Γούντι Αλεν: «Εγώ δεν κακοποίησα ποτέ την Ντίλαν»
Eπιστολή στους NY Times

Ο διάσημος σκηνοθέτης Γούντι ¶λεν αρνήθηκε τις πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του, ότι κακοποιούσε σ3ξουαλικά την υιοθετημένη κόρη του, όταν αυτή ήταν επτά ετών.
Σε ανοικτή επιστολή που εξέδωσε την Παρασκευή, ο ¶λεν επιμένει ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι μυθοπλασίες της πρώην συντρόφου του, της ηθοποιού Μία Φάροου, με την οποία βρισκόταν τότε σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους.
Η απάντηση του ¶λεν, 78 ετών σήμερα, σχετικά με τις κατηγορίες σ3ξουαλικής κακοποίησης της Ντίλαν Φάροου, πλέον 28 ετών, δημοσιοποιήθηκε στον ιστότοπο των New York Times.
Πέντε ημέρες νωρίτερα, η κοπέλα έδωσε στην εφημερίδα τη δική της άποψη για το τι είχε συμβεί, υποστηρίζοντας τους ισχυρισμούς της μητέρας της, η οποία το 1992 είχε κατηγορήσει τον ¶λεν ότι είχε ασελγούσε πάνω στην ανήλικη κόρη του.
«Εγώ δεν κακοποίησα ποτέ την Ντίλαν», γράφει ο ¶λεν. «Την αγάπησα και ελπίζω κάποια στιγμή να αντιληφθεί πως έχει απομακρυνθεί από έναν στοργικό πατέρα και εξαπατηθεί από τη μητέρα της, η οποία νοιάζεται περισσότερο για το πώς θα ξεσπάσει το θυμό της, παρά για την ευημερία της κόρης της».