E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Κοιμόμουν με το τζιν, για να μη με βιάzει ο πατέρας μου»

Στο σκαμνί 54χρονος για το βιασμó της κόρης του

«Κοιμόμουν με το τζιν, για να μη με βιάzει ο πατέρας μου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/2/2014 | 00:43

Μια ανατριχιαστική υπόθεση σ3ξουαλικής κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας που εκτυλίχθηκε στην Ιεράπετρα αναβίωσε ξανά στην αίθουσα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ηρακλείου. Στο σκαμνί κάθισε ένας 54χρονος Ρουμάνος, κατηγορούμενος για τον βιασμó της μεγαλύτερης κόρης του και τη σ3ξουαλική παρενόχληση των δυο μικρότερων παιδιών του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το cretalive.gr, πρωτόδικα το δικαστήριο του είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης 20 ετών και τεσσάρων μηνών. Στον δεύτερο βαθμό, το δικαστήριο του μείωσε την ποινή κατά 11 μήνες, καταδικάζοντάς τον σε 19 χρόνια και 4 μήνες κατά συγχώνευση. Για τις ποινές τόσο του βιασμοú της 25χρονης σήμερα κοπέλας, όσο και της αιμομιξίας, το δικαστήριο διατήρησε τις ποινές, επιβάλλοντάς του 12 χρόνια για την πρώτη κατηγορία και 14 για τη δεύτερη.

Οι καταθέσεις

Στο δικαστήριο κατέθεσαν και τα τρία παιδιά του Ρουμάνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μεγαλύτερη κόρη του, που έζησε τον εφιάλτη στα 15 της χρόνια, περιέγραψε αναλυτικά τον εφιάλτη που έζησε. Όπως ανέφερε, αναγκαζόταν να κοιμάται με το τζιν, προκειμένου να αποφεύγει τον πατέρα της. Η ίδια ανέφερε πως εξαιτίας της φρικιαστικής εμπειρίας της έπαθε νευρική ανορεξία, ενώ υποφέρει από εφιάλτες. Όπως τόνισε, ο πατέρας της δεν άφησε εκείνη και τα αδέρφια της να πάνε σχολείο, καθώς τους είπε ότι δεν ήρθαν στην Ελλάδα για σπουδές, αλλά για να δουλεύουν. Μάλιστα, ανέφερε ότι ο ίδιος δεν δούλευε, αλλά τους έβαζε να δουλεύουν και έπαιρνε τα χρήματα.

Η μικρότερη κόρη, ενώ στο πρώτο δικαστήριο είχε εμφανιστεί αναλυτική και περιγραφική για τα όσα συνέβησαν, άλλαξε ριζικά την κατάθεσή της. Ανέφερε ότι έχει συγχωρήσει τον πατέρα της, ενώ σημείωσε ότι παρεξήγησε τα πατρικά του χάδια, αφού σαν παιδί δεν βίωσε τη στοργή, καθώς από νωρίς είχε χωριστεί με τους γονείς της, που ήρθαν στην Ελλάδα για να δουλέψουν.

Ο γιος της οικογένειας επίσης ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του δεν τον έχει χτυπήσει ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πλευρά της μητέρας και της μεγαλύτερης κόρης άφησε ωστόσο να εννοηθεί ότι από τα χρήματα που είχε πάρει από εκείνες, ο 54χρονος έδωσε ένα ποσό στη μικρότερη κόρη, προκειμένου να αγοράσει ένα σπίτι στη Ρουμανία και να φτιάξει τη ζωή της.

Η απολογία

Ο 54χρονος στην απολογία του υποστήριξε ότι είναι ντόμπρος, εργατικός, αλλά και αφελής, αφού οι γυναίκες του σπιτιού τον έκαναν ότι ήθελαν. Ο ίδιος ανέφερε ότι ποτέ δεν τις εμπόδισε στις εξόδους ή τα ψώνια τους. Μάλιστα, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τη σύζυγό του, τονίζοντας ότι διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά το Κατάρ κλείνει κάνουλες και το Κουβέιτ: Το ντόμινο από τους μεγάλους παραγωγούς θα εκτοξεύσει το πετρέλαιο

Χτες

Τα πρώτα σημάδια περικοπών και ο κορεσμός των αποθηκών δίνουν ώθηση στις τιμές του πετρελαίου

Οι χρήστες του ChatGPT το «ξεφορτώνονται» μαζικά: Οι απεγκαταστάσεις της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά 295% σε μία μόνο ημέρα

Χτες

Χάνει χρήστες το ChatGPT ή είναι η έξαρση στις απεγκαταστάσεις μια βραχυπρόθεσμη αντίδραση; Τα σενάρια της «μαζικής φυγής»

Ανησυχητική εξέλιξη στο Ισραήλ: Κατηγορούν το Ιραν πως ρίχνει βόμβες διασποράς

Χτες

Πως λειτουργεί το απαγορευμένο αμφιλεγόμενο όπλο

Ένας Έλληνας μετέφερε το πρώτο φορτίο πετρελαίου από τη μετά Μαδούρο Βενεζουέλα

Χτες

Ο εφοπλιστής Τσάκος και το πρώτο φορτίο πετρελαίου που έφυγε από τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο από την κυβέρνηση Τραμπ.

Ιρανοί παρακρατικοί ντύνονται γυναίκες για να κρυφτούν από τα ισραηλινά drone

Χτες

Ιρανοί αξιωματούχοι ντύνονται με τσαντόρ και γυναικεία ρούχα για να γλιτώσουν από τα ισραηλινά drone, με τον αρχηγό της Μπασίτζ στην Τεχεράνη να κρύβεται πίσω από το ίδιο σύμβολο καταπίεσης των Ιρανών γυναικών

Ο Βασίλης Σπανούλης σκέφτεται ακόμη και την παραίτηση από τη Μονακό

Χτες

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής των Μονεγάσκων, είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος

Ιράν – Φρουροί της Επανάστασης: Θα χρησιμοποιήσουμε πιο προηγμένους πυραύλους τις επόμενες ημέρες

Χτες

Αξιωματούχος των Φρουρών της Επανάστασης ανέφερε πως μέχρι στιγμής το Ιράν χρησιμοποιεί πυραύλους παλαιότερης τεχνολογίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.