E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

GNTM: Ποια κορίτσια πηγαίνουν για τελικό ‑ Το μοντέλο που αποχώρησε χθες βράδυ και προκάλεσε κλάματα

Ποια κοπέλα ξετρέλανε το Βασίλη Ζούλια

GNTM: Ποια κορίτσια πηγαίνουν για τελικό ‑ Το μοντέλο που αποχώρησε χθες βράδυ και προκάλεσε κλάματα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 17/12/2022 | 10:44

Η Μικαέλα Νόβακ – Μαρλή ήταν η διαγωνιζόμενη που δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές του GNTM 5 στην δοκιμασία με τα ζώα και δεν θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας του Star την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, όπου θα γίνει γνωστό ποιο μοντέλο θα κερδίσει τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο!

Πάντως η 46χρονη Θεσσαλονικιά με καταγωγή από τη Σλοβενία κατάφερε να πείσει τον σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια. «Ό,τι και να γίνει εδώ, εμείς θα το κάνουμε το show! Είναι booked!» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός Έλληνας designer απευθυνόμενος στη Μικαέλα.


GNTM 5 | Το μοντέλο που "έκλεισε" ο Βασίλης Ζούλιας!

Το επεισόδιο της Παρασκευής (16/12) ξεκίνησε με μια έκπληξη για τη Μύρια, καθώς έλαβε γράμμα από τον σύντροφό της το οποίο συνοδευόταν από ένα υπέροχο δαχτυλίδι!

Το νεαρό μοντέλο από την Κύπρο συγκινήθηκε από την όμορφη κίνηση του αγοριού της, όμως ξεκαθάρισε δεν έφτασε η ώρα της να ντυθεί νύφη. «Δεν παντρεύομαι, εννοείται, εντάξει. Αλλά χαίρομαι για αυτά που μου έγραψε το αγόρι μου και το δαχτυλίδι της υπόσχεσης που μου έδωσε. Το γράμμα ήταν τρεις σελίδες, έγραφε πάρα πολλά πράγματα, συγκινήθηκα αρχικά. Θεωρώ ότι ο Τάσος είναι από τους μεγαλύτερούς μου θαυμαστές όπως και η οικογένειά μου» είπε η Μύρια.

Οι επτά διαγωνιζόμενες του GNTM 5 κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν σε ακόμα μια δοκιμασία αποχώρησης στην οποία θα συμμετείχαν και ζώα. Αρχικά οι διαγωνιζόμενες φωτογραφήθηκαν με αδέσποτα σκυλιά από την μη κερδοσκοπικής Φιλοζωική Ένωση Νέας Ιωνίας (Φ.Ε.Ν.Ι) με τον τίτλο της φωτογράφισης να είναι «Φίλα το βάτραχό σου».

Στη συνέχεια για τη δοκιμασία αποχώρησης θα φορούσαν τουαλέτες του σχεδιαστή μόδας, Βασίλη Ζούλια και θα φωτογραφιζόντουσαν ξανά με ζώα, αλλά αυτή τη φορά λίγο πιο... δύσκολα.

Όπως τόνισε στα μοντέλα ο Τάσος Σοφρωνίου, δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από μια φωτογράφιση μόδας που εμπλέκει ζώα και παιδάκια, ιδιαίτερα όταν αυτά τα ζώα δεν είναι και πολύ... συνηθισμένα!

Η Κότυ, ως νικήτρια της περασμένης δοκιμασίας, έπρεπε να ταιριάξει το κάθε διαθέσιμο ζωάκι με τις συμπαίκτριες της. Κάθε μοντέλο θα είχε τέσσερα λεπτά στη διάθεσή του προκειμένου να φωτογραφηθεί. Ένα σκυλάκι, ένα κατσικάκι, ένα ιγκουάνα, μια γυάλα με ψάρια, ένα γουρουνάκι, μια κότα κι ένας... πύθωνας ήταν τα ζώα με τα οποία έπρεπε να φωτογραφηθούν τα μοντέλα.

GNTM 5 | Η σημερινή φωτογράφιση περιέχει ζωάκια και... Lamborghini!



GNTM 5 | Η Coty δυσκολεύτηκε στη φωτογράφιση με τον πύθωνα!

Η Βικτωρία φάνηκε να αγχώνεται με το φίδι πάνω της, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Τάσο Σοφρωνίου. «Παιδιά, δεν έχω ξαναστρεσαριστεί έτσι στη ζωή μου ποτέ με φωτογράφιση. Στην τελευταία λήψη κόντεψα να μείνω από καρδιά» παραδέχθηκε ο κριτής του GNTM αμέσως μετά το τέλος της φωτογράφισης, με τον Γιώργο Καραβά να παραδέχεται πως και εκείνος φοβήθηκε.
Όταν οι 7 φιναλίστ έφτασαν μπροστά από την κριτική επιτροπή, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι δύο από τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν η Μαρίτα κι η Κότυ.






Τονίζοντας ότι το παιχνίδι φτάνει στο τέλος και τα πάντα κρίνονται στη λεπτομέρεια, η fashion expert και κριτής του GNTM, ζήτησε από τις δύο παίκτριες να σχολιάσουν οι ίδιες τις φωτογραφίες τους.

«Δεν μπορείς να εμπιστευτείς ότι στη ζωή ότι δε θα σε προδώσουν. Αυτό που πρέπει να εμπιστευτείς είναι ότι εσύ θα μπορέσεις να προχωρήσεις!», συμβούλευσε η Βίκυ Καγιά τις συμμετέχουσες μετά και τα σχόλια της Κότυ.

GNTM 5 | Αυτό είναι το μοντέλο που πήρε την καλύτερη φωτογραφία! - 16.12.22
Χωρίς πολλές περιστροφές η Καγιά ανακοίνωσε ότι τη δουλειά της εβδομάδας παίρνει η Μαρίτα!




Στο σετ με τα ζωάκια και το supercar, τις χειρότερες επιδόσεις είχαν η Βικτώρια και η Μικαέλα, η… μαμά της Μάρας αλλά και... όλων των κοριτσιών του GNTΜ 5.





Το «ταξίδι» της Μικαέλας στο GNTM έφτασε στο τέλος του, αφού οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στη Βικτώρια. Η Μικαέλα αποχώρησε και έδωσε στην κόρη της, Μάρα, να ανεξαρτητοποιηθεί και να φτάσει στον τελικό.

GNTM 5 | Η σημερινή αποχώρηση δυσκόλεψε τους κριτές! - 16.12.22

Η Μάρα πλάνταξε στο κλάμα με την αποχώρηση της μαμάς της, ενώ και τα υπόλοιπα μοντέλα στεναχωρήθηκαν με την τροπή των πραγμάτων.


[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κιάνου Ριβς: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του

Σήμερα

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019.

Αργεντινή: Χώρισε με την εντυπωσιακή σύντροφό του Φατίμα Φλόρες ο πρόεδρος Χαβιέρ Μιλέι

Χτες

Η Φατίμα Φλόρες είναι διάσημη κωμικός με έφεση στις μιμήσεις και παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιών

Παντελής Καναράκης: «Η Βίκυ Σταυροπούλου με έπεισε να κάνω γυμνισμό, μου είπε βγάλ’ το»

Χτες

`Της λέω εσύ δεν το βγάζεις; Και μου είπε όχι δεν μπορώ. Και της λέω, μα, ξεβρακώθηκα εγώ`, ανέφερε ο Παντελής Καναράκης

Αννα Κουτσαφτίκη: Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από τη «Μουρμούρα» μετά από 7 χρόνια

Χτες

Η «Ξένια» επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τη σειρά

Ο αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ την κοροϊδεύει σε βίντεο

Χτες

Φοράει περούκα και παριστάνει πως είναι έγκυος

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: «Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν»

Χτες

Η κηδεία του ηθοποιού, όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 16 Απριλίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Οι No Doubt στη σκηνή του Coachella σαν να ήταν 1995

Χτες

H Gwen Stefani το ζει στη σκηνή του Coachella σαν να ήταν 1995

par: 1
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.