E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κατερίνα Ζαρίφη: «Με την Ελένη είχαμε μια σχέση ερωτική»

Aναφέρθηκε και σε ένα ρεπορτάζ, για το οποίο χρειάστηκε να μείνει σε οίκο ανοχής για 24 ώρες

Κατερίνα Ζαρίφη: «Με την Ελένη είχαμε μια σχέση ερωτική»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/2/2023 | 21:59

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Τρίτης (7/2) η Κατερίνα Ζαρίφη. Η παρουσιάστρια παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, θυμήθηκε τα χρόνια που έκανε ρεπορτάζ, ενώ σχολίασε και τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, έκανε μία μικρή αναδρομή στην περίοδο που βρέθηκε απέναντι της με την εκπομπή «Πρωινός Καφές», ενώ αποκάλυψε ότι με την παρουσιάστρια ήταν πολύ κοντά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τότε με την Ελένη που πήγαμε απέναντι στον «Πρωινό Καφέ» που θέλανε να μας κάψουν στο Σύνταγμα. Όπου και να πάω με κάποιον απέναντι θα είμαι, γιατί είμαστε 15 χρόνια στον χώρο. Όταν φύγαμε από την Ελένη τότε ήμασταν 3-4 άτομα. Εγώ τότε ήμουν στο μετέωρο βήμα του πελαργού, σκεφτόμουν που θα πάω, δεν είχα καμία πρόταση. Είχε έρθει ένα τέλμα, τα είχαμε δώσει όλα», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Τότε εγώ με την Ελένη είχαμε μια σχέση ερωτική, ήμασταν πολύ κοντά, ήταν δεμένη η ομάδα. Εμένα τότε μου την είχε βαρέσει από πολύ μικρή με την υποκριτική και όντως ψαχνόμουν, μέχρι τότε δεν ήμουν ποτέ ένα παιδί με χρυσά συμβόλαια, τα χρήματά μου δεν μου επέτρεπαν να χαλαρώσω. Οπότε έπρεπε να επιβιώσω και έτσι έκανα αυτό το βήμα».

«Τότε στους οίκους ανοχής ήταν…»

Ανάμεσα σε όσα, αναφέρθηκε και σε ένα ρεπορτάζ, για το οποίο χρειάστηκε να μείνει σε οίκο ανοχής για 24 ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καταρχάς γνώρισα ίσως από τα καλύτερα κορίτσια που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση ο κόσμος που μπαίνει. Τότε στους οίκους ανοχής ήταν, ξέρεις.. παρακμιακοί άνθρωποι ας πούμε που τους επισκέπτονται. Μα καμία σχέση. Όπως επίσης θυμάμαι ότι είχα κάνει με το κορίτσι κουβέντες, πολιτικές αναλύσεις που είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό».

Η ίδια μίλησε και για τα σχόλια που έχει τύχει να διαβάσει ή να της πούνε για τα κιλά της: «Χάνουμε βάρος και θα γίνουν 50 ρεπορτάζ. Αφού μπήκα στο τελευταίο κι είδα τι φαγητό έκοψε η Κατερίνα Ζαρίφη κι έχασε τα κιλά και λέω κλίκαρε μωρή να δούμε. Είναι λίγο ρετσινιά και ταμπελίτσα από την άποψη… Μπορώ να πω ότι έχω ακούσει και μπινελίκια γιατί αδυνάτισες, που λες ότι ούτε τώρα μπορείς να ξέρεις αν είμαι στα καλύτερά μου. Είναι κι αυτό το αδυνάτισες; Α είσαι στα καλύτερά σου. Που ξέρεις εσύ αν είμαι στα καλύτερά μου. Μπορεί να είμαι και μέσα στην κατήφεια και να μου έχει κοπεί η όρεξη από την στενοχώρια και να είμαι στα καλύτερά μου με τα περισσότερα».

«Ή αυτό που λένε πρέπει να το κάνεις για την υγεία σου. Πήρες καμία ουροκαλλιέργεια κι είδες ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα; Ξέρω ανθρώπους που είναι με περισσότερα κιλά κι είναι υγιέστατοι. Μπορεί να με τρελάνει η ατάκα από αγάπη στο λέω ή να μην σε πειράζει που είμαι ειλικρινής. Αλήθεια; Εσύ έχεις την δική σου αλήθεια κι εγώ την δική μου. Έλα να τις βάλουμε στην μέση να δούμε», κατέληξε η Κατερίνα Ζαρίφη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι; Ο έρωτας που φούντωσε στα ’90s και το Hollywood δεν ξέχασε ποτέ!

Πριν 6 ώρες

Από το Chaplin στο Only You, οι δύο superstars έγραψαν το δικό τους ερωτικό σενάριο – και παρότι το ειδύλλιο έσβησε, η χημεία τους παραμένει αξεπέραστη

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Χτες

Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Χτες

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Χτες

Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Χτες

Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Χτες

Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.