E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Λύγισε» η Ελεονώρα Μελέτη: Παρακαλούσα τον ψυχολόγο να μου διαγνώσει κατάθλιψη, ήμουν ανθρωποφοβική

Για τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βίωσε στην αρχή της τηλεοπτικής της καριέρας μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη

«Λύγισε» η Ελεονώρα Μελέτη: Παρακαλούσα τον ψυχολόγο να μου διαγνώσει κατάθλιψη, ήμουν ανθρωποφοβική
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 27/11/2022 | 12:43

Η Ελεονώρα Μελέτη συγκλονίζει μιλώντας για την κακοποίηση που δέχθηκε στα πρώτα της χρόνια στην τηλεόραση. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega, σε συνέδριο που παραβρέθηκε στις Σέρρες σχετικά με τη γυναικεία ενδυνάμωση, αναφέρθηκε στην ψυχολογική καταπίεση που υπέστη από κακοποιητικές συμπεριφορές το διάστημα που ανέλαβε την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ στον Ant1.

«Είχα ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο, διότι επί τρία ολόκληρα χρόνια στο ξεκίνημα της πορείας μου ντρεπόμουν να βγω απ’ το σπίτι. Πηγαίνοντας στον ψυχολόγο, παρακαλούσα μέσα μου βαθιά και εκλιπαρούσα να μου διαγνώσει κατάθλιψη, γιατί μόνο έτσι θα μπορούσα να ορίσω και να κατανοήσω τον συναισθηματικό πόνο που ένιωθα και ο οποίος με είχε καθηλώσει και δε μπορούσα να αναγνωρίσω τον εαυτό μου» δήλωσε από το βήμα του συνεδρίου η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία δεν έκρυψε την φόρτισή της και «λύγισε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήμουν ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα όταν ξεκίνησα και είχα καταλήξει να είμαι η σκιά του εαυτού μου, να μη θέλω να βγω απ’ το σπίτι. Όταν έβγαινα, έβγαινα καμουφλαρισμένη, ντρεπόμουν να μιλήσω γιατί με αναγνώριζαν από τη φωνή και φοβόμουν ότι θα έχω επιθέσεις. Πήγαινα σε ένα εστιατόριο να φάω, με έπιαναν κρίσεις πανικού και σηκωνόμουν και έφευγα. Ήμουν πλέον ανθρωποφοβική. Όταν λοιπόν κάθισα στην καρέκλα του ειδικού, μου διέγνωσε συναισθηματική κακοποίηση και αποστέρηση» περιγράφει η δημοσιογράφος και σοκάρει.

Στην αρχή της ομιλίας της, η Ελεονώρα Μελέτη διάβασε ένα απόσπασμα από δημοσίευμα εκείνης της εποχής, το οποίο της επιτίθετο με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις.

«Το κορίτσι αυτό είναι ένας διάττοντας αστέρας, είναι ξεκάθαρα αντιπαθής. Τις προάλλες που την είδα σε μία συναυλία, μασούσε τσίχλα σαν κατσίκα. Πραγματικά ήθελα να της σκάσω μία στα μούτρα. Δεν αντέχω να τη βλέπω. Το κορίτσι αυτό είναι ένα κακέκτυπο, έχει παρακολουθήσει άπειρες ώρες τηλεόραση, σημειώνοντας με το στυλό της όλα τα χαρακτηριστικά των επιτυχημένων, ώστε να τα αντιγράψει. Αλλά παραμένει ακόμη και στην αντιγραφή βαθιά αποτυχημένη. Το κορίτσι αυτό δήλωσε ξεκάθαρα πως κάνει ψυχοθεραπεία. Παραδέχτηκε, λοιπόν, γιατί μέχρι εκεί φτάνει το θράσος της, να προκαλέσει οίκτο και προσοχή, λέγοντας ότι είναι «του γιατρού».

«Από κάτω ο τίτλος που συνόδευε αυτές τις δηλώσεις ήταν «Φέρτε τον ζουρλομανδύα για τη Μελέτη» τόνισε η παρουσιάστρια.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Σήμερα

Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Σήμερα

Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Σήμερα

Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Σήμερα

Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Σήμερα

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Χτες

Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Χτες

Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Χτες

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Χτες

Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Χτες

Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Χτες

Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.