και άλλη», είπε ο Γιάννης Πάριος

Από πρώην ζευγάρι… σε σωτήρες ο ένας της καριέρας του άλλου – Κανείς δεν το περίμενε

Χτες

Μια σχέση που τελείωσε, αλλά άνοιξε δρόμους στο Hollywood

Τι είναι το «food noise» και γιατί η Oprah Winfrey λέει ότι της άλλαξε τη ζωή

Χτες

Η έννοια που εξηγεί γιατί το φαγητό δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Προχτές

Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.