E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι τέσσερις σειρές του Disney+ αν είσαι φανατικός του «Star Wars»

Θα ακολουθήσουν και άλλες τόσες σε λίγο καιρό

Οι τέσσερις σειρές του Disney+ αν είσαι φανατικός του «Star Wars»
@denofgeek.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Το Disney+ εκτός από παλιές ταινίες που όλοι αγαπήσαμε έχει να προτείνει και δικές του παραγωγές, οι οποίες έχουν προκύψει από δικά του κινηματογραφικά franchise. Ένα από αυτά, από τον Οκτώβριο του 2012, είναι το “Star Wars”, όταν η εταιρεία προχώρησε στην εξαγορά της Lucasfilm.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Kαι ύστερα από πέντε ταινίες, τρία επεισόδια και δυο ενδιάμεσες, αποφάσισε να προχωρήσει και στην παραγωγή σειρών με θέμα το saga του “Star Wars”. Ήδη έχουν κάνει πρεμιέρα τέσσερις σειρές και μέσα στα επόμενα χρόνια ήδη έχουν ανακοινωθεί άλλες τόσες, με τις δυο να κάνουν πρεμιέρα μέσα στο 2023.

Για όσους όμως είναι φανατικοί θεατές του σύμπαντος, τότε οι παρακάτω σειρές σίγουρα θα τους αποζημιώσουν και θα τους κάνουν να περάσουν καλά την περίοδο των γιορτών.

Obi - Wan Kenobi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O μάστερ των jedi Obi - Wan Kenobi, είναι για πολλούς ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των πρώτων τριών επεισοδίων του franchise, τα οποία βέβαια βγήκαν μετά το 4ο, το 5ο και το 6ο. Όπως και στις ταινίες, έτσι και εδώ, τον Kenobi ενσαρκώνει ο Ewan McGregor και πάλι με εξαιρετική επιτυχία. Η ιστορία χρονολογείται την περίοδο της Αυτοκρατορίας, όπου ο Obi - Wan Kenobi πρέπει να σώσει την νεαρή πριγκίπισσα Leia από την απαγωγή, την ίδια στιγμή που όλη η αυτοκρατορία, μεταξύ αυτών και ο Darth Vader, τον καταδιώκουν.

The Mandalorian

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Jon Favreau υπογράφει αυτή την εκπληκτική σειρά, που ακολουθεί τον κυνηγό επικηρυγμένων “The Mandalorian” στα άκρα του γαλαξία, μακριά από την εξουσία της Συμμαχίας, στην προσπάθεια του να προστατέψει Grogu, αλλιώς γνωστό και ως Baby Yoda.

The Book of Boba Fett

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για ένα spin-off του “The Mandalorian”, το οποίο λαμβάνει χώρα την ίδια περίοδο, συνεχίζοντας αυτό το αδόκιμο πλην ενδιαφέρον είδος του space western. Ο κυνηγός επικηρυγμένων Bobba Fett, μαζί με τη μισθοφόρο Fennec Shand, επιστρέφουν στο Tatooine για να διεκδικήσουν την πρώην περιοχή που έλεγχε ο Jabba the Hutt. Όχι τόσο καλό όσο το “The Mandalorian” αλλά τόσο όσο πρέπει για να το δεις ευχάριστα.

Andor

Η ιστορία της σειράς είναι ουσιαστικά ένα prequel της καλύτερης κατά τη γνώμη μου ταινίας της Disney εποχής του “Star Wars”, το “Rogue One”, όπου ο Cassian Andor, τον οποίο υποδύεται ο Diego Luna, σε μια πολύ επικίνδυνη περίοδο, θα επιλέξει να ακολουθήσει το δύσκολο μονοπάτι που θα τον οδηγήσει στο να γίνει ένας ήρας - επαναστάτης.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Πριν 3 μέρες

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 5 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.