E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γυναίκα βρέθηκε ζωντανή σε σακούλα για πτώματα σε γραφείο τελετών

Το περιστατικό συνέβη στις 3 Ιανουαρίου.

Γυναίκα βρέθηκε ζωντανή σε σακούλα για πτώματα σε γραφείο τελετών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/2/2023 | 17:08

Ένα πραγματικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αϊόβα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και συγκεκριμένα σε γραφείο τελετών. Γυναίκα βρέθηκε ζωντανή μέσα σε σακούλα που βάζουν τους νεκρούς, αγκομαχώντας για αέρα.

Η 66χρονη γυναίκα …κηρύχθηκε νεκρή για να ξυπνήσει μετά από ώρες μέσα στη σακούλα, όπως αναφέρει το PEOPLE. Το περιστατικό συνέβη στις 3 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι συνέβη

Η γυναίκα πέρασε τουλάχιστον σχεδόν 40 λεπτά μέσα σε μια σακούλα που χρησιμοποιείται για τους νεκρούς. Η 66χρονη βρισκόταν σε κέντρο ειδικής φροντίδας και μεταφέρθηκε στο γραφείο τελετών αφού οι νοσηλευτές την νόμιζαν νεκρή.

«Περίπου στις 8:26 π.μ. το προσωπικό του γραφείου τελετών άνοιξε το φερμουάρ της σακούλας και παρατήρησε ότι το στήθος του ανθρώπου που βρισκόταν μέσα κινούνταν και ότι αγκομαχούσε για αέρα», αναφέρεται στην έκθεση.

Το γραφείο τελετών κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο αλλά και τον οργανισμό που ελέγχει τα κέντρα ηλικιωμένων. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο οι νοσηλευτές μπόρεσαν να καταγράψουν σφυγμό και ρηχή αναπνοή, σύμφωνα με την έκθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αργότερα την πήγαν ξανά στο κέντρο όπου νοσηλευόταν αρχικά. Λίγες ημέρες αργότερα πέθανε περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της.

Τι είπαν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο

Σύμφωνα με την έκθεση, ένας υπάλληλος που έλεγξε την ασθενή δεν μπόρεσε να βρει σφυγμό και παρατήρησε ότι η γυναίκα δεν φαινόταν να αναπνέει.

«Θεώρησε ότι η γυναίκα είχε πεθάνει και ειδοποίησε τη νοσοκόμα», σύμφωνα με την έκθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νοσοκόμα με την σειρά της είπε ότι έλεγχε τη γυναίκα «κάθε ώρα στην ώρα της καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας» για να χορηγήσει μορφίνη, όπως είχε διαταχθεί, για παρηγοριά.

Η νοσηλεύτρια είπε ότι δεν υπήρχαν ήχοι αναπνοής και ότι έλεγξε επίσης την κοιλιά της γυναίκας και δεν διαπίστωσε καμία κίνηση και επίσης δεν μπόρεσε να βρει σφυγμό χρησιμοποιώντας το στηθοσκόπιό της.

Σύμφωνα με τον οργανισμό που ελέγχει τα ιδρύματα, «η εγκατάσταση απέτυχε να διασφαλίσει ότι οι κάτοικοι έλαβαν αξιοπρεπή μεταχείριση και φροντίδα στο τέλος της ζωής τους».

Στο Κέντρο επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10.000 δολαρίων.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ποιες χώρες θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς και τι περιμένει την Ελλάδα

Πριν 11 ώρες

Ο ισχυρός υποτροπικός αντικυκλώνας και οι επιπτώσεις του στη Μεσόγειο

Ανακαινίζω 2026: Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι αναφορικά με την υποχρέωση ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου

Πριν 11 ώρες

Το πρόγραμμα δεν χρηματοδοτεί μόνο αισθητικές αλλαγές - η ενεργειακή αναβάθμιση είναι ουσιαστική προϋπόθεση συμμετοχής

Κοριτσάκι δύο ετών στη Φλόριντα πέθανε αφού η μπέιμπι σίτερ το άφησε για τρεις ώρες μέσα σε αυτοκίνητο κάτω από ακραία ζέστη

Πριν 11 ώρες

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν υπό διερεύνηση

Ποιος ισχυρίζεται ότι ο Νετανιάχου και η Μοσάντ έσωσαν τον Ερντογάν από καρκίνο;

Πριν 11 ώρες

Πρώην εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ichilov του Τελ Αβίβ κάνει εκρηκτικό ισχυρισμό για μυστική ιατρική αποστολή στην Τουρκία με εμπλοκή της Μοσάντ.

Τι αποκαλύπτουν τα νέα αρχεία του Πενταγώνου για τα UFO ‑ ποια περιστατικά δεν έχουν ακόμα εξηγηθεί

Πριν 11 ώρες

Σαράντα νέα αρχεία με βίντεο, ηχητικά και έγγραφα από CIA, NASA και FBI φέρνουν στο φως μαρτυρίες στρατιωτικών για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που παραμένουν αναπάντητα.

Marfin: Οι φωτογραφίες από διακοπές που άνοιξαν τον δρόμο για συλλήψεις – Το προφίλ των κατηγορουμένων και ο φερόμενος ρόλος τους

Πριν 11 ώρες

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη από το 2019 οι αστυνομικές αρχές είχαν στη διάθεσή τους φωτογραφικό υλικό

Αγωγή κατά της Πλεύσης Ελευθερίας από την Όλγα Δάλλα – Υποστηρίζει ότι στερήθηκε τη βουλευτική έδρα λόγω… λίστας

Πριν 11 ώρες

Δικαστικά κινείται η Όλγα Δάλλα για την απώλεια της έδρας της μετά τις επαναληπτικές εκλογές του 2023 - Ζητά τη βασική βουλευτική αποζημίωση 4 ετών

Τρομακτικό βίντεο: Παρά τρίχα γλίτωσε πεζός στη Νέα Υόρκη – Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

Πριν 11 ώρες

Δύο αυτοκίνητα καρφώθηκαν με μεγάλη ταχύτητα σε κτίριο στο Μπρούκλιν, τραυματίζοντας οδηγούς και πεζό - οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν αμέσως.

Βίντεο‑σοκ από την Ινδία: Τι συνέβη μετά τον βιασμό και τη δολοφονία 11χρονης ‑ δεκάδες συλλήψεις

Πριν 11 ώρες

Εξαγριωμένο πλήθος λιντσάρισε άνδρα κατά τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν στη Δυτική Βεγγάλη μετά την ανακάλυψη του πτώματος ενός 11χρονου κοριτσιού σε λίμνη.

Ο Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.61μ. με την κορυφαία επίδοση παγκοσμίως φέτος ‑ και απογοητεύτηκε που δεν έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ των 8.66μ.

Πριν 11 ώρες

Στη 2η προσπάθειά του ο Έλληνας πρωταθλητής είχε ήδη κάνει 8.52μ., ενώ το προσωπικό του ρεκόρ αγγίζει τα 8.65μ.

Βόμβα στο ελληνικό μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ αποκτά τον Όσμαν με 9 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια – Δίνει 2.000.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Πριν 11 ώρες

Ο ΠΑΟΚ εξασφαλίζει τον Τούρκο φόργουορντ για την επόμενη τριετία – Το παρασκήνιο της κορυφαίας μεταγραφής – Στο στόχαστρο και ο Βασίλης Τολιόπουλος με προσφορά έως δύο εκατ. ευρώ

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση – Ποια είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία

Χτες

Η ΑΑΔΕ έδωσε επιπλέον χρόνο μετά τα αιτήματα των φορέων. Έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ. δηλώσεις φυσικών προσώπων και 300.000 δηλώσεις επιχειρήσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.