E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Νέος Κόσμος: «Με κατηγορεί πως τον βίασα επειδή τον απέρριψα» λέει η τραβεστί για το συμβάν με τον 22χρονο

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού του 22χρονου

Νέος Κόσμος: «Με κατηγορεί πως τον βίασα επειδή τον απέρριψα» λέει η τραβεστί για το συμβάν με τον 22χρονο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 8/2/2023 | 14:21

Την δική της εκδοχή δίνει η τραβεστί που κατηγορείται ότι βίασε έναν 22χρονο, ο οποίος είχε κλείσει ερωtικό ραντεβού μαζί της μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο Αστυνομικό τμήμα, στο οποίο πήγε αυτοβούλως, ο 22χρονος άδικα την κατηγορεί ότι τον βίασε και πως οι κατηγορίες ήταν αποτέλεσμα της απόρριψης για σχέση μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα η τραβεστί αναφέρει στην κατάθεσή της: «Είμαι τρανς και νιώθω έτσι από τότε που γεννήθηκα. Διατηρώ κάποιες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο με τις οποίες αναζητώ και παρέχω συντροφιά. Στις 29-01-2023 δέχτηκα τηλεφώνημα από έναν κύριο “Ανδρέα” ο οποίος μου ζήτησε να με συναντήσει για να γνωριστούμε και να υπάρξει πιο σοβαρή εξέλιξη με την προοπτική να συναφθεί σχέση μεταξύ μας. Γνώριζε ότι είμαι τρανς και έπειτα από λίγη ώρα που συνομιλούσαμε τηλεφωνικώς μου ζήτησε παρακαλώντας με να με επισκεφτεί στο χώρο μου» λέει αρχικά στην κατάθεσή της, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο.

«Αφού περάσαμε λίγο χρόνο μαζί συζητώντας, του είπα να κατευθυνθεί στην τουαλέτα να κάνει μπάνιο γιατί μύριζε άσχημα. Μετά από αυτό προβήκαμε σε σeξουαλική επαφή ενεργοπαθητικά τόσο ο ένας όσο και ο άλλος και αφού ολοκληρώθηκε η πράξη εκείνος μου ζήτησε να συνεχιστεί η μεταξύ μας σχέση. Θέλω να τονίσω ότι όλο αυτό έγινε άνευ οικονομικού ανταλλάγματος καθώς ούτε εγώ ζήτησα χρήματα ούτε εκείνoς μου προσέφερε. Επίσης θέλω να αναφέρω ότι και οι δυο ήρθαμε σε οpγασμό και δεν έδειξε κάποια δυσφορία από την ερωtική πράξη. Μετά από μια ώρα αποχώρησε από το διαμέρισμα».

Σύμφωνα με την τραβεστί ο 22χρονος την κάλεσε τουλάχιστον 10 φορές την επόμενη ημέρα. «Την επομένη μέρα με ξανακάλεσε περίπου δέκα φορές και αφού απάντησα την τελευταία εξ αυτών με αποκάλεσε “μωρό μου” και σε στιχομυθία με τη μητέρα του με αποκάλεσε σε εκείνη ως “κοπέλα του”. Επειδή όλα αυτά μου ακούγονταν αλλοπρόσαλλα και ενοχλητικά του είπα να μη με ξαναπάρει τηλέφωνο και πως αν ήθελα να επικοινωνούμε περαιτέρω θα επικοινωνούσα εγώ μαζί του».

Στην κατάθεση, η τραβεστί αναφέρει ότι έμαθε από το διαδίκτυο ότι μια τρανς βίασε έναν 22χρονο και κάλεσε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα της Ακρόπολης, ενώ προσήλθε αυτοβούλως για να παρέχει τις αναγκαίες εξηγήσεις. Ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης Δημήτρης Ζορμπάς ανέφερε στο protothema.gr: «Φαίνεται ότι θα υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση του βιασμού του 22χρονου απο την εντολέα μου, η οποία είναι τρανς. Η θέση της εντολέως μου είναι ότι υπήρξε ερωtική συνεύρεση ενεργοπαθητικά με τον 22χρονο κατόπιν θελήσεώς του. Μάλιστα, ο 22χρονος φαίνεται να έχει ιδιαίτερη προτίμηση στις τρανς. Εμφανιστήκαμε αυτοβούλως ενώπιον του Τμήματος Ασφαλείας της Ακρόπολης και η εντολέας μου έδωσε όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις και κατόπιν τούτου αφέθηκε ελεύθερη. Τις επόμενες μέρες θα κινηθούμε νομικά εναντίον του 22χρονου, ο οποίος με την ψευδή κατάθεσή του συκοφάντησε και στιγμάτισε όχι μόνο την εντολέα μου αλλά και ολόκληρη την τρανς κοινότητα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Κτηνοτρόφος στον Τύρναβο δήλωσε 4.000 πρόβατα και είχε 1.500

Σήμερα

Κτηνοτρόφος από τον Τύρναβο είχε δηλώσει περίπου 4.000 ζώα, με τον έλεγχο να καταγράφει μόλις 1.500

Λαμία: Δύο προσαγωγές για εμπρησμό – Τους είδαν να αδειάζουν μπιτόνι με πετρέλαιο σε χωράφι

Σήμερα

Προσήχθησαν δύο νεαροί στη Λαμία, ως ύποπτοι για απόπειρα εμπρησμού

Σοβαρό τροχαίο στη Χαλκιδική – Τραυματίας υπέστη ακρωτηριασμό

Σήμερα

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο τραυματίας υπέστη πλήρη ακρωτηριασμό κάτω άκρου

Βόλος: Ανήλικος οδηγός παρέσυρε 8χρονο και τον εγκατέλειψε

Σήμερα

Πεζός ήταν ο οκτάχρονος ήταν χτυπήθηκε, ενώ αυτή τη στιγμή συνεχίζει να νοσηλεύεται

Τραγωδία στους Παξούς: Δίωξη στους γονείς και τον παππού του 4χρονου κοριτσιού

Σήμερα

Ανείπωτη τραγωδία με τον θάνατο της 4χρονης, που πνίγηκε σε πισίνα

Το τελευταίο αντίο στον Απόστολο Βεσυρόπουλο ‑ Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρό του

Σήμερα

Πλήθος κόσμου δίνει το «παρών» στην κηδεία του Απόστολου Βεσυρόπουλου

Διπλωματικό επεισόδιο Γαλλίας ‑ Ιταλίας μετά την ατάκα Σαλβίνι «να πάει ο Μακρόν με κράνος και τουφέκι στην Ουκρανία»

Σήμερα

Η Γαλλία κάλεσε την πρέσβη της Ιταλίας στο Παρίσι για να διαμαρτυρηθεί για τις «απαράδεκτες δηλώσεις» του αντιπροέδρου της κυβέρνησης - Ο Σαλβίνι είχε ήδη χαρακτηρίσει «παλαβό» τον Γάλλο πρόεδρο

Δημογραφικό: Μειωθήκαμε κατά 500.000 άτομα, καταρρέουν οι γεννήσεις ‑ Πότε ξεκίνησε η μείωση του πληθυσμού στην Ελλάδα

Σήμερα

Η Ελλάδα καταγράφει από τους χαμηλότερους δείκτες γονιμότητας στην ΕΕ

Θρίλερ στην Εύβοια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε πάρκινγκ στα Νέα Στύρα

Σήμερα

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου

«Παραδώσου, μην ντροπιάζεις τα παιδιά σου» καλεί τον συζυγοκτόνο στον Βόλο ο θείος του από την Αλβανία

Σήμερα

«Αν είχε ή όχι προβλήματα ψυχικής υγείας, δεν το γνωρίζουμε, είχε φάκελο και λάμβανε επίδομα αναπηρίας στην Αλβανία» είπε ο θείος του δράστη, μιλώντας στην αλβανική τηλεόραση

Θεσσαλονίκη: Εφιάλτης για 26χρονη στα χέρια του 44χρονου θείου της

Σήμερα

Πρόσβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της, την έπιασε από το λαιμό και τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.