E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από μασέρ ‑ «Έβαζε τα χέρια μέσα στο εσώρουχό μου» κατέθεσε η 23χρονη

Τι λέει στην απολογία του ο Αλβανός μασ

Κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από μασέρ ‑ «Έβαζε τα χέρια μέσα στο εσώρουχό μου» κατέθεσε η 23χρονη

Δημοσίευση 7/12/2022 | 18:29

Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, όμως πληροφορίες του protothema.gr λένε πως εξετάζεται και άλλη περίπτωση γυναίκας που δέχθηκε παρόμοια επίθεση από τον 53χρονο «μακρυχέρη». Mέσα από τη δικογραφία της υπόθεσης ξεδιπλώνεται το χρονικό του τρόμου που βίωσε η 23χρονη κοπέλα από τον μεσήλικα μασέρ ο οποίος μάλιστα, πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με το μασάζ, δούλευε για χρόνια στην τηλεόραση ως οπερατέρ σε εκπομπή γνωστού ονόματος της τηλεόρασης.

Εξελίξεις στην υπόθεση του Αλβανού μασέρ στη Νέα Σμύρνη που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας 23χρονης που επισκέφθηκε το ινστιτούτο για να κάνει μασάζ και δέχθηκε άγρια σeξουαλική επίθεση.

Οι καταθέσεις

Το περιστατικό, σημειώθηκε μέρα μεσημέρι της 26ης Νοεμβρίου, με την κοπέλα, να ξαπλώνει στην κλίνη του ινστιτούτου ημίγυμνη. Αντί να απολαύσει το μασάζ, ο ηδονοθήρας μασέρ της κατέβασε το εσώρουχο επίμονα και όταν το θύμα του είπε να σταματήσει, αυτός όχι μόνο δεν τη σεβάστηκε, αλλά έφθασε στο σημείο να τοποθετήσει τα δάκτυλά του στα γεννητικά της όργανα.

Η περιγραφή της σοκάρει: «Είχα προγραμματισμένο ραντεβού στις 26 Νοεμβρίου και ώρα 15:30 στην επιχείρηση που βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη στον πρώτο όροφο, η οποία παρέχει υπηρεσίες μασάζ. Το ραντεβού αρχικά ήταν προγραμματισμένο για τις 18 Νοεμβρίου αλλά, επειδή δεν πήγα, με κάλεσε άντρας οποίος συστήθηκε ως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης προκειμένου να προγραμματίσουμε το ραντεβού μας.

» Μόλις έφτασα στο χώρο της επιχείρησης συνάντησα τον άντρα που είχε συστηθεί ως ιδιοκτήτης, συζητήσαμε για το πρόγραμμα που θα ήθελα, δηλαδή 50 λεπτά λεμφικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας και για σύσφιξη και αφού τον πλήρωσα, πήγαμε στο δωμάτιο που γίνεται το μασάζ για να ξεκινήσουμε. Αφού μπήκαμε μέσα γδύθηκα τελείως κάθ’υπόδειξιν του, φόρεσα από κάτω εσώρουχο μιας χρήσης που φοράνε σε αυτές τις περιπτώσεις και ξάπλωσα μπρούμυτα.

» Στην αρχή ο άντρας έκανε κανονικά το μασάζ κατά τη διάρκεια του οποίου μου έλεγε ότι το δέρμα μου είναι βελούδινο κάτι το οποίο δεν θεώρησα μεμπτό. Στη συνέχεια όμως έκανε μασάζ στον δεξιό μηρό και συνειδητοποίησα ότι προσπαθούσε να διώξει το εσώρουχο από τη θέση του διότι το έσπρωχνε με τα δάχτυλα και δεν μπορούσα να καταλάβω αρχικά αν γίνεται επίτηδες ή τυχαία. Σε αυτό το σημείο προσπαθούσα κάθε φορά να φτιάξω το εσώρουχο και εκείνος όταν το αντελήφθη μου είπε να μην αγχώνομαι γιατί οι άλλοι κάνουν γυμνοί μασάζ, ότι είναι φυσιολογικό και εγώ του απάντησα ότι δε νιώθω άνετα με αυτό.

» Στη συνέχεια έκανε μασάζ στην κοιλιά μου και κάποια στιγμή κατέβασε το χέρι του στον αφαλό μου, το έβαλε μέσα από το εσώρουχο προς τα γεννητικά μου όργανα και του είπα ότι δεν θα ήθελα να με ακουμπάει σε αυτό το σημείο. Εκείνος είπε εντάξει και συνέχισε το μασάζ στην κοιλιά.

» Μετά από λίγη ώρα προσπάθησε πάλι και το χέρι του κατέβηκε ακόμα πιο χαμηλά, μέσα από το εσώρουχο, ακούμπησε τα γεννητικά μου όργανα και προσπάθησε να βάλει το δάκτυλο του στα γεννητικά μου όργανα. Τραβήχτηκα κατευθείαν, του είπα ότι θέλω να σταματήσουμε για να φύγω και εκείνη τη στιγμή μου λέει “με συγχωρείς, ηρέμησε” και ξεκίνησε να μου τρίβει το πόδι. Είχα χάσει τα λόγια μου και προσπαθούσε να με πείσει να μείνω. Κατέβηκα κάτω και ξέσπασα σε κλάματα».

Η κοπέλα κατεβαίνοντας συνάντησε την φίλη της η οποία την περίμενε και με δάκρυα στα μάτια της είπε τι ακριβώς της είχε συμβεί. Όπως είπε αφού την ηρέμησε στη συνέχεια, τη συμβούλεψε να το πει στην μητέρα της κάτι το οποίο δεν ήθελε όπως λέει να κάνει αρχικά και έπειτα συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της. Κλείνοντας την κατάθεση της η νεαρή, ανέφερε πως «επιθυμώ την ποινική δίωξη του μασέρ».

Τι κατέθεσε ο καμεραμάν που έγινε μασέρ

Στις εξηγήσεις που έδωσε ο μεσήλικας Αλβανός μασέρ στις αρχές, επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ξεκινώντας την κατάθεση του μίλησε για τη ζωή του, την οικογένεια του και τις δραστηριότητες του ως οπερατέρ σε εκπομπή γνωστού ονόματος της τηλεόρασης. Αφού αρνήθηκε την καταγγελία της κοπέλας χαρακτηρίζοντας την ψευδή αναληθή και αντιφατική, μίλησε για τον εαυτό του.

«Είμαι τίμιος και ανεπίληπτος επαγγελματίας, βοηθός φυσιοθεραπευτή με αναγνώριση και εκτίμηση από τους συναδέλφους και τους πελάτες για τις άψογες υπηρεσίες που προσφέρω και το ήθος μου, καθώς ουδέποτε υπήρξε παράπονο για μένα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την κοπέλα κι από όλους.

«Έκλεισε ένα ραντεβού στο μαγαζί μου, οικογενειακή επιχείρηση για να κάνει μασάζ στα πόδια και γλουτούς για κυτταρίτιδα. Είχε ξανακλείσει ραντεβού αλλά δεν είχε έρθει. Πρώτη φορά ήταν εκείνη η ημέρα που ήρθε. Την πήρα εγώ τηλέφωνο και την ρώτησα αν ήθελε να έρθει αφού δεν είχε έρθει στο προηγούμενο ραντεβού.

«Την επιχείρηση την διατηρώ από τα τέλη του 2021. Είναι στο όνομά μου. Αρχικά ήμουν μόνος μου αλλά σύντομα θα έπαιρνα βοηθούς λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισα το καλοκαίρι με την καρδιά μου. Συγκεκριμένα χειρουργήθηκα, προσκομίζω ιατρικά έγγραφα και η καρδιά μου λειτουργεί σε ποσοστό μόνο 36%. Έχω σπουδάσει ως φυσικοθεραπευτής στην Αθήνα, έχω εργαστεί σε μεγάλο κέντρο των βορείων προαστίων για ένα χρόνο. Μετά λόγω πανδημίας σταμάτησα. Πριν εργαζόμουν ως κάμεραμαν σε κανάλια της τηλεόρασης. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον κ. (σ.σ: αναφέρει το όνομα του γνωστού δημοσιογράφου). Άλλαξα επάγγελμα γιατί μου άρεσε και ήθελα να βοηθάω τους ανθρώπους. Ήθελα να προσφέρω στην οικογένειά μου».

Στις επόμενες γραμμές αναφέρεται σε κάποια σοβαρά οικογενειακά προβλήματα. Για να συνεχίσει λέγοντας πως «Μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθην, εργαζόμουν λίγες ώρες, από τις 4 μέχρι τις 8 το απόγευμα. Πριν την επέμβαση ξεκινούσα κανονικά, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Είχα πελατεία αλλά όχι πολύ. Είχα ένα με δύο ραντεβού την ημέρα στην αρχή, μετά τρία με τέσσερα ραντεβού την ημέρα. Και δεν γνώριζα την φερόμενη ως παθούσα.

«Είχε κλείσει ραντεβού την ημέρα εκείνη στις 3:30. Μπήκε και μου είπε ότι θέλει να κάνει μασάζ στα πόδια και στους γλουτούς για την κυτταρίτιδα. Της είπα ότι καλό θα ήταν να κάνει μασάζ στον αυχένα και στην πλάτη για λίγο, για χαλάρωση όπου και πράγματι της έκανα. Η ίδια ήθελε να κάνει στους γλουτούς και τα πόδια. Μπήκε στο ειδικό δωμάτιο, της είπα να βγάλει τα ρούχα της και να φορέσει το μαγιό μιας χρήσης που προσφέρουμε. Θα ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα. Αφού προετοιμάστηκε, χτύπησα την πόρτα, την ρώτησα αν είναι έτοιμη και ξεκινήσαμε. Από ότι μου είπε δεν είχε ξανακάνει μασάζ για κυτταρίτιδα. Της έκανα μασάζ με τις βεντούζες.

«Κατά τη διάρκεια μου είπε ότι είναι (σ.σ αναφέρεται στην επαγγελματική ιδιότητα της κοπέλας η οποία έχει ακαδημαϊκές σπουδές). Της είπα ότι θα την βοηθούσα με την κυτταρίτιδα γιατί είχε πολύ απαλό, βελούδινο δέρμα. Φάνηκε πολύ ευχαριστημένη. Με τις κινήσεις που έκανα με το λάδι που χρησιμοποιούμε, πως γίνεται να γλιστρίσει το χέρι μου στα γεννητικά της όργανα που πως λέει, εγώ δεν το κατάλαβα ούτε είχα καμιά πρόθεση για κάτι τέτοιο ούτε μου είχε περάσει από το μυαλό. Στην ηλικία της κοπέλας είναι οι κόρες μου.

«Συνεχίζω το μασάζ, μετά έκανα τα χέρια, ολοκληρώθηκε το μασάζ, δεν ήθελε κάτι στο πρόσωπο. Είπε ότι είχε μια ώρα στη διάθεση της. Όταν σταματήσαμε, την ευχαρίστησα την ρώτησα πως είναι, μου είπε εντάξει. Εγώ βγήκα εκείνη ντύθηκε και μετά συζητήσαμε για 5 λεπτά για τα εμβόλια που είχε κάνει σε δύο δόσεις, της είπα ότι έχω κάνει τρεις δόσεις φοβόμουν ότι είχαν πειράξει στην καρδιά μου και κλείσαμε έτσι. Μου είπε ότι θα έκλεινε νέο ραντεβού το επόμενο Σάββατο και θα με έπαιρνε τηλέφωνο. Χαιρετηθήκαμε και έτσι τελείωσε.

«Δεν κατάλαβα πως παρεξηγήθηκε κι αν παρεξηγήθηκε, ζητάω χίλια συγνώμη από την ίδια. Πως θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, τη δουλειά την κάνουμε για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Μπορεί να γλίστρησε το χέρι, γενικά αυτό συμβαίνει με τα λάδια και τις κινήσεις για το μασάζ, οι οποίες πρέπει να είναι έντονες. Μπορεί να ακούμπησα λίγο αλλά δεν το κατάλαβα. Το εσώρουχο μίας χρήσης έχει δύο λωρίδες, μία σε κάθε πλευρά πολύ λεπτές, οπότε ξεκινώ στο μασάζ από την κοιλιά διαπέρασα με τα χέρια μου κάτω από τη λωρίδα για να συνεχίσω στους μηρούς.

«Δεν θυμάμαι να έγινε κάτι άλλο, οι κινήσεις μου ήταν έντονες και έκανα μασάζ. Δεν καταλάβαινα γιατί να παρεξηγηθεί κοπέλα, δεν ειπώθηκε κάτι από αυτά που λέει την κατάθεση της, δεν άκουσα εγώ να λέει ότι δεν νιώθει άνετα με κάτι που εγώ της έκανα. Δεν ισχύουν αυτά που λέει για τον τρόπο που έφυγε. Εμείς συζητήσαμε για 5 λεπτά πριν φύγει. Εγώ ό,τι έκανα το έκανα σωστά και επαγγελματικά, αν στο μασάζ το χέρι μου γλίστρησε και δεν το κατάλαβα, ζητώ και πάλι συγνώμη. Δεν θα έκανα κάτι τέτοιο στην επιχείρηση μου, δεν είμαι στη θέση αυτή με το πρόβλημα της καρδιάς που έχω και δεν θα το ‘κανα ποτέ, είμαι πατέρας τριών παιδιών. Ενδέχεται να υποβληθώ εκ νέου σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εργασιακό bullying σε 60χρονη: Την απείλησαν και την ανάγκασαν να παραιτηθεί ‑ Ο λόγος

Πριν 9 ώρες

Η υπόθεση του εργασιακού bullying βρίσκεται πλέον στα δικαστήρια

«Πυρηνικό ριφιφί» στο ΑΠΘ: Μπήκαν με αλυσοπρίονο σε χώρο με πυρηνικό αντιδραστήρα

Πριν 9 ώρες

Αποκαλύψεις για το τι συνέβη στη Θεσσαλονίκη

Eρντογάν σε Τούρκους στρατιώτες: Αν είχαμε πιέσει προς το νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας

Χτες

«Eίμαστε αποφασισμένοι να κατασκευάσουμε ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο, ένα ακόμη μεγαλύτερο»

Βίντεο με την φρεγάτα «Ύδρα» να περιπολεί στα στενά Μπαμπ ελ Μαντέμπ της Ερυθράς Θάλασσας

Χτες

Το ελληνικό πολεμικό πλοίο παρέχει προστασία σε εμπορικά πλοία

Πένθος στο Λασίθι – Απαρηγόρητη η οικογένεια του 33χρονου Μανώλη που έχασε τη ζωή του από φωτοβολίδα που έσκασε πάνω του

Χτες

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον άτυχο νέο

«Ανοιξε» η γη στην παλαιά Κορίνθου ‑ Πατρών: Κινδυνεύουν υποδομές και περιουσίες από τη διάβρωση

Χτες

Διάβρωση η οποία οδηγεί και σε σημαντική καθίζηση του οδοστρώματος σημειώνεται σε μήκος 35 ολόκληρων χιλιομέτρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών

Πάτρα: Τον δρόμο της επιστροφής παίρνουν οι χιλιάδες επισκέπτες του καρναβαλιού – Το αδιαχώρητο στα ΚΤΕΛ

Χτες

Τα λεωφορεία αναχωρούν ανά δεκάλεπτο για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού

Έρχεται μίνι κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο

Χτες

Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τρίτη

Εύβοια: 21χρονος έπεσε από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας

Χτες

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παραμένει για νοσηλεία

Στο Αυτόφωρο οι 49 συλληφθέντες στο ΑΠΘ – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν

Χτες

Σε εξέλιξη ξεχωριστή έρευνα για τα «πολεμοφόδια» που βρέθηκαν κατά τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Σάλος στη Γερμανία από τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας: Οι μαθητές να προετοιμάζονται και για πόλεμο

Χτες

Οι ασκήσεις για καταστροφές είναι κομμάτι της καθημερινής ζωής, υποστηρίζει η Μπετίνα Σταρκ-Βάτσινγκερ που υποστηρίζει ότι οι νέοι πρέπει να έχουν επίγνωση των απειλών

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.