E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Ευρυδίκη λέει ότι έκανε botox, αλλά δεν της... άρεσε!

Είναι αρνητική

Η Ευρυδίκη λέει ότι έκανε botox, αλλά δεν της... άρεσε!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τη σχέση της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, τα τηλεοπτικά shows, αλλά και την αισθητική επέμβαση που έκανε μίλησε η Ευρυδίκη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν θα μπορούσα να λάβω μέρος στο Dancing. Δεν διαθέτω ούτε την ικανότητα, ούτε την ευλυγισία, ούτε την υπομονή, ούτε το χρόνο. Αν και έχω μια ευκολία στην κίνηση, λόγω μαθημάτων χορού που παρακολούθησα στο παρελθόν –μέσα στο πλαίσιο όμως της σκηνικής παρουσίας– και σε γενικές γραμμές μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα για να υποστηρίξω τα τραγούδια μου, σε κάτι τόσο εξειδικευμένο δε νομίζω ότι θα ήμουν καλή. Όσον αφορά τα shows με τραγούδι, έχω δεχτεί προτάσεις κατά καιρούς, αλλά ποτέ δεν το σκέφτηκα σοβαρά, ίσως γιατί είναι τέτοιες οι υποχρεώσεις μου, που δεν μου μένει χρόνος», είπε η τραγουδίστρια, απαντώντας στο αν θα σκεφτόταν ποτέ να λάβει μέρος στο Dancing With The Stars ή σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό show.

Αποκάλυψε ακόμα τι αγαπάει στο σύντροφό της, Δημήτρη Κοργιαλά: «Την παιδικότητά του, τον τρόπο που μου δείχνει ότι με αγαπά, το ταλέντο του στη μουσική, αλλά και στη μαγειρική», ενώ για την κοινή τους στιγμή που θυμάται πιο έντονα, λέει: «Όμορφες στιγμές πολλές, αλλά ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η μέρα του γάμου μας. Τις δυσκολίες έχουμε βρει έναν δικό μας τρόπο να τις αντιμετωπίζουμε, ώστε όταν τα σκεφτόμαστε αργότερα, γελάμε».

Όσο για το αν θα ήθελε να κάνουν μαζί ένα παιδί; «Νομίζω ότι αυτό το κεφάλαιο έκλεισε για μένα. Έχω ένα γιο στα 17, του χρόνου με το καλό θα πάει πανεπιστήμιο, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, είμαι σε άλλο επίπεδο. Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω από την αρχή, ούτως ή άλλως νιώθω πια μεγάλη γι' αυτό», είπε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly».

Τέλος, αποκάλυψε και ότι έχει κάνει botox: «Γενικά φοβάμαι πάρα πολύ ό,τι είναι σχετικό με το πρόσωπο. Δεν είμαι αντίθετη σε μεθόδους που δεν παγώνουν την έκφραση. Έκανα μια φορά botox και δεν μου άρεσε καθόλου. Είμαι αρνητική. Θέλω, όταν τραγουδώ, να διαγράφονται στο πρόσωπό μου τα συναισθήματά μου. Επειδή έχω την τύχη η αδερφή μου να είναι αισθητικός, όποτε πηγαίνω στην Κύπρο αφήνομαι στα μαγικά της χέρια. Χρησιμοποιώ φυτικά προϊόντα, που δεν είναι επικίνδυνα. Κάνω μάσκες ομορφιάς. Φροντίζω το σώμα μου, την εμφάνισή μου και κυρίως την υγεία μου».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρώην παιδί‑σταρ μηνύει τη Disney: «Με κακοποίησε εργαζόμενος όταν ήμουν 14 ετών»

Πριν 6 ώρες

25 χρόνια μετά, πρώην παιδί-σταρ προχωρά σε βαριές καταγγελίες για όσα συνέβησαν στα γυρίσματα

Από τον Ryan Gosling στον πιο μεγάλο πόνο: Η αθέατη πλευρά της Sandra Bullock

Πριν 6 ώρες

Οι μεγάλοι έρωτες, ο γάμος που κατέρρευσε και η απώλεια που άλλαξε τα πάντα πίσω από τη λαμπερή καριέρα της σταρ

Ζόζεφιν: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού με τον Νίνο μέσα από ένα βίντεο

Χτες

Η τραγουδίστρια επέλεξε τα γενέθλιά της για να διαλύσει τα σενάρια που είχαν προκύψει μετά την παύση της αμοιβαίας παρακολούθησης στα social media.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Χτες

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Με παραδοσιακή φουστανέλα χόρεψε ο Νίκος Αλιάγας στο πανηγύρι του χωριού του στη Σταμνά Μεσολογγίου, δείτε βίντεο

Χτες

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής βρέθηκε στην εκδήλωση προς τιμήν της Αγίας Αγάθης, η οποία κάθε χρόνο ολοκληρώνεται στις 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Χτες

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Χτες

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Η μεγάλη κόρη του Θάνου Πετρέλη έκλεισε τα 20: Είμαι πάντα περήφανος για σένα

Χτες

Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τη Σοφία Μοσχοπούλου - Η Αγάπη που είχε τα γενέθλιά της την Κυριακή 23 Αυγούστου σπουδάζει Νομική

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Χτες

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Χτες

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Θοδωρής Φέρρης: Γίνεται viral στα social αφού... τρώει burger εν ώρα συναυλίας

Χτες

Ο τραγουδιστής επέλεξε να συνδυάσει τη sold out εμφάνισή του με ένα απολαυστικό γευστικό διάλειμμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.