E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Pοrnhub: Αυτή την κατηγορία πoρνo προτιμούν οι Έλληνες

Έτσι ...φτιάχνονται οι Έλληνες!

Pοrnhub: Αυτή την κατηγορία πoρνo προτιμούν οι Έλληνες
Photo by Jason Abdilla on Unsplash
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 14/12/2022 | 14:57

Μια… είδηση που περιμέναμε με αγωνία, καθώς πλησιάζουμε στο τέλος το 2022, επιτέλους έγινε γνωστή!

Το pορnhub, η γνωστή ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου, λίγο πριν ολοκληρωθεί η χρονιά, έδωσε στη δημοσιότητα την καθιερωμένη της ανασκόπηση αναφορικά με όλα όσα προτίμησαν οι επισκέπτες της τη χρονιά που πέρασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατηγορία που προτιμούν περισσότερο οι Έλληνες.

Για 9ο έτος, το pορnhub παρουσιάζει τις πιο πιο δημοφιλείς τάσεις, όρους, αναζητήσεις του 2022, κάνοντας παράλληλα, μια ανακεφαλαίωση όλων όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Στην ανασκόπηση υπάρχουν πολύχρωμα infographics γεμάτα με δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από τους στατιστικολόγους του pορnhub.

Κάθε χρόνο, η ομάδα Insights και οι στατιστικολόγοι του pορnhub εξετάζουν δεδομένα από δισεκατομμύρια επισκέψεις για να δουν ποιο περιεχόμενο καθόρισε τη χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσοι ακολουθούν αυτό το ιστολόγιο γνωρίζουν ότι οι κορυφαίες αναζητήσεις του pορnhub συχνά επηρεάζονται από την ποπ κουλτούρα και άλλα γεγονότα παγκοσμίως. Πολλοί από αυτούς τους όρους ορίζουν το 2022 όχι μόνο στο pορnhub αλλά και στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Κορυφαία κατηγορία στις φετινές τάσεις είναι το Reality pορn. Η κατηγορία Reality αυξήθηκε κατά +169% για να γίνει μία από τις Top 20 κατηγορίες και ενώ η δημοτικότητα της κατηγορίας Amateur μειώθηκε ελαφρά κατά –19%. Οι στατιστικολόγοι του pορnhub θεωρούν ότι καθώς όλο και περισσότερα Amateur (ερασιτέχνες) μοντέλα γίνονται ερμηνευτές πλήρους απασχόλησης, η ποιότητα των βίντεό τους έχει βελτιωθεί, αλλά οι επισκέπτες εξακολουθούν να αναζητούν Reality pορn.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κατηγορία Transgender αυξήθηκε κατά +75% και έγινε η 7η πιο δημοφιλής κατηγορία παγκοσμίως. Τα τρανσέξουαλ ήταν η #1 κατηγορία με τις περισσότερες προβολές στη Βραζιλία και η 3η πιο δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιταλία.

Οι όροι με τις περισσότερες αναζητήσεις για το 2022

Εκτός από τους μοντέρνους όρους, η νούμερο ένα παγκόσμια αναζήτηση του pορnhub για το 2022 παρέμεινε το «hentai» (πορνογραφικό κόμικ της Ιαπωνίας) και λίγο πιο πίσω ακολουθεί το «japanese». Η αναζήτηση για «MILF» ανέβηκε στη θέση 3 και έριξε το «λεσβιακό» στην θέση 4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πεντάδα με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις κλείνει με το «pinay» (Φιλιππινέζα). Οι αναζητήσεις «Ebony» και «Massage» παρουσίασαν πτώση και αντικαταστάθηκαν από τα «big ass», «treesome» και «Latina».

Οι πιο δημοφιλείς πρωταγωνιστές για το 2022

Φέτος, η Abella Danger ήταν η πιο δημοφιλής πρωταγωνίστρια ερωτικού περιεχομένου, ρίχνοντας τη Lana Rhoades στη 2η θέση. Η Angela White ανέβηκε τρεις θέσεις στην κατάταξη, αφήνοντας πίσω της την Eva Elfie και την Riley Reid που κλείνουν το Top 5.

Οι Top 5 πρωταγωνιστές έχουν περισσότερες από 7,1 δισεκατομμύρια προβολές βίντεο όλων των εποχών.

Χωρίς Ελλάδα το Top 20 των κορυφαίων χωρών

Αν νομίζετε ότι οι Έλληνες συγκαταλέγονται στους κορυφαίους λαούς που λατρεύουν να βλέπουν ταινίες με ερωτικό περιεχόμενο, κάνετε μεγάλο λάθος (τουλάχιστον όσον αφορά το pορn Hub).

Για άλλη μια φορά, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να είναι η χώρα με την υψηλότερη ημερήσια κίνηση προς το pορnhub, ακολουθούμενες από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το 2022, η Γαλλία κινήθηκε +1 μπροστά από την Ιαπωνία, το Μεξικό +1 μπροστά από την Ιταλία και η Γερμανία +1 μπροστά από τον Καναδά. Η κατάταξη της Αιγύπτου αυξήθηκε κατά +7 για να ενταχθεί στο Top 20 για πρώτη φορά, ενώ υπήρξε και η επιστροφή του Βελγίου στη πρώτη εικοσάδα.


Τι αρέσει να βλέπουν περισσότερο οι Έλληνες;

Ακόμα, το pορnhub δημοσίευσε έναν χάρτη, ο οποίος δείχνει ποια κατηγορία προτιμά να παρακολουθεί ο κάθε λαός. Στην Ελλάδα όπως θα δείτε στον παρακάτω παγκόσμιο χάρτη επικρατεί το χρώμα γκρι το οποίο αντιστοιχεί στην κατηγορία «lesbian» (λεσβιακό).

Η κατηγορία «Reality» αναδείχθηκε κορυφαία μόλις σε τέσσερις χώρες. Πρόκειται για τις Ουκρανία, Λευκορωσία, Καζακστάν και Κιργιστάν. Η Βραζιλία ήταν η μόνη χώρα με το «Transgender» ως κορυφαία κατηγορία και μόνο η Ρωσία είδε την κατηγορία «Russian» να επικρατεί.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Minnie Driver: Με ποιον σταρ είχε μόλις χωρίσει, όταν τον είδε με άλλη στα Όσκαρ

Πριν 7 ώρες

Η ηθοποιός μίλησε στο «The Jennifer Hudson Show»

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν 7 ώρες

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Πριν 7 ώρες

Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν 7 ώρες

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 25
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.