E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ψινάκης: «Τότε τις αδελφές τις κρεμάγανε στο Σύνταγμα»

Γιατί δεν έκανε οικογένεια

Ψινάκης: «Τότε τις αδελφές τις κρεμάγανε στο Σύνταγμα»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/1/2023 | 20:18

Για την εκπομπή «Έλεος!» που παρουσιάζει με την Αννίτα Πάνια, Έλεος, την προσωπική του ζωή και γιατί δεν θα ήθελε να κάνει οικογένεια, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Ψινάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

«Δεν είμαι ο κεντρικός είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Φλερτάραμε επαγγελματικά πάρα πολλά χρόνια με την Αννίτα. Υπήρχαν δυσκολίες για την εκπομπή. Τώρα που ανακάλυψα το Youtube, η τηλεόραση μου φαίνεται πολύ καθωσπρέπει. Οι συνεντεύξεις είναι τραγικά βαρετές πια. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι με μια σοβαροφάνεια που ανακυκλώνονται ανά δεκαετίες» είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε γιατί δεν πήρε ποτέ την απόφαση να κάνει οικογένεια: «Στη ζωή μου είχα την τύχη και μπόρεσα λόγω οικογένειας, να περνάω καλά. Από μικρός κατάλαβα ότι δεν έχουμε χρόνο και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να περνάω καλά ό,τι κι αν κάνω. Άμα ήθελα, θα είχα κάνει οικογένεια. Όταν έχεις αποφασίσει να περνάς καλά και κάνεις ένα παιδάκι, πρέπει να το κάνεις μικρός. Δεν μπορείς να είσαι μπαμπάς και παππούς μαζί. Αν κάνω τώρα, θα έχει το παιδί 5 χρόνια μπαμπά. Πόσα να φτάσει ο άνθρωπος; Όταν κάνεις παιδί και είσαι υπεύθυνος πρέπει να είσαι από πάνω 18-20 χρόνια» είπε με το γνωστό του χιούμορ.

«Βέβαια για όλη σου τη ζωή πρέπει να είσαι, αλλά 18-20 πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Που σημαίνει δεν μπορείς να περάσεις καλά και μετά το παιδί μεγαλώνει και φεύγει. Οικογένεια δεν θα έκανα, παιδί μπορεί να έχω κανένα από πολύ παλιά, τώρα θα είναι γέρος και αυτός» συνέχισε γελώντας.

«Όταν κάναμε του Απαράδεκτους τότε με την Δήμητρα και βάλαμε τον Μπέζο γκέι, τότε τις αδελφές τις κρεμάγανε στο Σύνταγμα. Δεν είναι όπως τώρα που είναι in» είπε κλείνοντας ο Ηλίας Ψινάκης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

GNTM: Συγκινήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Μην με κάνεις να κλαίω

Πριν 11 ώρες

Συγκίνηση και δάκρυα στο πλατό

Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Πριν 11 ώρες

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Χτες

Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Χτες

Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Χτες

Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Χτες

«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Χτες

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Χτες

Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Χτες

Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Χτες

Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.