E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Beyonce: Η πρόσφατη συναυλία που δίχασε τους θαυμαστές της

Και η εμφάνιση επί σκηνής με την κόρη της

Beyonce: Η πρόσφατη συναυλία που δίχασε τους θαυμαστές της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/1/2023 | 14:40

Η Beyoncé επέστρεψε στη σκηνή για την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση έπειτα από πέντε χρόνια, μα δεν ενθουσιάστηκαν όλοι με αυτό. Η διάσημη R&B σταρ έγινε πρωτοσέλιδο για την ιδιωτική συναυλία που έδωσε στο Ντουμπάι το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, με αφορμή τα εγκαίνια του πολυτελούς ξενοδοχείου Atlantis The Royal. Παρά την αυστηρή απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων και καμερών πλάνα από τη συναυλία των 1,500 ατόμων διέρευσαν και κατέκλυσαν το διαδίκτυο.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη σκηνή για 90 λεπτά, πριν παραδώσει τη σκυτάλη σε αστέρες όπως η Kendall Jenner, ο Liam Payne, η Halle Bailey και ο σύζυγός της, Jay – Z. Μάλιστα, μαζί της στη σκηνή ανέβηκε για λίγο και η 11 ετών κόρη της, Blue – Ivy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρκετοί ήταν εκείνοι που ενθουσιάστηκαν βλέποντας την “Queen B” ξανά στη σκηνή. Ωστόσο, πολλοί ήταν και εκείνοι που δυσαρεστήθηκαν για την απόφασή της να πει το «ναι» στην πρόταση που ήρθε από μία χώρα που καταπατά τα δικαιώματα των ανθρώπων και της LGBTQ+ κοινότητας.

Το τελευταίο της άλμπουμ, Renaissance (δεν τραγούδησε κανένα κομμάτι από αυτόν τον δίσκο), χαρακτηρίζεται ως «φόρος τιμής» στη «μαύρη queer κουλτούρα» και τιμάται για την έμπνευση που αντλεί από τα LGBTQ+ άτομα. Αποτίει φόρο τιμής στη χορευτική μουσική που προέκυψε από την ομοφυλοφιλική κοινότητα και αναφέρεται στις αίθουες χορού του Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, όπου άνθισε η κουλτούρα των αφροαμερικανών και της LGBTQ+ κοινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα η Beyonce – η οποία έχει εκατομμύρια θαυμαστές που είναι queer – αντιμετωπίζει αρνητική κριτική για την εμφάνιση στο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – για την οποία φέρεται να έχει κερδίσει 24 εκ. δολάρια (περίπου 22 εκ. €).

Πολλοί ισχυρίζονται πως δεν έχει ανάγκη τα χρήματα ούτε την αρνητική διαφήμιση που όλο αυτό προκάλεσε, ενώ η όλη συζήτηση ξεκίνησε έπειτα από ένα Tweet που ανέφερε ότι τον περασμένο μήνα όλοι έσπευσαν να κατακρίνουν την επενδυτική κίνηση του David Beckham – του πρώτου straight ποδοσφαιριστή που φωτογραφήθηκε για gay περιοδικό- στην ίδια περιοχή και τώρα πανηγυρίζουν για την επιστροφή της Beyonce με μια συναυλία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που ποινικοποιούν την ομοφυλοφιλία.

Οι θαυμαστές και των δύο έχουν διχαστεί καθώς ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ο Beckham πληρώθηκε για να προωθήσει το Κατάρ παρά τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τους νόμους κατά της LGBTQ+, ενώ η Beyonce έκανε μια ιδιωτική συναυλία σε ξενοδοχείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλοί ήταν βέβαια και εκείνοι που υποστήριξαν ότι και οι δύο πληρώθηκαν αδρά για να κάνουν «τα στραβά μάτια» στο καθεστώς της χώρας και τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ασκεί.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

Πριν 2 ώρες

Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

Πριν 2 ώρες

Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Ο Αρης Μουγκοπέτρος έπαιξε ξανά κλαρίνο ‑ ένα χρόνο μετά τον ακρωτηριασμό του

Χτες

Η συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε ο μουσικός στα social media

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Πώς συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε τον αυτόματο πωλητή τους – Τι έγινε μετά τη σύλληψη

Χτες

Νέες αποκαλύψεις από τον Σάκη Κατσούλη για την κλοπή του αυτόματου πωλητή που διατηρεί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι συνέβη στη δεύτερη sold out συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη

Χτες

Ο λαϊκός ερμηνευτής ξεσήκωσε χιλιάδες θαυμαστές στο εμβληματικό Harbiye Cemil Topuzlu Open Air Theatre με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Το αντικείμενο που κλέβουν πιο συχνά οι τουρίστες από τα ξενοδοχεία – 80.000 χάνονται ετησίως

Χτες

«Φέρουν το λογότυπο, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα»

Ο Στέλιος Ρόκκος έπεσε θύμα φάρσας από τη γυναίκα του: Νόμιζε πως κατσίκες είχαν εισβάλει στο μποστάνι του και έσπευσε να... σώσει τα καρπούζια

Χτες

Ο τραγουδιστής ανέβασε το βίντεο στο TikTok γράφοντας: «Συνήθως εγώ κάνω τις φάρσες… Αυτή τη φορά όμως βρέθηκα στη θέση του θύματος»

Αρης Μουγκοπέτρος: «Με συγκινείτε βαθιά» – Ο λόγος που βούρκωσε ο κλαρινίστας (Βίντεο)

Χτες

Ο διάσημος κλαρινίστας μοιράστηκε τη συγκίνησή του λίγες ώρες πριν από τη sold out συναυλία του

Παναγιώτης Κουτσουμπής: Η πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του από την Πάρο θα σας «λιώσει»

Χτες

Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής και η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνουν το πρώτο τους καλοκαίρι ως γονείς στην Πάρο, με την μικρή Ξένια να είναι το απόλυτο κέντρο της προσοχής τους

Μαρία Μενούνος: «Η ζωή με σταμάτησε… όγκος στον εγκέφαλο, καρκίνος στο πάγκρεας, διαβήτης, υπογονιμότητα και τόσα ακόμη»

Χτες

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για σοβαρά προβλήματα υγείας και τη δύσκολη διαδρομή της προς την ίαση μέσα από συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Ποιο μεγάλο όνειρο πραγματοποίησε ο Αντονι Χόπκινς στα 88 του χρόνια;

Χτες

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο ως συνθέτης και ετοιμάζει άλμπουμ με ορχηστρικά έργα έξι δεκαετιών.

Ιρίνα Σάικ: Δείτε τις σέξι λήψεις που μοιράστηκε από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Χτες

Το διάσημο μοντέλο δεν αποκάλυψε τον προορισμό του, αλλά μάγεψε τους θαυμαστές του με στιγμιότυπα που ξεχωρίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.