ADVERTISEMENT

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Αφαντη η γυναίκα του 50χρονου

Την ψάχνουν για να καταθέσει

Newsroom

Ενημερώθηκε
2' χρόνος ανάγνωσης
Έγκλημα στο Μοσχάτο: Αφαντη η γυναίκα του 50χρονου
ADVERTISEMENT

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το newsit.gr, η σύζυγος του 50χρονου από το Μοσχάτο παραμένει άφαντη, με την αστυνομία να την ψάχνει προκειμένου να δώσει κατάθεση. Ο ρόλος της στα χρήματα που είχαν κλαπεί.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο 50χρονος είχε πει πριν χάσει τη ζωή του, πως η σύζυγός του πήρε τα χρήματα που είχαν στους λογαριασμούς τους από τους πελάτες τους. Μια από τους πελάτες ήταν και η 47χρονη η οποία ήταν στο σπίτι την ώρα του θανάτου και ομολόγησε τη συμμετοχή της στον απαγχονισμό του.

ADVERTISEMENT

Η μητέρα της, η οποία βρέθηκε στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου οδηγήθηκε η κόρη της, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι “η κόρη μου είναι αθώα. Της έχει καταχραστεί λεφτά, που μάζευε μια ζωή”, προσθέτοντας ότι έχει καταχραστεί πολλά χρήματα και από άλλα μέλη της οικογένειας τους.

Η 47χρονη και ο 50 χρονος γνωρίζονταν πολλά χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές ημέρες στο μαγαζί του στην Καλλιθέα πήγαν κάποια άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα σε αυτόν και τον ξυλοκόπησαν

Τι υποστηρίζει η 47χρονη

Η 47χρονη έχει πει πως πήγε στο σπίτι του 50χρονου επενδυτικού ασφαλιστικού συμβούλου στο Μοσχάτο, προκειμένου να του ζητήσει να της επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δώσει για να τα επενδύσει, όμως μετά τις απαντήσεις που έλαβε, άρχισε να τσακώνεται μαζί του.

ADVERTISEMENT

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς πέρασε από το λαιμό του άνδρα ένα κορδόνι, με το οποίο προσπάθησε να τον πνίξει. Ο 50χρονος ξέφυγε, κι αφού της είπε ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, στη συνέχεια της είπε πως θα αυτοκτονήσει.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να ανέβει σε μια καρέκλα και να περάσει μια ζώνη γύρω από το λαιμό του, την οποία στη συνέχεια την έδεσε στο μονόζυγο. Η 47χρονη τότε έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα ο πατέρας των δύο παιδιών να κρεμαστεί.

Η γυναίκα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (19.01.2023) και σύμφωνα με πληροφορίες επιμένει στην αθωότητα της.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο