E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Greta Thunberg: «Αυτά παθαίνεις όταν δεν ανακυκλώνεις το κουτί της πίτσας»

Τι δήλωσε η ακτιβίστρια

Greta Thunberg: «Αυτά παθαίνεις όταν δεν ανακυκλώνεις το κουτί της πίτσας»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 30/12/2022 | 12:31

Τη δική της απάντηση σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και βάζουν στο επίκεντρο το όνομα του Andrew Tate, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για sex trafficking, έδωσε η Greta Thunberg

Η Σουηδέζα ακτιβίστρια, η οποία από χθες έγινε στόχος των εμπρηστικών δηλώσεων του Tate τοποθετήθηκε δημόσια, με αφορμή τη σύλληψη του influencer στη Ρουμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα ο Andrew Tate και ο αδελφός του, Tristan, για την ώρα βρίσκονται σε κρατητήριο στο Βουκουρέστι. Οι αρχές φαίνεται να οδηγήθηκαν στα ίχνη των δύο ανδρών, καθώς ένα βίντεο του ίδιου του Tate στο Twitter με το οποίο κοροϊδεύει την Thunberg, ήταν εκείνο που αποκάλυψε την τοποθεσία του. Πιο συγκεκριμένα, η ρουμάνικη πίτσα που ζήτησε να γευτεί σε ένα βίντεο του και το ρουμανικό της λογότυπο, έφεραν τον εντοπισμό και στη συνέχεια τη σύλληψή του.

Σε αυτό το βίντεο 36χρονος influencer ζήτησε από ένα άτομο εκτός οθόνης, να του δώσει μία πίτσα, αλλά τους υπενθυμίζει να μην την ανακυκλώσουν σε μια προσπάθεια να ειρωνευτεί την Greta Thunberg. Τα κουτιά είχαν ρουμανικό τύπο στα πλάγια, κάτι που φανέρωσε την τοποθεσία του influencer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δημοφιλής ακτιβίστρια με τη σειρά της ανέφερε «Αυτά συμβαίνουν όταν δεν ανακυκλώνεις το κουτί της πίτσας» προκαλώντας, λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση της φράσης, δεκάδες χιλιάδες σχόλια και εκατοντάδες χιλιάδες retweets.

Οι κατηγορίες για sex trafficking, βιασμό και σύσταση ομάδας οργανωμένου εγκλήματος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Βρετανός influencer, ο οποίος έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς για μισογυνισμό και έχει αποκλειστεί από πολλές πλατφόρμες των social media, ερευνούνταν από τη Διεύθυνση Διερεύνησης Οργανωμένου Εγκλήματος και Τρομοκρατίας (DIICOT) και αναφορές στη Ρουμανία υποστηρίζουν ότι αυτός και ο αδελφός του ανακρίνονται, με κατηγορίες για sex trafficking.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mirror τα δύο αδέλφια είχαν περάσει από τον ανακριτή και τον Απρίλιο, καθώς δύο κορίτσια είχαν ισχυριστεί ότι εξαναγκάστηκαν σε σεξουαλικές πράξεις από τους Tate, παρά τη θέλησή τους. Ωστόσο τότε οι δυο τους αφέθηκαν ελεύθεροι, παρόλα αυτά η έρευνα συνεχίστηκε και κατέληξε στον χθεσινοβραδινό εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Ο 36χρονος Andrew, ο 34χρονος Tristan και δύο ακόμη άτομα, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά, όπως αναφέρουν τα ξένα μαζικής ενημέρωσης, αναμένεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες βιασμού, sex trafficking και σύστασης ομάδας οργανωμένου εγκλήματος.

Όπως ανέφεραν οι Ρουμάνοι εισαγγελείς, οι αδελφοί Tate και τα δύο άτομα «δημιούργησαν μια ομάδα οργανωμένου εγκλήματος με σκοπό τη στρατολόγηση και την εκμετάλλευση γυναικών αναγκάζοντάς τις να δημιουργήσουν πορνογραφικό περιεχόμενο. Πρέπει να έχουν κερδίσει σημαντικά χρηματικά ποσά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας εκπρόσωπος του Andrew Tate ανέφερε στη Daily Mirror: «Δεν μπορούμε να δώσουμε λεπτομέρειες προς το παρόν σχετικά με τις αναφορές ότι έχουν συλληφθεί. Ο Andrew & Tristian Tate τρέφουν τον μέγιστο σεβασμό για τις ρουμανικές αρχές και θα βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο για να διαλευκανθεί η υπόθεση».


Το χρονικό της διαδικτυακής επίθεσης στην Τhunberg

Ο Tate έγραψε απευθυνόμενος στη Σουηδέζα ακτιβίστρια στο Twitter: «Έχω 33 αυτοκίνητα», ενώ στην ανάρτησή του έκανε αναφορά σε μια Bugatti και δύο Ferrari, σημειώνοντας πως αυτό είναι μόνο η αρχή.

«Παρακαλώ, δώσε μου το email σου, ώστε να σου στείλω την πλήρη λίστα της συλλογής αυτοκινήτων μου και τις τεράστιες εκπομπές αερίων τους» συμπλήρωσε ο influencer απευθυνόμενος στη Σουηδέζα ακτιβίστρια.

«Ναι, σε παρακαλώ διαφώτισε με, στείλε μου email στο [email protected] (σε ελεύθερη μετάφραση μικρ...τσούτσ@νηενέργεια@βρεςνακάνειςκάτιστηζωήσου.com)» του απάντησε η Greta Thunberg.

Με τη σειρά του ο 36χρονος influencer έστειλε στη διεύθυνση e-mail και στις αστυνομικές αρχές, εν αγνοία του, ένα χαρακτηριστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται να καπνίζει πούρο και να του σερβίρεται μία πίτσα με ρουμανικό λογότυπο, ενώ συνεχίζει την κόντρα με την ακτιβίστρια, κοροϊδεύοντας την. Στη λεζάντα του συγκεκριμένου βίντεο σημείωσε: «Σε ευχαριστούμε που επιβεβαιώσατε της διεύθυνσης email σας ότι έχετε μικρό πέος Greta Thunberg. Ο κόσμος είναι περίεργος και συμφωνώ ότι πρέπει να αποκτήσεις μια ζωή».

Κατά τη διάρκεια του βίντεο ο Tate ζήτησε από ένα άτομο εκτός οθόνης, να του δώσει μία πίτσα, αλλά τους υπενθυμίζει να μην την ανακυκλώσουν σε μια προσπάθεια να ειρωνευτεί την Greta Thunberg. Τα κουτιά είχαν ρουμανικό τύπο στα πλάγια, κάτι που φανέρωσε την τοποθεσία του influencer.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς είναι να δουλεύεις για έναν διάσημο

Πριν 3 ώρες

Οι αφανείς ήρωες της showbiz, οι βοηθοί των διασημοτήτων

Το πιο «κουλό» ζευγάρι των 00s ήταν σίγουρα αυτό ‑ Αυτός ένιωθε πάθος, αυτή το αρνείται κατηγορηματικά

Πριν 3 ώρες

Ένα απόσπασμα από τη βιογραφία ενός διάσημου μουσικού που αποκαλύπτει τη σχέση

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Η Ολλανδέζα καλλονή που ξετρέλανε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ

Χτες

Η Λάουρα Σέλια Βαλκ είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Αγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και μένει μαζί του στη Μαδρίτη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Χτες

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Χτες

Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Χτες

Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Χτες

Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε πασαρέλα ‑ Δείτε το βίντεο

Χτες

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εξώπλατο λευκό φόρεμα, με πολλά σκισίματα

par: 19
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.