E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στα Zuccherino τα Χριστούγεννα έχουν την τιμητική τους!

Οι pastry chef των ζαχαροπλαστείων Zuccherino και φέτος έχουν βάλει τα δυνατά τους για τα πιο μαγικά και γευστικά Χριστούγεννα!

Στα Zuccherino τα Χριστούγεννα έχουν την τιμητική τους!
@ Zuccherino
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 12/12/2022 | 19:28

Κάθε χρόνο στα ζαχαροπλαστεία Zuccherino ανυπομονούμε για τον ερχομό των Χριστουγέννων. Πλέον, η πιο όμορφη εποχή του χρόνου βρίσκεται μπροστά μας και η χριστουγεννιάτικη μαγεία είναι απαραίτητη. Οι pastry chef μας και φέτος έχουν βάλει τα δυνατά τους για τα πιο μαγικά και γευστικά Χριστούγεννα δημιουργώντας, με υλικά ανώτερης ποιότητας, παραδοσιακές & μοντέρνες συνταγές που δε θα αφήσουν κανένα παραπονεμένο.

Πιστοί και φέτος στα εδέσματα των ημερών και χωρίς καμία έκπτωση στα αγνά υλικά μας, στα Zuccherino τα παραδοσιακά γλυκά απογειώνονται και αποκτούν ακόμα πιο φίνα γεύση. Σε όλα τα καταστήματα μας θα βρείτε πεντανόστιμα μελομακάρονα με βιολογικό Ελληνικό μέλι, αφράτους κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο, υπέροχες δίπλες και γνήσια panetonne σε 4 μοναδικές γεύσεις. Οι best seller απολαυστικοί κορμοί σε αγαπημένες αλλά και νέες γεύσεις θα κάνουν το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν αξέχαστα γευστικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γιορτές πρέπει να μας βγάζουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τις ατελείωτες ώρες μαγειρέματος. Για τα εορταστικά τραπέζια ετοιμάσαμε δύο απολαυστικά menu με αλμυρές προτάσεις & επιδόρπιο, τα οποία υπόσχονται να απογειώσουν τις αισθήσεις σας και φυσικά να σας λύσουν τα χέρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η βασιλόπιτα Zuccherino φτιαγμένη με 5 διαφορετικά μπαχαρικά, βούτυρο γάλακτος & πλούσια γέμιση καρυδιών αλλά και οι πολίτικες βασιλόπιτες τσουρέκι με φρέσκο βούτυρο, άρωμα μαστίχας και μαχλέπι θα είναι διαθέσιμες, με το απαραίτητο χρυσό φλουρί για τους τυχερούς της χρονιάς!

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο ξεχωριστό για το φετινό τραπέζι, δεν έχετε παρά να επιλέξετε μία από τις must – taste τούρτες Zuccherino με κάστανο ή ρόδι, κάποιο από τα Sweet Bowls σε αγαπημένες γεύσεις και το new entry Red Velvet XMAS Cake. Είναι βέβαιο πως θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε και τις αγαπημένες εορταστικές γεύσεις παγωτού, που μόλις ετοιμάστηκαν, μελομακάρονο, pavlova, μιλφέιγ και κάστανο, και αν βρεθείτε σε κάποιο από τα καταστήματα μας ρωτήστε για τις εορταστικές εκπλήξεις που ετοιμάζονται καθημερινά.

Και επειδή είπαμε ότι κανείς δε πρέπει να μένει παραπονεμένος, από τις βιτρίνες μας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι sugar free & gluten free επιλογές σε μελομακάρονα, κουραμπιέδες αλλά και βασιλόπιτα για όσους ακολουθούν μια ειδική διατροφή χωρίς γλουτένη, γάλα ή ζάχαρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα φτιαγμένα με υλικά υψηλής ποιότητας, έρχονται στην πόρτα σου ή στην πόρτα των δικών σου με λίγα κλικ. Στείλτε τις πιο "γλυκές ευχές" με τη βοήθεια του Zuccherino eshop.

Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μια εποχή είναι γεμάτα μαγεία.

 Καλές γιορτές!

 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 113 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 115 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 115 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 115 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 124 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 124 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 124 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 124 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 147 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.