E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πάτρα: Συνελήφθη η Σλοβένα απατεώνισσα με το σκυλάκι

«Φέσωνε» τα ξενοδοχεία όπου διέμενε

Πάτρα: Συνελήφθη η Σλοβένα απατεώνισσα με το σκυλάκι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 8/12/2022 | 17:01

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον η απατεώνισσα που έχει διαπράξει πλήθος απάτες σε βάρος επιχειρηματιών στην Πάτρα, την Αττική και άλλες περιοχές της χώρας «φεσώνοντας» τα ξενοδοχεία όπου διαμένει, στα οποία συστήνεται ως Βρετανίδα σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού.

Φυσικά, αν και στα θύματά της μιλούσε μόνο αγγλικά, δεν έχει καμία σχέση με τη Βρετανία, ούτε τη λένε Mia ή Esme όπως ισχυριζόταν. Η Maria Geleticova, όπως είναι το όνομά της, κατάγεται από τη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας και φέρεται να βρίσκεται στις λίστες αναζητούμενων της από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2021, αν και δεν είναι σαφές για τι κατηγορείται. Και αυτό θα ξεκαθαριστεί στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για την δράση της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εντυπωσιακή απατεώνισσα, που φαίνεται πως ασκεί και το επάγγελμα της escort για ενδιαφερόμενους με «παχύ» πορτοφόλι με τους οποίους έκλεινε «ροζ» ραντεβού πιθανότατα μέσω διαδικτύου, συνελήφθη σε ένα ξενοδοχείο της Κορίνθου. Στον εντοπισμό της, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», φέρεται να οδήγησε ένας οδηγός ταξί ο οποίος τη μετέφερε από την Ναύπακτο και τον διαβεβαίωσε ότι θα καταθέσει ηλεκτρονικά στον τραπεζικό του λογαριασμό το αντίτιμο για την κούρσα, πράγμα που δεν έκανε, όπως συνηθίζει. Ο οδηγός την κατήγγειλε στην Ασφάλεια Ναυπάκτου, οι άνδρες της οποίας συνέλαβαν την όμορφη Σλοβένα στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει, σώζοντας έτσι τον ιδιοκτήτη του από ένα ακόμη «φέσι».

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν εξιχνιαστεί άλλες τρεις απάτες που διέπραξε στη Ναύπακτο, οι οποίες προστέθηκαν στις δυο απάτες που έχουν επιβεβαιωθεί στην Πάτρα. Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τουλάχιστον άλλες δυο παρόμοιες υποθέσεις, καθώς δυο ιδιοκτήτες ξενοδοχείων στην Αττική και σε κοντινό της νησί που επικοινώνησαν με το protothema.gr, κατήγγειλαν ότι η καλλίγραμμη αγγλόφωνη με το μαύρο σκυλάκι αλλοδαπή έφυγε χωρίς να πληρώσει για την διαμονή και τα γεύματά της. Όμως θεωρείται βέβαιο ότι υπάρχουν και άλλα θύματα και ότι, όσο γίνεται γνωστή η δράση της Maria Geleticova, τόσο θα πληθαίνουν οι καταγγελίες.

Η δράση της όμορφης γυναίκας που κυκλοφορεί με ένα μαύρο σκυλάκι στην αγκαλιά της αποκαλύφθηκε αρχικά στην Πάτρα, όπου κατέκλυσε επί τέσσερις ημέρες στην σουίτα γνωστού ξενοδοχείου και την «κοπάνησε» χωρίς να πληρώσει! Στο διάστημα της διαμονής της, έκανε τηλεφωνική παραγγελία σε ένα μίνι μάρκετ για δυο κάρτες paysafe αξίας 150 ευρώ, τσιγάρα, ποτά και τρόφιμα, συνολικής αξίας 193 ευρώ και είπε στον διανομέα που της τα πήγε στο δωμάτιο ότι δεν έχει μετρητά και θα πλήρωνε με τραπεζική κάρτα. Όταν εκείνος επέστρεψε με το POS, διαπίστωσε ότι η κάρτα ήταν άδεια και η καλλονή ισχυρίστηκε ότι θα περνούσε ο σύζυγός της για να πληρώσει.

Ο υπάλληλος πήρε πίσω τις κάρτες, αλλά όταν επέστρεψε στο μαγαζί διαπίστωσε ότι οι κωδικοί τους είχαν χρησιμοποιηθεί, καθώς η γυναίκα τους είχε αντιγράψει. Η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ την αναζήτησε την επόμενη ημέρα στο ξενοδοχείο, αλλά διαπίστωσε ότι είχε εξαφανιστεί χωρίς να πληρώσει.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κτηνοτρόφος στην Κρήτη έβαψε... κόκκινα τα πρόβατά του για να μην του τα κλέψουν

Πριν 11 ώρες

Η εικόνα με τα κόκκινα πρόβατα δύσκολα περνά απαρατήρητη

Σε διαθεσιμότητα οδηγός λεωφορείου στην Αθήνας επειδή έτρωγε στο τιμόνι

Πριν 11 ώρες

Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός να κρατά το τιμόνι -με τα γόνατά του- και παράλληλα να τρώει το φαγητό του

Κυψέλη: Βίντεο με τον 64χρονο να δέρνει τη μητέρα των 25χρονων ΑμεΑ όταν τον έπιασε στα «πράσα»

Πριν 11 ώρες

Το βίντεο προκαλεί αποτροπιασμό και σφίξιμο στο στομάχι, με την άτυχη γυναίκα, να έχει καταλάβει πλέον την νοσηρή δράση του 64χρονου και να παθαίνει σοκ μόλις συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί

Σκύρος: Διέγνωσαν πνευμονία σε 46χρονο και πέθανε από ανακοπή λίγη ώρα αργότερα

Πριν 11 ώρες

Όπως καταγγέλλεται από τους συγγενείς του, η γιατρός φέρεται να μην ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον ασθενή, διέγνωσε πνευμονία και του έδωσε φάρμακα

Καλλιθέα: 45χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της στη μέση του δρόμου

Πριν 11 ώρες

Μέρος του συμβάντος έχει καταγραφεί και σε βίντεο ενώ όσα κατέθεσε η γυναίκα είναι σοκαριστικά

Πυροβολισμοί κατά ανηλίκων στο Αίγιο – Τρία αδήλωτα όπλα και φόβοι για αντίποινα

Πριν 11 ώρες

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν λάβει μέριμνα τόσο για το σπίτι του όσο και για την επιχείρησή του

Συντάξιμη στο διπλάσιο η «μάχιμη πενταετία» για όλους τους ένστολους

Πριν 11 ώρες

Ποιες υπηρεσίες αναγνωρίζονται, πόσο και πότε

Κυψέλη: Με κλειδιά μπήκε στο σπίτι ο επίδοξος βιαστής ‑ Βίντεο ντοκουμέντο

Πριν 11 ώρες

Σε βίντεο καταγράφεται και η στιγμή που φτάνει η μητέρα και αντικρίζει τη φρίκη

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Χτες

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Χτες

Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Χτες

Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.