E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τρελό ξέσπασμα Χριστοπούλου στον αέρα: «Δε γίνεται να εκθέτεις έτσι, αν είσαι δημοσιογράφος, είναι απαράδεκτο»

Τι έχει συμβεί

Τρελό ξέσπασμα Χριστοπούλου στον αέρα: «Δε γίνεται να εκθέτεις έτσι, αν είσαι δημοσιογράφος, είναι απαράδεκτο»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 14/2/2023 | 12:03

Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» με αφορμή την στάση εκπομπών αλλά και δημοσιογράφων απέναντι στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τη Λένα Δροσάκη.

Παρακολουθώντας από νωρίς το πρωί, τα πλάνα με την άρνηση την ηθοποιών να μιλήσουν για την υπόθεση Φιλιππίδη, η Έλενα Χριστοπούλου δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ψυχικά κουρασμένες και πραγματικά κουρασμένες
«Έχουν μιλήσει και οι τρεις τους κατά καιρούς. Δεν είναι μόνος ο κύριος Φιλιππίδης που κουράστηκε, δεν ξέρω τι έκανε… είναι και αυτές οι γυναίκες που έχουν κουραστεί. Είναι ψυχικά κουρασμένες και πραγματικά κουρασμένες», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Και απάντησε η Φαίη Σκορδά: «Δεν θέλω να αναφέρομαι σε άλλες εκπομπές, αλλά δεν κάνω αυτά τα σχόλια τυχαία. Όταν χθες έγινε χαμός στο διαδίκτυο γιατί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ειπώθηκε ότι η Αναστασοπούλου κατέβασε με το χέρι την κάμερα μίας δημοσιογράφου, σαφώς με τρόπο και διακριτικά, προσπαθώ να ανοίξω μια κουβέντα, με αφορμή και τα σχόλια του Σπύρου Μπιμπίλα».

Η Έλενα Χριστοπούλου συνέχισε σχολιάζοντας την εμμονή κάποιων δημοσιογράφων: «Δεν γίνεται να εκθέτεις έτσι, αν είσαι δημοσιογράφος, ή αν έχεις μια κάμερα στο χέρι. Δεν γίνεται, είναι απαράδεκτο. Είμαστε άνθρωποι. Έλεγε τόσες ώρες η Πηνελόπη ότι δεν μπορεί να μιλήσει. Για ποιον λόγο να πας έτσι και να την εκθέσεις;»

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γάμος με συγκίνηση στο Ηράκλειο – Η υποδοχή του ιερέα στη νύφη που έφτασε με αμαξίδιο

Σήμερα

Στην Αρβη, ένα χωριό του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης, τελέστηκε ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Σήμερα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Πατέρας για 2η φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης

Σήμερα

Στο μαιευτήριο ΡΕΑ γέννησε η Γεωργία Κρασσά, με εξιτήριο τη Δευτέρα 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Σήμερα

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Θάνασης Τσαλταμπάσης: Συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram τιμώντας τη μνήμη του, τρεις μήνες μετά την απώλεια

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Σήμερα

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Σήμερα

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Ζόζεφιν: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού με τον Νίνο μέσα από ένα βίντεο

Σήμερα

Η τραγουδίστρια επέλεξε τα γενέθλιά της για να διαλύσει τα σενάρια που είχαν προκύψει μετά την παύση της αμοιβαίας παρακολούθησης στα social media.

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ποιο «πλωτό παλάτι» επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο

Χτες

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα απόλαυσε γυναικεία παρέα και ελληνικό καλοκαίρι σε ένα από τα πιο πολυτελή σκάφη του κόσμου.

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου για τη Μαντόνα στην Πάτμο – Σε ποιες Ελληνίδες τα «χρέωσε»

Χτες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και άφησε αιχμές για άλλες γυναίκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.