E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου: «Είμαι μόνη»

«Δυο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου, είχαμε πάρει διαζύγιο»

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου: «Είμαι μόνη»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 19/1/2023 | 13:27

Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε τα τελευταία χρόνια με τον θάνατο της μητέρας της και το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη.

Όπως σημείωσε η παρουσιάστρια για την περσινή χρονιά: «Πέρσι δεν ήταν εύκολη χρονιά γενικά, σαν να μην πήγαινε τίποτα καλά. Έλεγα: έχει κι άλλο; Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνουν τόσα πράγματα μαζεμένα, να είναι τόσο πολύ δυσάρεστα και να αισθανθώ τόσο μεγάλη απογοήτευση από τους ανθρώπους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια της συνέντευξής της, η Κατερίνα Καραβάτου τόνισε: «Ήταν κάτι τόσο βαθιά διδακτικό, πόνεσα πάρα πολύ και μετά θυμόμουν την Άση Μπήλιου που μας έλεγε σε συζητήσεις που κάναμε: να ξέρεις ότι οι αλλαγές την ώρα που γίνονται είναι πάντα σφοδρές, δεν αρέσουν σε κανέναν. Μετά όμως τα δώρα που θα φέρουν θα κάνουν τη ζωή σου πολύ διαφορετική… και έτσι ήταν».

Μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της, η παρουσιάστρια ξέσπασε σε δάκρυα λέγοντας: «Αν με συγκρίνεις πέρσι με φέτος – και μιλάω για μέσα μου -, δεν έχω καμία σχέση. Δεν ήμουν καθόλου καλά. Η ψυχολόγος μου μού είχε πει όταν πέθανε η μητέρα μου: είναι πολύ δύσκολο, όποα σχέση κι αν έχει κανείς με τη μητέρα του, όταν τη χάνει είναι το βασικό σημείο ενηλικίωσης του ανθρώπου. Και μου λέει: εσύ έχεις να τραβήξεις όλο αυτό και είσαι και μόνη, είναι σίγουρο ότι θα ‘ναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις. Και όντως».

Όταν η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, ρώτησε την Κατερίνα Καραβάτου, τους λόγους που νιώθει μόνη, εκεί αποκρίθηκε: «Γιατί έτσι είναι. Είμαι μόνη. Δυο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου, είχαμε πάρει το διαζύγιο με τον Κρατερό, οπότε ήταν μία περίοδος πολύ δύσκολη».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Πριν 11 ώρες

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Πριν 11 ώρες

Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Πριν 11 ώρες

Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…

Κέρδισε 15,3 εκατ. ευρώ αλλά δεν το πήρε χαμπάρι για 6 μήνες

Πριν 11 ώρες

Η εταιρεία κόλλησε αφίσες για να το βρει

Βασίλης Παϊτέρης μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, χθες ήμουν στο νοσοκομείο»

Χτες

Τις πρώτες του δηλώσεις, έκανε ο Βασίλης Παϊτέρης στο Πρωινό

Ρόμπι Γουίλιαμς: Διαγνώστηκε με το σύνδρομο Τουρέτ – Τι είναι

Χτες

Η δεύτερη διάγνωση που έλαβε και το τεστ για αυτισμό

Γιώργος Λιάγκας σε Μαρία Κοζάκου: «Δεν ντρεπόμαστε να λέμε αυτά τα πράγματα;»

Χτες

Σκληρή επίθεση έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στη Μαρία Κοζάκου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.