Κάρα Ντελεβίν: Ήρθε σε οpγασμό για χάρη της επιστήμης
Δείτε το λόγο...

Δημοσίευση 8/12/2022 | 10:50
Η Κάρα Ντελεβίν δεν ντρέπεται να μιλήσει ανοιχτά για τη σeξουαλικότητά της. Άλλωστε, το διάσημο μοντέλο έχει δηλώσει πως ανήκει στην LGBTQI+ κοινότητα και έχει αυτοχαρακτηριστεί παλιότερα ως αμφιφυλόφιλη και πανσeξουαλική.
Αυτή τη φορά, η Ντελεβίν προχωρά ένα βήμα παραπέρα συμμετέχοντας σε ένα επιστημονικό πείραμα. Έτσι, αποφάσισε να έρθει σε οpγασμό για χάρη της επιστήμης.
Συγκεκριμένα, το super model έδωσε δείγματα από το αίμα της πριν και αφού αυτοϊκανοποιήθηκε για 10 λεπτά, σε ένα ερευνητικό νοσοκομείο στη Γερμανία.
Ο λόγος;
Η Κάρα Ντελεβίν συμμετέχει στη σειρά ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο «Planet Sεx With Cara Delevingne». Σκοπός του ντοκιμαντέρ είναι να ερευνήσει τη σeξουαλικότητα, τη ρευστότητα των φύλων και το πορνό.
Το πρώτο επεισόδιο της σειράς αφορούσε το «χάσμα του οpγασμού μεταξύ των δύο φύλων».
«Είμαι εδώ για να έχω έναν οpγασμό και να τον δωρίσω στην επιστήμη. Νομίζω ότι η γυναικεία σeξουαλική επιθυμία έχει σίγουρα καταπιεστεί. Γνωρίζω από τη δική μου ερωtική ζωή πόσο σeξουαλικές μπορούν να είναι οι γυναίκες, οπότε θα πίστευε κανείς ότι στον 21ο αιώνα οι άνδρες και οι γυναίκες θα έπρεπε να έχουν εξίσου ικανοποιητική σeξουαλική ζωή, σωστά; Λοιπόν, ετοιμαστείτε για ένα σοκ. Όταν πρόκειται για τον οpγασμό, υπάρχει σαφές χάσμα μεταξύ των δύο φύλων. Οι επιστήμονες λένε ότι το 95% των στρέιτ ανδρών έχουν οpγασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας, αλλά μόνο το 65% των στρέιτ γυναικών. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι αυτό ακούγεται υπερβολικά υψηλό, οι περισσότερες στρέιτ φίλες μου λένε ότι μάλλον είναι 15 ή 20%. Οι λεσβίες και οι queer γυναίκες φαίνεται σίγουρα πως καταφέρνουν καλύτερα».
Τα αποτελέσματα των δειγμάτων έδειξαν πως ο οpγασμός της έχει οδηγήσει σε αύξηση των ενδοκανναβινοειδών ορμονών. Τα ενδοκανναβιοειδή περιγράφονται ως «η φυσική κάνναβη του σώματος», η οποία ανακουφίζει από το στρες και δημιουργεί ευφορία κατά τη διάρκεια του σeξ.
Το λάθος των ανδρών
Το διάσημο μοντέλο μίλησε ανοιχτά για τις σeξουαλικές εμπειρίες που είχε στο παρελθόν με άνδρες και με γυναίκες.
Συγκεκριμένα, η Κάρα Ντελεβίν ανέφερε: «Για μένα οι πρώτες ιδέες που διδάχτηκα ποτέ για το σeξ ήταν άνδρας συν γυναίκα, πέος συν κόλπος ίσον οργασμός. Δεν είναι έτσι. Δεν θέλω να υπεισέλθω στην τέχνη του να κάνεις μια γυναίκα να τελειώσει, αλλά είναι πολύ πιο περίπλοκο και πολύ πιο διασκεδαστικό. Θεωρώ ότι γενικά οι άνδρες δεν είναι εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία για να μπορούν να χειριστούν τις γυναίκες, ειδικά σeξουαλικά. Το καταλαβαίνω, είναι πολύ πιο περίπλοκο για μια γυναίκα να πρέπει να σου πει ότι δεν το κάνεις σωστά. Πρέπει να κάτσεις κάτω και να ακούσεις τι λέει. Για να το κάνουν αυτό πρέπει να δολοφονήσουν τον εγωισμό τους»