E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Όταν ήμουν μικρή ο Γούντι Αλεν με κακοποιούσε σeξουαλικά»

Αναληθή και επονείδιστη χαρακτήρισε ο Γούντι ¶λεν την επιστολή της υιοθετημένης του κόρης

«Όταν ήμουν μικρή ο Γούντι Αλεν με κακοποιούσε σeξουαλικά»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υιοθετημένη κόρη του Αμερικανού σκηνοθέτη Γούντι ¶λεν τον κατηγόρησε το Σάββατο ότι την κακοποιούσε σ3ξουαλικά όταν ήταν παιδί, μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια, περισσότερα από 20 χρόνια μετά το φερόμενο ως συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ντίλαν Φάροου, 28 ετών, την οποία ο ¶λεν είχε υιοθετήσει με την τότε σύζυγό του, Μία Φάροου, αναφέρει σε ανοικτή επιστολή της, που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο των New York Times, ότι δέχθηκε επίθεση από τον διάσημο σκηνοθέτη στη σοφίτα του σπιτιού τους σε ηλικία 7 ετών.

«Όταν ήμουν 7 ετών, ο Γούντι ¶λεν με πήρε από το χέρι, με οδήγησε σε μια μικρή κακοφωτισμένη σοφίτα στον δεύτερο όροφο του σπιτιού μας. Μου είπε να ξαπλώσω μπρούμυτα και να παίξω με το ηλεκτρικό τρενάκι του αδελφού μου. Με κακοποίησε σ3ξουαλικά», αναφέρει η νεαρή γυναίκα. «Μου μιλούσε την ώρα που το έκανε, μου ψιθύριζε ότι είμαι ένα καλό μικρό κορίτσι, ότι αυτό θα ήταν το μυστικό μας, μου υποσχέθηκε ότι θα πάμε στο Παρίσι και ότι θα γίνω σταρ του κινηματογράφου», πρόσθεσε η Ντίλαν Φάροου.

Η νεαρή γυναίκα επεσήμανε ότι μίλησε για το συμβάν στη μητέρα της. Το 1992 η Μία Φάροου είχε κατηγορήσει τον Γούντι ¶λεν ότι κακοποίησε την Ντίλαν. Εκείνη την εποχή η ηθοποιός βρισκόταν σε μια δικαστική μάχη με το σκηνοθέτη για την επιμέλεια των παιδιών τους, αφού είχε ανακαλύψει ότι ο ¶λεν είχε σχέση με μια άλλη υιοθετημένη κόρη της, την Σουν-Γι Πρέβιν, που τότε ήταν 20 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Φάροου είχε υιοθετήσει τη Σουν-Γι στη διάρκεια προηγούμενου γάμου της. Ο ¶λεν παντρεύτηκε τη Σουν-Γι το 1997. Στον διάσημο σκηνοθέτη δεν έχουν ποτέ απαγγελθεί κατηγορίες και ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κακοποιήσει την Ντίλαν. Πάντως, το 1994 δικαστήριο της Νέας Υόρκης τού αρνήθηκε το δικαίωμα να την επισκέπτεται, καθώς δύο ψυχολόγοι είχαν κρίνει ότι δεν ήταν προς το συμφέρον του κοριτσιού «να είναι αναγκασμένο να βλέπει» τον πατέρα του.

Τι απαντά μέσω του εκπροσώπου του ο Γούντι ¶λεν

Αναληθή και επονείδιστη χαρακτήρισε ο Γούντι ¶λεν την επιστολή της υιοθετημένης κόρης του στους New York Times, με την οποία τον κατηγορεί ότι την κακοποίησε σ3ξουαλικά όταν ήταν παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε δηλώσεις του στο «The Hollywood Reporter», ο εκπρόσωπος του διάσημου σκηνοθέτη είπε ότι ο κ. ¶λεν διάβασε το άρθρο της Ντίλαν Φάροου και το βρήκε «αναληθές και επονείδιστο».

«Θα απαντήσει σε αυτό πολύ σύντομα», προσέθεσε.

Νωρίτερα την Κυριακή οι δικηγόροι του Γούντι ¶λεν χαρακτήρισαν «δημιουργία μιας εκδικητικής εpωμένης» τις αποκαλύψεις της υιοθετημένης κόρης του σκηνοθέτη, υπενθυμίζοντας ότι την υπόθεση έχουν ερευνήσει και απορρίψει ανεξάρτητες Αρχές και σημειώνοντας με δηκτικό τρόπο ότι «ούτε η ίδια η Ντίλαν ούτε ο Γούντι ¶λεν είναι οι υπεύθυνοι για το αδιέξοδό της», φωτογραφίζοντας τη Μία Φάροου ως υπεύθυνη.

«Είναι τραγικό μετά από 20 χρόνια επανέρχεται στην επιφάνεια μια ιστορία που κατασκεύασε μια εκδικητική εpωμένη, παρά το γεγονός ότι έχει ερευνηθεί και απορριφθεί από ανεξάρτητες Αρχές. Ούτε η ίδια η Ντίλαν ούτε ο Γούντι ¶λεν είναι οι υπεύθυνοι για το αδιέξοδό της», αναφέρεται στη δήλωση των δικηγόρων του ¶λεν.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αντωνά για Λιάγκα: «Τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή» – Η γνωριμία, η διαφορά ηλικίας, το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Σήμερα

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, Super Κατερίνα στον ALPHA, σήμερα Τετάρτη 27/5

ΣΚΑΪ: Η ώρα της Λένας Φλυτζάνη – Αμεσες αλλαγές στο κεντρικό δελτίο

Σήμερα

Οι εξελίξεις τρέχουν στο κανάλι του Φαλήρου…

«Να φύγετε, να πάτε αλλού» – Το επικό σημείωμα σε κάδο απορριμμάτων στα Χανιά

Σήμερα

«Όποιος πετάει σκουπίδια έξω από τον κάδο, να αλλάξει πόλη και να ξαναπάει δημοτικό», τονίζει ο πολίτης

Χαμός στο Χ μετά το «ΕΛΑΣ» του Τσίπρα

Σήμερα

«Το δικό μας domain σε άλλους νοικιάστηκε – Τι χρονιά έχουμε»

Έδωσε μάχη για 20 ολόκληρα λεπτά: 14χρονος πήγε για ψάρεμα και έβγαλε «τέρας» 65 κιλών ‑ Βίντεο

Σήμερα

Το ψάρι των 65 κιλών έκανε τον 14χρονο να ξεσπάσει σε δάκρυα μόλις βγήκε στην όχθη

Μαριάντα Πιερίδη: «Όταν μπει το σαράκι, το τέλος είναι κοντά»

Σήμερα

Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

Χτες

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

Χτες

Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.