E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πάγωσαν όλοι στην ΕΡΤ: «Δεν είχα αυτή την Κ@βλ@»

Η λέξη που… σόκαρε τους παρουσιαστές

Πάγωσαν όλοι στην ΕΡΤ: «Δεν είχα αυτή την Κ@βλ@»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 8/12/2022 | 10:20

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Βαγγέλης Παπαδάκης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή την επιτυχημένη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ.

Η όμορφη διάθεση του ηθοποιού και η τάση να ανοιχθεί, από καρδιάς, στην κουβέντα προκάλεσε σε μια στιγμή… πάγωμα στους παρουσιαστές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Παπαδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ιδέα του να ξεκινάω τα πάντα από την αρχή με δελεάζει και με γοητεύει απίστευτα! Έφυγα, είχα αγοράσει το δικό μου σπίτι με δάνειο, είχα το αυτοκίνητο μου, έβγαζα χρήματα, ταξίδευα και είχα μια άνετη ζωή. Νοίκιασα το σπίτι, πήγα και έμεινα στην Κυψέλη με πάρα πολύ λίγα χρήματα, συγκατοίκησα, δούλευα σε κατάστημα με ρούχα για τρεις μήνες και υπήρχε ένα διάστημα που είχα ζοριστεί. Όμως αισθανόμουν ότι είμαι πλήρης, αισθανόμουν πιο ευτυχισμένος» είπε αρχικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η λέξη που… σόκαρε τους παρουσιαστές

«Τώρα μου έρχεται μια λέξη που δεν ξέρω αν πρέπει να την πω! Έχει σεξουαλικό… Δεν είχα αυτή την κα@λ@ που είχα παλιά! Συγγνώμη» είπε.

«Όχι! Δεν ξέρω τι παθαίνετε όλοι αλλά είναι η ώρα μετά τις έξι και μισή… Χαίρομαι που χαλαρώνετε πολύ» υπογράμμισε, ευθύς αμέσως, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Απλά είναι κάποιες λέξεις που πρέπει να αποτυπώσεις την λαχτάρα και την επιθυμία… Οπότε θα ζητήσω συγγνώμη ταπεινά από όλους» αποκρίθηκε, με χαμόγελο, ο Βαγγέλης Παπαδάκης στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Δείτε το βίντεο

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ «λαμπέρη» στην επίδειξη Haute Couture της Dolce & Gabbana στη Σικελία

Tabloid Σήμερα

Η 56χρονη σταρ κέντρισε τα βλέμματα όλων φορώντας εφαρμοστό χρυσό στράπλες φόρεμα του οίκου, στολισμένο με πολύχρωμους πολύτιμους λίθους

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι τον εκνεύρισε στα λόγια του Αντώνη Ρέμου και πώς αντέδρασε

Tabloid Σήμερα

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε σε αποκαλυπτική συνέντευξή του ότι ενοχλήθηκε έντονα από σχόλια του Ρέμου για την κατάστασή του.

Η πρώτη κοινή selfie της Κιμ Καρντάσιαν με τον Λιούις Χάμιλτον και ένα από τα παιδιά της

Tabloid Σήμερα

Η διάσημη επιχειρηματίας μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές τους δίπλα στη λίμνη, με αφορμή τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γενέθλια στις Μαλδίβες με έκπληξη από τον σύντροφό της στην παραλία

Tabloid Σήμερα

Η γνωστή μοντέλο γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της με τον σύντροφό της

Καμπούρη & Κατσαρίδης: Ποια αινιγματική ατάκα άφησε υπονοούμενα για το τηλεοπτικό τους μέλλον μετά το «Πρωινό»

Tabloid Σήμερα

Οι δύο πρώην συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα ανέβασαν κοινό βίντεο στο Instagram, με μια ατάκα που πυροδότησε εικασίες για κοινή τηλεοπτική επιστροφή.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της σκυλίτσας του Αρίθας

Tabloid Σήμερα

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ανοιχτά την οδύνη του για την απώλεια της Αρίθας και αποκάλυψε τις ευθύνες που αποδίδει στον κτηνίατρό της.

Κοντοβά για την υιοθετημένη κόρη της: Στην αρχή δεν μου είχε βγει κάποιο συναίσθημα

Tabloid Σήμερα

Η σχεδιάστρια μόδας μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της μητρότητας και τις ενοχές που ένιωσε όταν το συναισθηματικό δέσιμο με την Αιντα δεν ήρθε αμέσως.

Φοίβος Παπαδάκης: Η συγκινητική ανάρτηση που άγγιξε χιλιάδες – τι έγραψε για τον πατέρα του

Tabloid Σήμερα

Με μια παλιά οικογενειακή φωτογραφία από το 1997 και λίγες συγκλονιστικές λέξεις, ο Φοίβος Παπαδάκης τίμησε τη μνήμη του πατέρα του, Γιώργου Παπαδάκη.

Οι Metallica αποθέωσαν την Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Tabloid Σήμερα

Η ηθοποιός ερμήνευσε το θρυλικό «The Unforgiven II»

Αλέκος Συσσοβίτης: «Πριν το `Είσαι το Ταίρι Μου` ήμουν φορτωμένος με δανεικά»

Tabloid Σήμερα

Απόψε, Δευτέρα 13 Ιουλίου, στις 23:30 στον ΣΚΑΪ

Ο Τσιτσιπάς έκανε balcnoy challenge στο Γκστάαντ της Ελβετίας, δείτε βίντεο

Tabloid Σήμερα

Αντίπαλος του στην ιδιόμορφη προπόνηση ο Κάσπερ Ρούντ από τη Νορβηγία

Τέρμα το ξανθό ‑ Η Paris Hilton εγινε καστανή και της πάει απίστευτα

Tabloid Σήμερα

Αυτό είναι το σημάδι σου για να τα κάνεις κι εσύ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.