E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»: Υπερήλικας δεν μπορεί να πάρει εξιτήριο γιατί της έκοψαν το ρεύμα

Η 91χρονη παραμένει στην Παθολογική Κλινική μέχρι να επανέλθει το ηλεκτρικό – Παρέμβαση και από κοινωνικό λειτουργό μετά από πρωτοβουλίες του νοσοκομείου

Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»: Υπερήλικας δεν μπορεί να πάρει εξιτήριο γιατί της έκοψαν το ρεύμα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 30/11/2022 | 21:09

Εντύπωση προκαλεί η ιστορία μιας 91χρονης, που τις τελευταίες 10 ημέρες παραμένει στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», και δεν μπορεί να πάρει εξιτήριο, γιατί της έκοψαν το ρεύμα.

Η υπερήλικας μπήκε στο νοσοκομείο μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Νοσηλεύτηκε στην Α’ Παθολογική Κλινική και κατάφερε να το ξεπεράσει. Όμως, όταν ήρθε η ώρα, όλοι διαπίστωσαν ότι η επιστροφή της στο σπίτι είναι αδύνατη. Κι αυτό, επειδή δεν υπάρχει ρεύμα, που είναι απαραίτητο για τη συσκευή οξυγόνου που πρέπει να χρησιμοποιεί καθημερινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 91χρονη έχει χάσει τον άντρα της και το παιδί της. Μένει μόνη της, σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, με παρέα τον γάτο της, στον οποίο, όπως δηλώνει με χαμόγελο, έχει μεγάλη αδυναμία. Έδωσε μάλιστα κλειδιά στον γείτονά της για να τον φροντίζει τις ημέρες της νοσηλείας της.

Ο γείτονας όμως ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη, όταν διαπίστωσε ότι η ηλεκτροδότηση είχε διακοπεί. Η κατάσταση ουσιαστικά «έδεσε» τα χέρια των γιατρών, που δεν μπορούν να της δώσουν εξιτήριο και εξακολουθούν να της παρέχουν φροντίδα στο νοσοκομείο. Παράλληλα, ειδοποίησαν τις κοινωνικές υπηρεσίες, θέλοντας να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος, καθώς η συσκευή οξυγόνου τής είναι απαραίτητη. Ο κοινωνικός λειτουργός που επιλήφθηκε της υπόθεσης, έχει ήδη δώσει όλες τις διαβεβαιώσεις που απαιτούνται προς τον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος για την αποκατάσταση της γραμμής, ενώ ο γείτονάς της κατέβαλε ένα μέρος του διακανονισμού της οφειλής, τον οποίο έκανε.


«Χρωστάω περίπου 700 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι είχα ξεχάσει να τα πληρώσω» είπε η 91χρονη σε άλλον ασθενή που βρέθηκε αυτές τις ημέρες στο ίδιο νοσοκομείο και του περιέγραψε τι της συνέβη. Παρότι νιώθει ευγνώμων για τη φροντίδα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, εκφράζει την επιθυμία της να επιστρέψει στο σπίτι. Όπως λέει άλλωστε, «θέλει να φροντίσει τον γάτο της».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Χτες

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Χτες

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.