E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Oι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος»

«Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 2,5 ετών σε τροχαίο»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Oι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 7/12/2022 | 11:14

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε στη θεατρική της πορεία, τους φίλους της, αλλά και την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχιμά, αναφέρθηκε στην παρέα της. «Στην παρέα είμαι η "μαμά-κουβέρτα". Η κολλητή μου παρέα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Θανάσης Αλευράς, ο Γιώργος Δάσκαλος και η Ματίνα Νικολάου. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ σε σημείο να μην μιλάμε, η Ζέτα όμως με ταυτίζει με την μαμά της και μου την λέει συνέχεια. Υπάρχει μια συγκεκριμένη παρέα που παίζουμε χαρτιά, η Καβογιάννη, η Σαμαρά και η Βίσση», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός. «Έτσι έπρεπε, να γίνω ηθοποιός. Για ό,τι γινόμαστε έχουμε κάνει το σχέδιο, πριν έρθουμε σε αυτή την ενσάρκωση», δήλωσε.

Αναφορικά με τα παιδικά της χρόνια, ανέφερε: «Ήμουν πολύ αντιδραστική. Με είχε κλειδώσει η μαμά για να μην βγω και πήδηξα από τον ακάλυπτο στο διπλανό σπίτι, πέρασα από μέσα και βγήκα ραντεβού. Η μαμά μου έδινε ξύλο, για αυτό και οι θυμοί είναι πολλοί. Τον πατέρα μου τον έχασα, όταν ήμουν 2,5 ετών σε τροχαίο. Η απώλεια του πατέρα μου με έκανε να ξέρω πως οι σχέσεις μου πάντα θα έχουν τέλος».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε αργότερα για την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της, Ταξιάρχη Χάνο. «Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις. Τώρα είναι 1 εκατ. φορές καλύτερα από όταν ήμασταν μαζί. Όταν υπάρχει παιδί και ο ένας το στερείται σε έναν χωρισμό, υπάρχει μια περίοδος δύσκολη. Η κόρη μου έμεινε με εμένα. Όταν μου είπε η κόρη μου πως θα γίνει ηθοποιός, έγινε μεγάλη φασαρία. Τώρα τη θαυμάζω. Όταν είπα στη μητέρα μου πως πέρασα σε δραματική σχολή, μου έκλεισε το τηλέφωνο», αποκάλυψε.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλλη Κοκκίνου – Τζένη Μπότση: Αναπαρέστησαν τη «Μαντάμ Ζαΐρα» και τα social media υποκλίθηκαν

Χτες

Το ξεκαρδιστικό βίντεο που ανάρτησε η τραγουδίστρια με την ηθοποιό σε σκηνή από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Διονύσης Σαββόπουλος: «Χαστούκιζα τα παιδιά μου όταν ήταν μικρά ...»

Χτες

«Κοντέψαμε να χωρίσουμε με την Ασπα αλλά ...»

Ανησυχία για την υγεία του Στινγκ ‑ Ακυρώνει εμφανίσεις και συναυλίες

Χτες

Ο frontman των Police ζήτησε συγνώμη από τους θαυμαστές του για την αναστάτωση

Έγκυος γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Χτες

Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έκανα τη μεγαλύτερη βλακεία της ζωής μου»

Χτες

Η αναφορά στην πρώην σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού

Μάριος Αθανασίου: «Βαριέμαι να απαντάω ξανά για τη Μαρία Σολωμου στις συνεντεύξεις»

Χτες

""Να ξανασυζητήσουμε δηλαδή τι έχουμε ξαναπεί, που δεν αφορά δηλαδή ούτε εμένα τον ίδιο"" υπογραμμίζει ο Μάριος Αθανασίου.

MasterChef: «Πάγωσαν» με το υλικό που κλήθηκαν να μαγειρέψουν – Έστειλε 9 υποψήφιους προς αποχώρηση

Χτες

Ο νέος παίκτης και το υλικό - έκπληξη που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.