E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σίσσυ Φειδά: Δεν με άγχωσε η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου

Κάποια στιγμή τον ρώτησα για το πώς θα το πάρουν οι γονείς του και αμέσως απάντησε πως δεν τους αφορά» συμπλήρωσε

Σίσσυ Φειδά: Δεν με άγχωσε η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/12/2022 | 20:47

Η Σίσσυ Φειδά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική της πορεία. Μεταξύ άλλων η ίδια μίλησε για τον σύζυγό της, σχολίασε τη διαφορά ηλικίας τους και έκανε λόγο και για την κόρη της.

«Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια και γι’ αυτό δεν έκανα και νωρίς γιατί για εμένα ήταν πολύ σημαντική κίνηση» ανέφερε αρχικά για τον σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο και την κόρη τους, Διώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το να μεγαλώνεις μια κόρη είναι φανταστικά, είναι όμορφα – δύσκολα, κάποιες φορές, όπως όλες οι μητέρες που θα πρέπει να ισορροπήσουν όπως όλες οι μαμάδες με τη δουλειά τους με τις υποχρεώσεις τους. Αν η κόρη μου έλεγε να μπει στην τηλεόραση, εξαρτάται από το τι θα ήθελε να κάνει» συμπλήρωσε η Σίσσυ Φειδά.

Σχολιάζοντας τα ριάλιτι προγράμματα και τον ρόλο της, ως μητέρα, είπε: «Τα ριάλιτι τα οποία βλέπεις τους ανθρώπους να εκθέτουν την προσωπική του ζωή θεωρώ δεν μας εκφράζουν σαν οικογένεια. Είμαι παρεμβατική ως μητέρα, η κόρη μου είναι 6,5 ετών, οπότε έχει να κάνει μέσα στο πλαίσιο της καθοδήγησης. Και όταν μεγαλώσει η κόρη μου θα είμαι παρεμβατική, το δηλώνω χωρίς καμία ενοχή» ανέφερε η διακοσμήτρια.

Μιλώντας για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της ανέφερε: «Αφού το έκανα πράξη μίλησα, δεν είχα ιδιαίτερη προτίμηση σε τέτοιου είδους σχέσεις. Η σχέση με τον σύζυγό μου φαντάζομαι ότι είναι όπως οι περισσότερες, με τα πάνω της και τα κάτω της, δεν μπορώ να το διαχωρίσω με θέμα τις ηλικίες. Δεν με άγχωνε η διαφορά ηλικίας. Κάποια στιγμή τον ρώτησα για το πώς θα το πάρουν οι γονείς του και αμέσως απάντησε πως δεν τους αφορά».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού η Σίσσυ Φειδά απάντησε: «Μέχρι στιγμής όχι, είμαι καλά έτσι όπως είμαι, πολύ ικανοποιημένη και πολύ γεμάτη».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

Σήμερα

Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Η Ευγενία Σαμαρά στο Κιργιστάν: Ιππασία, ιαματικές πηγές και εντυπωσιακά τοπία ‑ δείτε τα νέα στιγμιότυπα

Σήμερα

Η ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη και τρίτη ημέρα της στη χώρα της κεντρικής Ασίας, με ιππασία σε υψόμετρο 2.500 μέτρων και βουτιά σε θερμή πηγή στα 2.600 μέτρα.

Το ρύζι των ελληνικών γάμων: Η ελληνική πρωτοβουλία που αλλάζει ένα έθιμο αιώνων

Σήμερα

Κάθε χρόνο 200 τόνοι βρώσιμου ρυζιού καταλήγουν στα σκουπίδια μετά τους γάμους - μια ελληνική startup βρήκε τρόπο να στηρίξει τους παραγωγούς χωρίς να θίξει την παράδοση.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

Σήμερα

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

Σήμερα

Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Χτες

Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

Χτες

Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

Χτες

Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

Χτες

Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

Χτες

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Χτες

Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

Χτες

Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.