E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σκότωσε τον πατριό της γιατί είχε στην κατοχή του φωτογραφίες της χωρίς εσώρουχα

H 39χρονη σχεδιάστρια ανακάλυψε το σοκαριστικό υλικό ενώ καθάριζε το σπίτι του

Σκότωσε τον πατριό της γιατί είχε στην κατοχή του φωτογραφίες της χωρίς εσώρουχα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 22/12/2022 | 11:44

Η Αμερικανίδα διακοσμήτρια Τζέιντ Τζανκς κρίθηκε ένοχη εχθές, Τετάρτη, για τη δολοφονία του πρώην πατριού της, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε γυμνές φωτογραφίες της στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του.

Το σώμα τον ενόρκων του δικαστηρίου της πόλης Βίστα στην Καλιφόρνια καταδίκασε την 39χρονη γυναίκα για τον φόνο του 64χρονου Τόμας Μέριμαν μετά από μία ημέρα διαβουλεύσεων, παρόλο που η ίδια επέμεινε ως το τέλος για την αθωότητά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζανκς υποστήριζε ότι ο θάνατος του Μέριμαν στις 31 Δεκεμβρίου του 2020 ήταν αποτέλεσμα της επιβαρυμένης υγείας του και κακής χρήσης φαρμάκων και όχι δικών της ενεργειών. Η ίδια παραδέχτηκε ωστόσο ότι είχε ανακαλύψει περισσότερες από 100 γυμνές φωτογραφίες της στον υπολογιστή του 64χρονου άνδρα, κάτι που της είχε προκαλέσει φρίκη.

«Δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά για φόνο εκ προμελέτης» είπε ο εισαγγελέας Χόρχε ντελ Πορτίγιο κατά τη διάρκεια της δίκης, με τα επιχειρήματα της κατηγορούσας αρχής τελικά να τους πείθουν ότι η 39χρονη νάρκωσε και, κατόπιν, προκάλεσε με κάποιον τρόπο ασφυξία στον Μέριμαν.

Οι επίμαχες φωτογραφίες της Τζανκς είχαν ληφθεί πριν από μία δεκαετία από την ίδια και τον τότε σύντροφό της. Δεν είναι σαφές πώς ο 64χρονος άνδρας απέκτησε πρόσβαση στα προσωπικά της αρχεία. Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, στη δίκη αποκαλύφθηκε ότι ο 64χρονος (που διατηρούσε καλές σχέσεις με τη θετή του κόρη παρότι είχε χωρίσει με τη μητέρα της) είχε βάλει ως... screen saver στον η/υ του μια από τις γυμνές φωτογραφίες της 39χρονης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη δίκη, η Τζανκς ανακάλυψε το μυστικό του πρώην πατριού της ενώ καθάριζε το σπίτι του μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο. Η κατηγορούσα αρχή παρουσίασε μηνύματα της 39χρονης σε άλλα πρόσωπα, όπου έλεγε ότι θα χορηγούσε υψηλότερη δόση φαρμάκων. «Ετοιμάζομαι να κοπανήσω το κεφάλι του με το που θα ξυπνήσει», έγραφε σε ένα άλλο γραπτό μήνυμα. Δύο μάρτυρες κατέθεσαν ότι η γυναίκα τους είχε ομολογήσει την πράξη της.

Μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας για την υπόθεση που έχει σοκάρει την Καλιφόρνια, ο δικηγόρος της Τζανκς, Μαρκ Κάρλος, επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη» ότι η εντολέας του στραγγάλισε τον άνδρα, η σορός του οποίου βρέθηκε κάτω από έναν σωρό από χαρτόκουτα στο δρομάκι μπροστά από το σπίτι του στις 2 Ιανουαρίου του 2021.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Κάρλος είχε χαρακτηρίσει το θύμα «διαταραγμένο άτομο» που είχε αναπτύξει αρρωστημένα αισθήματα για τη θετή του κόρη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ στόχο στην πόλη Λβιβ ως «απάντηση» στην ουκρανική επίθεση στην κατοικία του Πούτιν

Πριν 10 ώρες

Ρωσική επίθεση με 242 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και 36 πυραύλους σε ουκρανικές υποδομές - 500.000 Ρώσοι έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό εξαιτίας ουκρανικής επίθεσης

Δημοσκόπηση GPO: Τι λένε για το κόμμα Καρυστιανού

Πριν 10 ώρες

Από Πλεύση Ελευθερίας, Νίκη, και Ελληνική Λύση οι μεγάλες δεξαμενές ψηφοφόρων για το κόμμα Καρυστιανού

Ο καιρός αγριεύει και οι μετεωρολόγοι… διαφωνούν για το αν θα χιονίσει

Πριν 10 ώρες

«Κάποιοι χαλάνε τη μετεωρολογική πιάτσα»

Ιράν: Kόπηκε η πρόσβαση στο Ίντερνετ και οι τηλεπικοινωνίες ‑ Στους δρόμους οι διαδηλωτές

Πριν 10 ώρες

Αναφορές για πυροβολισμούς - Τουλάχιστον 45 διαδηλωτές έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των κινητοποιήσεων - Στις φλόγες και αστυνομικά οχήματα

Πέθανε ο Χρήστος Πολίτης, ο «Γιάγκος Δράκος» της «Λάμψης»

Πριν 10 ώρες

Από τη Λάμψη και τον ρόλο του Γιάγκου Δράκου μέχρι το Απλό Θέατρο και τον ελληνικό κινηματογράφο

Ορεστιάδα: Εν αναμονή εισροής μεγάλου όγκου υδάτων στους ποταμούς Αρδα και Έβρο

Χτες

Σε αυξημένη επιφυλακή καλεί κατοίκους, αγρότες και επαγγελματίες ο Δήμος Ορεστιάδας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται τις επόμενες ώρες

Εξέγερση κατά των μουλάδων στο Ιράν: Μεγάλες διαδηλώσεις ‑ Xωρίς Ίντερνετ η χώρα

Χτες

Τουλάχιστον 45 διαδηλωτές έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των κινητοποιήσεων, λέει ΜΚΟ

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Θύμα bullying ισχυρίζεται ότι ήταν ο γιος της ‑ Το ξέσπασμα της μητέρας του

Χτες

Η μητέρα του 15χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του ισχυρίζεται πως ο γιος της είναι θύμα bullying

Οι ΗΠΑ ωθούν τους Αμερικανούς να τρώνε περισσότερο βούτυρο ‑ Ειδικός εξηγεί γιατί αυτό είναι λάθος

Χτες

Σύμφωνα με την Dr. Trisha Pasricha, το βούτυρο είναι μια κακή διατροφική επιλογή, καθώς αν εξετάσουμε τα επιστημονικά δεδομένα, επηρεάζει αρνητικά την καρδιά μας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.