E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μπογδάνος σε Λιάγκα‑Σκορδά: «Δεν μου κάθεται με τίποτα η Ζωή Κωνσταντοπούλου»

Η κορυφαία τηλεοπτική συνάντηση της χρονιάς

Μπογδάνος σε Λιάγκα‑Σκορδά: «Δεν μου κάθεται με τίποτα η Ζωή Κωνσταντοπούλου»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κορυφαία τηλεοπτική συνάντηση της χρονιάς πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο πλατό του «Πρωινού» του ΑΝΤ1. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατέβηκε τη σκάλα για να τον υποδεχτούν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Μετά το ένθερμο καλωσόρισμα και αφού είπε ότι είναι 34 ετών και ότι πήρε πτυχίο από το Πάντειο με άριστα, ο δημοσιογράφος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα, που είχαν να κάνουν κυρίως με τις διάφορες δημόσιες δηλώσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θεωρώ ότι κάποιες δημόσιες δηλώσεις σου σε αδικούν. Είπες για την Καινούργιου ότι είναι κενή και σου απάντησα κι εγώ ότι "όλοι πρέπει να είναι Αρβελέρ;"», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διευκρίνισε: «Αυτό που με πείραξε, είναι ότι με τον τρόπο που καταλαβαίνω εγώ τα ελληνικά, όταν με αποκαλεί αγενή, καταφέρεται εναντίον των γονέων μου και αυτό το πράγμα δεν το επιτρέπω σε κανέναν».

«Στις τελευταίες εκλογές ψήφισα ΔΡΑΣΗ», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, ενώ για τα προηγούμενα χρόνια παραδέχτηκε: «Πήγαινα προς Κεντροδεξιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Παιδιά, είναι πολύ ψηλή η Σταμάτη!», αναφώνησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ενώ όταν ανέφερε ότι η Σάσα τού υποσχέθηκε ότι θα πάνε μαζί στον Παντελή Παντελίδη, ακολούθησαν γέλια από παντού.

«Η φετινή αποτρίχωση που κάνατε, με είχε ενοχλήσει», επισήμανε σχετικά με τη θεματολογία του «Πρωινό» και τόνισε ότι ο ίδιος δεν κάνει στο σώμα του.

Όσο για το ποιος ήταν ο αγαπημένος του καλεσμένος; «Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο Νότης. Είναι ο Χρήστος Γιανναράς, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Γρηγόρης Ψαριανός». Ο δημοσιογράφος σημείωσε επίσης: «Δεν μου κάθεται με τίποτα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν μου απαντάει καν στα μηνύματά μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει με τίποτα, γιατί την έχει πιάσει κάτι το εμπαθές στην περίπτωσή μου, γιατί είχαμε έναν έντονο ραδιοφωνικό διαξιφισμό και έκτοτε μου κάνει μούτρα. Την Κανέλλη θέλω επίσης. Θέλω πολύ να κάνω μια συνέντευξη με τον Αλέξη Τσίπρα».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εξομολογήθηκε πως δεν είναι ερωτευμένος, γιατί είναι δύσκολος, αλλά κάποια στιγμή θα ήθελε να γίνει πατέρας.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μίκι Ρουρκ: Καμπάνια οικονομικής στήριξης για τον ηθοποιό μετά την απειλή έξωσης από το σπίτι του

Πριν 9 ώρες

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 46.981 δολάρια στο GoFundMe με στόχο τις 100.000

Κατερίνα Βρανά: Έχασα μεγάλο κομμάτι της σεξουαλικότητάς μου, όταν έμεινα ανάπηρη

Πριν 9 ώρες

Δεν έχω την ίδια αυτοπεποίθηση με πριν, εξήγησε η stand-up comedian

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Λονδίνο, στο πλευρό του Παναγιώτη Κουτσουμπή

Χτες

Το ταξίδι μετά την έλευση του νέου έτους και το μήνυμα για τη νέα αρχή που έρχεται

Τάσος Δούσης: «Μποϋκοτάζ σε Temu και Trendyol – Να το γιατί!»

Χτες

Γιατί λέει «όχι» στις διαφημίσεις και το μήνυμα προς τους καταναλωτές

Γάμος ‑ έκπληξη από διάσημο ζευγάρι

Χτες

Έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του ο ροκ σταρ – Οι φωτογραφίες με το μονόπετρο

Διάσημοι celebrities με αυτισμό

Χτες

Εσύ το γνώριζες;

Το «Γυάλινο Σπίτι» της Καλαμάτας και οι τρομαχτικές ιστορίες για αυτό

Χτες

Ο αστικός μύθος που κρατάει ακόμα και σήμερα!

Μοντέλο που ξόδεψε χιλιάδες λίρες για τατουάζ, δείχνει πως ήταν πριν

Χτες

Αποφάσισε να δείξει στον κόσμο πως ήταν πριν την μεγάλη μεταμόρφωση της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.