E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πάτρα: Συνελήφθη η Σλοβένα απατεώνισσα με το σκυλάκι

«Φέσωνε» τα ξενοδοχεία όπου διέμενε

Πάτρα: Συνελήφθη η Σλοβένα απατεώνισσα με το σκυλάκι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 8/12/2022 | 17:01

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον η απατεώνισσα που έχει διαπράξει πλήθος απάτες σε βάρος επιχειρηματιών στην Πάτρα, την Αττική και άλλες περιοχές της χώρας «φεσώνοντας» τα ξενοδοχεία όπου διαμένει, στα οποία συστήνεται ως Βρετανίδα σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού.

Φυσικά, αν και στα θύματά της μιλούσε μόνο αγγλικά, δεν έχει καμία σχέση με τη Βρετανία, ούτε τη λένε Mia ή Esme όπως ισχυριζόταν. Η Maria Geleticova, όπως είναι το όνομά της, κατάγεται από τη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας και φέρεται να βρίσκεται στις λίστες αναζητούμενων της από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2021, αν και δεν είναι σαφές για τι κατηγορείται. Και αυτό θα ξεκαθαριστεί στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για την δράση της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εντυπωσιακή απατεώνισσα, που φαίνεται πως ασκεί και το επάγγελμα της escort για ενδιαφερόμενους με «παχύ» πορτοφόλι με τους οποίους έκλεινε «ροζ» ραντεβού πιθανότατα μέσω διαδικτύου, συνελήφθη σε ένα ξενοδοχείο της Κορίνθου. Στον εντοπισμό της, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», φέρεται να οδήγησε ένας οδηγός ταξί ο οποίος τη μετέφερε από την Ναύπακτο και τον διαβεβαίωσε ότι θα καταθέσει ηλεκτρονικά στον τραπεζικό του λογαριασμό το αντίτιμο για την κούρσα, πράγμα που δεν έκανε, όπως συνηθίζει. Ο οδηγός την κατήγγειλε στην Ασφάλεια Ναυπάκτου, οι άνδρες της οποίας συνέλαβαν την όμορφη Σλοβένα στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει, σώζοντας έτσι τον ιδιοκτήτη του από ένα ακόμη «φέσι».

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν εξιχνιαστεί άλλες τρεις απάτες που διέπραξε στη Ναύπακτο, οι οποίες προστέθηκαν στις δυο απάτες που έχουν επιβεβαιωθεί στην Πάτρα. Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τουλάχιστον άλλες δυο παρόμοιες υποθέσεις, καθώς δυο ιδιοκτήτες ξενοδοχείων στην Αττική και σε κοντινό της νησί που επικοινώνησαν με το protothema.gr, κατήγγειλαν ότι η καλλίγραμμη αγγλόφωνη με το μαύρο σκυλάκι αλλοδαπή έφυγε χωρίς να πληρώσει για την διαμονή και τα γεύματά της. Όμως θεωρείται βέβαιο ότι υπάρχουν και άλλα θύματα και ότι, όσο γίνεται γνωστή η δράση της Maria Geleticova, τόσο θα πληθαίνουν οι καταγγελίες.

Η δράση της όμορφης γυναίκας που κυκλοφορεί με ένα μαύρο σκυλάκι στην αγκαλιά της αποκαλύφθηκε αρχικά στην Πάτρα, όπου κατέκλυσε επί τέσσερις ημέρες στην σουίτα γνωστού ξενοδοχείου και την «κοπάνησε» χωρίς να πληρώσει! Στο διάστημα της διαμονής της, έκανε τηλεφωνική παραγγελία σε ένα μίνι μάρκετ για δυο κάρτες paysafe αξίας 150 ευρώ, τσιγάρα, ποτά και τρόφιμα, συνολικής αξίας 193 ευρώ και είπε στον διανομέα που της τα πήγε στο δωμάτιο ότι δεν έχει μετρητά και θα πλήρωνε με τραπεζική κάρτα. Όταν εκείνος επέστρεψε με το POS, διαπίστωσε ότι η κάρτα ήταν άδεια και η καλλονή ισχυρίστηκε ότι θα περνούσε ο σύζυγός της για να πληρώσει.

Ο υπάλληλος πήρε πίσω τις κάρτες, αλλά όταν επέστρεψε στο μαγαζί διαπίστωσε ότι οι κωδικοί τους είχαν χρησιμοποιηθεί, καθώς η γυναίκα τους είχε αντιγράψει. Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ την αναζήτησε την επόμενη ημέρα στο ξενοδοχείο, αλλά διαπίστωσε ότι είχε εξαφανιστεί χωρίς να πληρώσει.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καραϊβική: Καρέ καρέ η κατάληψη του πετρελαιοφόρου της Βενεζουέλας από Αμερικανούς πεζοναύτες

Σήμερα

Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάστηκαν από ελικόπτερο στο κατάστρωμα του «Olina»

Συρία: Τανκ χτύπησε ρεπόρτερ που κάλυπτε τις φονικές συγκρούσεις στο Χαλέπι – Σώθηκε από θαύμα

Σήμερα

Ο ρεπόρτερ επέζησε με ελαφριά τραύματα, παρά την αιμοραγγία που του προκάλεσε το χτύπημα

Απίστευτο σκηνικό με θύμα τον Γιώργο Κούτσια – Του επιτέθηκε συμπαίκτης του

Σήμερα

Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση από συμπαίκτη του στο φιλικό Βικτόρια Πλζεν – Λουγκάνο και προς τιμήν του δεν αντέδρασε καθόλου.

Πάτρα: Πώς πήγαν να «καλύψουν» τον φόνο του 30χρονου ‑ Καθάρισαν με χλωρίνη και ξήλωσαν κάμερες

Σήμερα

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου σε κλαμπ στην Πάτρα, με τις κινήσεις των ιδιοκτητών να διαγράφουν ξεκάθαρη απόπειρα συγκάλυψης

Χρήστος Πολίτης: Πότε θα γίνει η τελετή αποτέφρωσης

Σήμερα

Στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Χρήστο Πολίτη

Νικ Ράινερ: Πιστεύει ότι είναι «θύμα συνωμοσίας» για τη διπλή δολοφονία ‑ Έχει παραισθήσεις

Σήμερα

Ένα ντοκιμαντέρ του ΤΜΖ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ψυχική υγεία του κρατούμενου Νικ Ράινερ και ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του

Ρούτσι κατά Καρυστιανού: «Πρέπει να παραιτηθεί από τον σύλλογο για τα Τέμπη»

Σήμερα

Ο Πάνος Ρούτσι δήλωσε πως όσα έκανε ο ίδιος, ήταν «για το παιδί μου, για να βρω την αλήθεια»

Ιωάννινα στα λευκά: Χιονίζει στο κέντρο της πόλης, μαγευτικές εικόνες από τα ορεινά της Κόνιτσας

Σήμερα

Η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη, με μεγάλο μέρος της Ηπείρου, και ειδικά τις ορεινές περιοχές των Ιωαννίνων και της Αρτας, να έχουν ντυθεί από χθες στα λευκά

Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Τι προκάλεσε αυτόν τον «διαρκή θόρυβο» στις συχνότητες

Σήμερα

Ο διοικητής της ΥΠΑ εξηγεί τι συνέβη στα ελληνικά αεροδρόμια πριν πέντε ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η Υπηρεσία, επισημαίνοντας πως δεν υπήρξε ζήτημα ασφάλειας πτήσεων

Ο Τραμπ ακύρωσε δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα

Σήμερα

Δήλωσε ότι ΗΠΑ και Βενεζουέλα συνεργάζονται καλά, προσθέτοντας ότι τουλάχιστον 100 δισ. δολάρια θα επενδυθούν από τις «μεγάλες πετρελαϊκές» εταιρείες στη χώρα της Νότιας Αμερικής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.