E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κολωνός: «Βλέπει εφιάλτες με τον Μίχο» λέει η θεία της 12χρονης

Η θεία της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό εξήγησε πώς κατάφερε, τυχαία, να ξετυλίξει το «κουβάρι» των αποκαλύψεων

Κολωνός: «Βλέπει εφιάλτες με τον Μίχο» λέει η θεία της 12χρονης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/12/2022 | 21:40

Η γυναίκα, η οποία έχει αναλάβει την επιμέλεια της μικρής στο Κολωνό, αναφέρθηκε στο μαρτύριο της ανιψιάς της, αλλά και στο πώς όλα αυτά που συνέβησαν κατάφερε να τα ανακαλύψει από μια συγκυρία. Επίσης, έκανε γνωστό ότι το παιδί βλέπει εφιάλτες με τον Ηλία Μίχο.

Η θεία της 12χρονης στον Κολωνό ανέφερε μέσω της εκπομπής «Live News» του Mega: «Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα, φοβάται να βγει έξω και στο "Χαμόγελο" δύο μήνες αρνούνταν να βγει έξω. [...] Δεν περίμενα τόσο τραγική κατάσταση, "δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ, βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου, θέλω τη μαμά".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

»Την είχα και το Πάσχα εδώ. Την είχα ένα μήνα, δεν κατάλαβε ο νονός, ο φίλος μου, κανένας μας τίποτα. Βλέπαμε ένα κανονικό παιδί, το οποίο, βέβαια, επειδή μπήκε στην εφηβεία και τώρα αδιαθέτησε η μικρή, λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο, σκεφτείτε, ψυχολογικά δηλαδή, τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, έβλεπα εγώ εφιάλτες... και τι έβλεπα».

Η θεία της 12χρονης είναι το πρόσωπο που βοήθησε να αποκαλυφθεί η φρικτή υπόθεση και σήμερα αυτή που βοηθά τη μικρή να σταθεί όρθια, καθώς την έχει στο πλευρό της.

«Δεν είναι μόνο αυτό το παιδί, είναι όλα τα παιδιά, είναι και τα μωρά, είναι και τα άλλα τα παιδιά και τα μεγάλα, όλα υποφέρουν από αυτό το πράγμα. Είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις μία μάνα πάμπτωχη... Δηλαδή, τι φοβόσουν, να πάει πού, στην Αυστραλία; Θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της, έχει τρέλα με τα παιδιά», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θεία της 12χρονης αναφέρθηκε και στο πώς έφτασε στην ανακάλυψη των βίντεο αυτών. Όπως είπε: «Της έλεγα "είμαστε διακοπές, γιατί είσαι συνέχεια στο τηλέφωνο;". "Παίζω, θεία, παιχνίδια"». Όταν της τράβηξε «για πλάκα» -όπως είπε- τα τηλέφωνα που κρατούσε στα χέρια της η μικρή, «είδα την αντίδραση του παιδιού. Είδα πανικό, είδα φόβο».

Κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε «από την αντίδραση και ότι μου κλείδωσε το τηλέφωνο, όπως το πήρα εγώ στο χέρι μου. Σηκώθηκε απότομα, ενώ βλέπω αυτουνού το μήνυμα, μου το κλειδώνει. Η μικρή είναι ακόμα σε σοκ και κλαίει όλη μέρα».

«Δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη»

Η θεία της 12χρονης κατήγγειλε στην εκπομπή του Mega: «Δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη, να μας πουν έστω πώς θα φερθούμε. Είναι τραγικό αυτό, το ότι έχει αφεθεί ένα παιδί σε αυτή την κατάσταση και να ξέρει κιόλας. Μιλάει τώρα με τη μαμά της, με παίρνει εμένα τηλέφωνο, αλλά δεν διανοείστε τώρα, δεν μπορώ να σας το εξηγήσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως σημείωσε, «ενώ το έλεγαν στα κανάλια ότι έχει ψυχολόγο, έλεγα "τι λένε, Παναγία μου, τι λένε;". Και ξέρετε ποια ήταν η απάντησή τους και τι είπαν στην εισαγγελέα, γιατί η εισαγγελέας ήταν φοβερή και σαν άνθρωπος... Είχε μείνει άναυδη όταν της είπα ότι το παιδί δεν έχει ψυχολογική υποστήριξη. Τους πήρε η ίδια τηλέφωνο, της είπαν ότι δεν μπορούσαν από τον νόμο, γιατί λέει το παιδί για να δίνει τις καταθέσεις θα έπρεπε να είναι ανέπαφο από ψυχολογική υποστήριξη. Να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο δηλαδή, αυτά είναι ανεπίτρεπτα».

Η θεία της κοπέλας πρόσθεσε: «Να ξέρουν τα παιδιά ότι η μάνα τους είναι έξω [...], είναι αλλιώς η ψυχολογία του παιδιού να ξέρει ότι η μάνα του δεν είναι στη φυλακή και πόσω μάλλον όταν νιώθει υπεύθυνο αυτό το παιδί για αυτό που συμβαίνει».

«Δεν διανοείστε τώρα... Εγώ νόμιζα ότι τώρα, εντάξει, θα τα καταφέρουμε», σημείωσε, αλλά πρόσθεσε πως η 12χρονη «δεν κοιμάται. Το βράδυ δεν υπάρχει ύπνος. Έρχεται μαζί μου στο κρεβάτι μου, κλαίει συνέχεια, της λέω "αγάπη μου", προσπαθώ να της μιλήσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Χάλια, σας λέω. Δεν κοιμάται. Προσπαθώ συνέχεια να της πω ότι η μαμά θα βγει, έχουν κάνει λάθος από την Αστυνομία. Βλέπει εφιάλτες συνέχεια με αυτόν τον άνθρωπο (τον Μίχο). Τι να σας πω τώρα. Σε όλα τα παιδιά, σε όλα τα παιδιά, απλά αυτό είναι ακόμα περισσότερο, επειδή έχει το βάρος πάνω της ότι φταίει αυτή που είναι η μαμά της εκεί», επισήμανε.

 iefimerida.gr

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά στον Ναύσταθμο Κρήτης: Οι φλόγες πλησιάζουν στα σπίτια ‑ Μήνυμα από το 112 για εκκένωση

Πριν 10 ώρες

Μήνυμα του 112 για εκκένωση του οικισμού Ναύσταθμου στη Σούδα Χανίων μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε και απειλή σπίτια

Αλεκ Μπάλντουιν: Έσπασε το κινητό γυναίκας που του ζητούσε επίμονα να πει «ελευθερώστε την Παλαιστίνη»

Πριν 10 ώρες

«Ελευθερώστε την Παλαιστίνη, Αλεκ, μόνο μια φορά και μετά σε αφήνω. Θα σε αφήσω, το ορκίζομαι» είπε η γυναίκα στον 66χρονο ηθοποιό

Ελικόπτερα συγκρούστηκαν στον αέρα σε στρατιωτική πρόβα ‑ Νεκροί και οι 10 επιβαίνοντες

Πριν 10 ώρες

Το ένα από τα ελικόπτερα κατέπεσε σε γήπεδο και το δεύτερο σε πισίνα

Στη κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Χτες

Πρωταθλητής Ευρώπης με το σπαθί του

Πάτρα: Χειροπέδες σε 38χρονο για συμμετοχή στην οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξη Εκδίκησης»

Χτες

Συνελήφθη μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην αχαϊκή πρωτεύουσα

Καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά στην Πάρο

Χτες

Έκαιγε κοντά σε σπίτια, μήνυμα από το 112

Θεσσαλονίκη: Χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από ΙΧ

Χτες

Μετά το τρομακτικό τροχαίο, ο ανήλικος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε επιτόπου

Μεγάλη φωτιά στην Πάρο – Απομακρύνονται οι κάτοικοι

Χτες

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι με ριπές σχεδόν 10 μποφόρ - Ενεργοποιήθηκε το 112

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.