E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πανικός στα μαγαζιά για τη Black Friday ‑ Ουρές έξω από τα καταστήματα

Τι ψάχνουν φέτος οι καταναλωτές

Πανικός στα μαγαζιά για τη Black Friday ‑ Ουρές έξω από τα καταστήματα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 25/11/2022 | 13:22

Επίσημα πρεμιέρα κάνει σήμερα η Black Friday, με λιανεμπορικές επιχειρήσεις να βρίσκονται σε «θέση μάχης» για τις προσφορές, λειτουργώντας ως κίνητρο για τους καταναλωτές να κάνουν έξυπνες αγορές ενόψει των Χριστουγέννων.

H πλειοψηφία των καταστημάτων θα έχει ωράριο από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 21:00 μ.μ.. Υπενθυμίζεται ότι τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου σε όλη την επικράτεια από τις 11:00 έως τις 20:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι προσφορές έχουν ξεκινήσει ήδη από τις προηγούμενες εβδομάδες και θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της Cyber Monday.

Η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας θα αυξάνεται όλο και περισσότερο και αναμένεται να κορυφωθεί μεσημέρι και απόγευμα, όταν θα σχολάσουν από τις δουλειές τους οι εργαζόμενοι.

Κίνηση τώρα καταγράφεται στο καθοδικό ρεύμα της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ μεγάλο μποτιλιάρισμα υπάρχει και στη Σταδίου στο ανοδικό ρεύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως κάθε χρόνο στον «χορό» των προσφορών έχουν ήδη μπει, μεταξύ άλλων, οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, εταιρείες καλλυντικών, αθλητικών ειδών επίπλων, ειδών σπιτιού, ένδυσης υπόδησης και εποχιακών ειδών, με προσφορές τόσο στα φυσικά όσο και στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα.
Ουρές από νωρίς το πρωί στα εμπορικά καταστήματα - Δείτε φωτογραφίες

Οπως και τα προηγούμενα χρόνια, η Black Friday στην Ελλάδα δεν περιορίζεται την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει για κάποιες λιανεμπορικές αλυσίδες σε ό,τι αφορά κυρίως τις πωλήσεις μέσω των ηλεκτρονικών τους καταστημάτων. Την έναρξη του πολυδιαφημισμένου εμπορικού γεγονότος κήρυξαν γνωστές αλυσίδες ήδη από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου διαφημίζοντας προσφορές έως 60% σε 1 εκατομμύριο προϊόντα.

bf_koyf__5_

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

bf_koyf__1_

bf_koyf__4_

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

bf_g4__2_

bf_koyf__3_

bf_koyf__4_

Ύστερα από δύο χρόνια, όπου οι αγορές στο πλαίσιο της Black Friday γίνονταν μόνο ηλεκτρονικά οι προσδοκίες είναι μεγάλες, ωστόσο αυτή τη φορά το βαρίδι της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας έχει αντικαταστήσει το πρόβλημα.

Οι μεγάλες αλυσίδες μάλιστα διαφημίζουν ήδη προσφορές στο πλαίσιο της Cyber Monday που ακολουθεί, δηλαδή στις 28 Νοεμβρίου, ημέρα μεγάλων προσφορών αποκλειστικά για ηλεκτρονικές αγορές.

Στην κορυφή των προσφορών παραμένουν τα προϊόντα τεχνολογίας.

Ανοικτά την Κυριακή τα καταστήματα

Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή 27 Νοεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα σε όλη την επικράτεια από τις 11:00 έως τις 20:00, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

Επίσης, την Παρασκευή 25/11/2022 (Black Friday) και τη Δευτέρα 28/11/2022 Cyber Monday οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

«Πληροφορούμε, επίσης, το καταναλωτικό κοινό ότι οι εταιρίες-μέλη μας έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΕΛΠΕ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Σήμερα

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Αναβιώνουν οι χαμένες ρυθμίσεις για χρέη προς ΕΦΚΑ

Σήμερα

Ολική επαναφορά των ευνοϊκών ρυθμίσεων και για τα χρέη προς τον ΕΦΚΑ

Καιρός: Πότε θα «χτυπήσει» τη χώρα ο πολικός αεροχείμαρρος

Σήμερα

Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες

Politico: Το Κίεβο οδεύει προς την ήττα ‑ Ο Πούτιν πιο κοντά από ποτέ στον στόχο του

Χτες

Ζοφερό κοκτέιλ στην κουρασμένη από τον πόλεμο χώρα - Η βοήθεια από τη Δύση καθυστερεί, οι νέοι είτε είναι στα κλαμπ είτε έχουν εγκαταλείψει, ενώ ο Πούτιν δείχνει να μην έχει να χάσει τίποτα

Πασχαλινό ωράριο: Πότε ξεκινάει ‑ Τι ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Χτες

Στις 25 Απριλίου θα κάνει πρεμιέρα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα

par: 21
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.