E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φέτος τα Χριστούγεννα στο Athens Metro Mall, θα μας πάρει η μπάλα!

It’s Christmas time!

Φέτος τα Χριστούγεννα στο Athens Metro Mall, θα μας πάρει η μπάλα!
Athens Metro Mall
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση 1/12/2022 | 13:05

Από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, ο μαγικός κόσμος των Χριστουγέννων ζωντανεύει στο Athens Metro Mall και κάνει την κάθε στιγμή σας μαγική! Διεκδικήστε ένα Citroën Ami με αγορές άνω των 50 ευρώ, οργανώστε τις γιορτινές σας αγορές, τραγουδήστε και χορέψτε στη μουσική σκηνή του Christmas Live Stage, απολαύστε την παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου (24/12 & 31/12) και ζήστε μοναδικές στιγμές για όλη την οικογένεια με υπέροχες Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες.

MΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο Citroën Ami

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά τα Χριστούγεννα, το πιο υπέροχο δώρο σας το προσφέρει το Athens Metro Μall σε συνεργασία με τον Athens DeeJay 95.2 FM. Έως και τις 20 Ιανουαρίου 2023, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων σε συνεργασία με τον Athens DeeJay 95,2 και τη Citroën  Χανιαδάκης διοργανώνουν τον μεγαλύτερο διαγωνισμό της σεζόν, αφού με αγορές άνω των 50€ λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση* για να κερδίσετε το 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο Citroën Ami! Πραγματοποιήστε τις γιορτινές σας αγορές στο στολισμένο εμπορικό και γίνετε ο μεγάλος Νικητής!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Christmas Live Stage

Η εορταστική μουσική σκηνή του Christmas Live Stage του ATHENS METRO MALL συνεχίζει  να χαρίζει αμέτρητες στιγμές διασκέδασης, με μοναδικές Live συναυλίες των αγαπημένων μας καλλιτεχνών. Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, η λατρεμένη μας Josephine ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με πολύ χορό και τραγούδι! Ακολουθεί ο Γιώργος Κακοσαίος, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, για να απογειώσει την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και τέλος, το κέφι κορυφώνεται την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, με τον Ηλία Βρεττό!

Μη ξεχνάς!  Τα Christmas Live Stages στο ΑΤHENS METRO MALL ξεκινούν στις 20:00 και έχουν ελεύθερη είσοδο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χριστουγεννιάτικες Παιδικές Δραστηριότητες

Απίθανες Χριστουγεννιάτικες δράσεις περιμένουν τους μικρούς  και μεγάλους φίλους του Athens Metro Mall από τις 2 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 8 Ιανουαρίου 2023 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη!

Ο αγαπημένος όλων υποδέχεται μικρούς και τους μεγάλους στον θρόνο του για να φωτογραφηθεί μαζί τους, μοιράζοντας ευχές και χαμόγελα! 

Face painting από την Καλικατζαρούλα που μεταμορφώνει τα παιδιά ζωγραφίζοντας σε προσωπάκια και χεράκια ταρανδάκια, χιονανθρωπάκια, χριστουγεννιάτικες μπάλες και παρέα γράφουν μαζί τους γράμμα με τις ευχές τους στον Άγιο Βασίλη. 

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια κατασκευών, στα οποία τα παιδιά δημιουργούν μαζί με τα Ξωτικά του Άγιου Βασίλη απίστευτες κατασκευές, όπως λαμπερές χιονονιφάδες για να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, χάρτινα ταρανδάκια, αγιοβασιλάκια και Χριστουγεννιάτικες κάρτες! 

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με την ξωτικοπαρέα!

Τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη ετοιμάζουν σκανδαλιές και ξωτικό-παιχνίδια και ζητάνε τη βοήθεια των μικρών μας φίλων. Ελάτε να μαζέψουμε τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια που σκόρπισε παντού το ζαβολιάρικο ξωτικό, να παίξουμε σκυταλοδρομίες, να χορέψουμε το ξωτικό-limbo και να κάνουμε διαγωνισμό ντυσίματος Άγιου Βασίλη (τον ρόλο του Άγιο Βασίλη θα ενσαρκώσουν οι μπαμπάδες Ho! Ho! Ho!), αλλά και μοναδικά διασκεδαστικές ελκυθοδρομίες. 

Για τους ακόμα πιο μικρούς μας επισκέπτες, 18 μηνών έως 3 ετών, πραγματοποιούνται χριστουγεννιάτικες δράσεις που συνδυάζουν παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιών και δημιουργικές κατασκευές από τις 11:00-14:00 και 17:00-20:00, στο επίπεδο 4.

 

Στο Athens Metro Mall, η μαγεία των Χριστουγέννων συναντά τη διασκέδαση και τη διάθεση για shopping στο πιο λαμπερό σκηνικό για να προσφέρουν την πιο αξέχαστη εμπειρία Χριστουγέννων στην πόλη!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας: www.athensmetromall.gr

 

* Ισχύει με την επίδειξη του συνόλου των αποδείξεων της ίδιας ημέρας στο infodesk του Athens Metro Mall (επίπεδο 1) και με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής μία φόρμα συμμετοχής ανά άτομο την ημέρα.

 

 

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

12 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 113 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 115 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 115 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 124 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 124 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 124 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 124 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 147 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 28
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.