Αγιος Παντελεήμονας: Την κρατούσε παράνομα σπίτι του και τη βίαζε για τρεις μέρες
Ο 35χρονος Αιγύπτιος απειλούσε την 32χρονη από τη Βουλγαρία πως αν αντιδράσει, θα βλάψει τα παιδιά της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 10/1/2023 | 14:46
Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής, ένας 35χρονος Αιγύπτιος για αρπαγή, βιασμό και κλοπή. Ο 35χρονος κατηγορείται ότι άρπαξε και κατακρατούσε παράνομα στο διαμέρισμά του 32χρονη από τη Βουλγαρία, από την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου ως και τη Δευτέρα, εξαναγκάζοντας την σε γενετήσιες πράξεις με απειλή κινδύνου ζωής των παιδιών της.
Πρωινές ώρες της Δευτέρας, όταν η 32χρονη κατάφερε να απελευθερωθεί από το διαμέρισμα του 35χρονου, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Παντελεήμονα και κατήγγειλε τις σε βάρος της αξιόποινες πράξεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο και μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Επιπλέον, ο 35χρονος είχε προβεί στην κλοπή του δελτίου ταυτότητας του θύματος.
Ο συλληφθείς οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σύρος: Σε σοβαρή κατάσταση 13χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας
Πριν 11 ώρες
Το παιδί επιχείρησε να σηκώσει το φίδι από το έδαφος κατά τη διάρκεια οικογενειακής βόλτας την Μεγάλη Παρασκευή.
Πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα ‑ Σε ποιες περιοχές υπάρχει κίνδυνος βροχής
Πριν 11 ώρες
Ανοιξιάτικες συνθήκες με θερμοκρασίες έως 21 βαθμούς στη χώρα, αλλά τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια.
Τι έγινε στον Νέο Κόσμο κατά την Ανάσταση ‑ Μπλόκο στο επικίνδυνο έθιμο με μολότοφ
Πριν 11 ώρες
Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και κατάσχεσε μολότοφ, με τρεις συλλήψεις και επτά προσαγωγές στην περιοχή της Λαγουμιτζή.
Ακαρπες οι συνομιλίες ΗΠΑ ‑ Ιράν: «Κάναμε σαφές ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές μας» είπε ο Βανς αναχωρώντας από το Ισλαμαμπάντ
Πριν 11 ώρες
«Παράλογες απαιτήσεις» το σχόλιο της Τεχεράνης
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη
Χτες
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.
Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί
Χτες
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης
Χτες
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.
Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα
Χτες
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί
Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση
Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη
Χτες












