E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ντροπιαστικές δηλώσεις από την δικηγόρο ενός μέλους του ασθενοφόρου στον Ωρωπό

«Δεν υπάρχει κανένα μαρτύριο, την έσωσαν...»

Ντροπιαστικές δηλώσεις από την δικηγόρο ενός μέλους του ασθενοφόρου στον Ωρωπό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/3/2023 | 10:43

Δεν έφτανε η απάνθρωπη αντιμετώπιση που έτυχε η 70χρονη από τον Ωρωπό, όπου δύο νοσηλευτές διακρίνονται να την βρέχουν γυμνή με λάστιχο σε πιλοτή, ήρθε και η δικηγόρος ενός εκ των μελών του ασθενοφόρου, η οποία είπε, επί της ουσίας, ότι οι δύο διασώστες δεν κατέβρεξαν την ηλικιωμένη αλλά την έσωσαν, γιατί «ζούσε σε ένα σπίτι – υγειονομική βόμβα».

Όπως αποκαλύφθηκε, το ντροπιαστικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε μάλιστα παρουσίασα μέλους της δημοτικής αρχής αλλά και της Αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δικηγόρος πάντως ενός εκ των δύο μελών του ασθενοφόρου Βάσω Πανταζή, εξιστόρησε τα γεγονότα μέσα από μία άλλη οπτική από αυτή που είδε όλη η Ελλάδα μέσα από την φωτογραφία της ντροπής, λέγοντας , ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι θα έπρεπε να πουν και ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους. Η περιγραφή της εξοργίζει.

«Δεν μου αρέσει αισθητικά αυτό που βλέπω» είπε αρχικά μιλώντας στον Ant1 σχολιάζοντας τη φωτογραφία ωστόσο στη συνέχεια προχώρησε σε εξοργιστικές περιγραφές.

«Ποιο ποινικό αδίκημα έγινε; Δεν υπάρχει κανένα μαρτύριο. Η ευαισθησία μου είναι δεδομένη μπροστά σε αυτή τη γυναίκα», είπε για να προσθέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Που θα μπορούσαν να τοποθετήσουν αυτή την κυρία . Έχετε φωτογραφία από το σπίτι της; Δεν ξέρετε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες φτάσαμε σε αυτή την εικόνα. Δεν πλύθηκε κανείς στην πιλοτή. Η γυναίκα ζούσε επί 4 ημέρες σε σπίτι υγειονομική βόμβα. Το πλήρωμα ήρθε στο χώρο μετά από καταγγελίες».

Η δικηγόρος έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι η γυναίκα αυτή δεν υπήρχε δυνατότητα να τοποθετηθεί πουθενά αλλού. «Οι άνθρωποι του ασθενοφόρου χτύπησαν σε κάθε διαμέρισμα και δεν άνοιξε κανένα. Απαγορεύεται να βάλεις σε αποστειρωμένο χώρο άνθρωπο με πληγές. Δεν την έπλυνε κανείς ολόσωμα στην πιλοτή» επέμεινε η δικηγόρος για να καταλήξει λέγοντας ότι «της έσωσαν τη ζωή».

Προκαταρκτική εξέταση

Υπενθυμίζεται ότι ποινική προκαταρκτική έρευνα μετά τις εικόνες της ντροπής που είδαν το φως τη δημοσιότητας με το πλήρωμα του δημοτικού ασθενοφόρου να πλένει με το λάστιχο, γυμνή σε πιλοτή μια ηλικιωμένη γυναίκα πριν να την παραλάβει, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάλληλος σε νοσοκομείο με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου είναι ο ένας από τους δυο νοσηλευτές.

Αυτό αναφέρει σε σχετικά ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας διευκρινίζοντας ότι το συγκεκριμένο πλήρωμα αφορά σε ιδιωτικό ασθενοφόρο που δεν σχετίζεται με το ΕΚΑΒ και το υπουργείο Υγείας.

Ωστόσο ο ένας από τους δύο ιδιωτικά εργαζόμενους προκύπτει ότι παράλληλα είναι και υπάλληλος σε νοσοκομείο με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου.

Ως εκ τούτου, παρόλο που η πράξη του έχει γίνει στο πλαίσιο του ιδιωτικού έργου άσχετα από τα υπαλληλικά του καθήκοντα, λόγω της απαξίας της πράξης του τίθεται με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη άμεσα σε αργία και κινείται η διαδικασία απόλυσης του.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υποχωρεί ο υδράργυρος από την Κυριακή, έρχονται χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας

Πριν 11 ώρες

Πότε θα ξεκινήσουν τα πρώτα κρύα - Οι θερμοκρασίες σε πέντε μεγάλες πόλεις την Κυριακή 23/11

Τέλος το αλκοόλ και τα τσιγάρα σε ανήλικους ‑ Πως θα επαληθεύεται η ηλικία

Πριν 11 ώρες

Γεωργιάδης: Σώζουμε τις ζωές των παιδιών

Θεσσαλονίκη: 27χρονος κατήγγειλε ληστεία και αποκαλύφθηκε ότι είχε κλείσει ραντεβού με 14χρονη

Πριν 11 ώρες

Ο 27χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους

Συναγερμός στην Πολωνία: Απογείωσε μαχητικά αεροσκάφη μετά τις ρωσικές επιδρομές στην Ουκρανία

Πριν 11 ώρες

Η Πολωνία απογείωσε μαχητικά αεροσκάφη μετά τις ρωσικές επιδρομές στην Ουκρανία, ανέφεραν οι ένοπλες δυνάμεις

Νέος Κόσμος: Ήξερε πολεμικές τέχνες ο 29χρονος, είχε επιτεθεί με κοπίδι σε 3 άτομα πριν από 1 μήνα

Πριν 11 ώρες

Ατομο εξαιρετικά επιθετικό φαίνεται πως είναι ο 29χρονος αλβανικής καταγωγής

Μέσα σε προαύλιο σχολείου βiάστηκε η 12χρονη στην Πάτρα

Πριν 11 ώρες

Κανόνισαν ραντεβού μέσω Instagram

Χριστούγεννα 2025: Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο – Πώς θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα

Πριν 11 ώρες

Πώς θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Πριν 11 ώρες

Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Οι διάλογοι που καίνε τη σπείρα με τις τηλεφωνικές απάτες: «Το τσιμπήσαμε το διχίλιαρο;»

Πριν 11 ώρες

Γιγαντιαία εγκληματική οργάνωση, με λεία που ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια ευρώ

Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας στη ΒΔ Ελλάδα

Πριν 11 ώρες

Πού χρειάζεται προσοχή

Σοκ στην Αυστρία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε καταψύκτες ‑ Αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2024

Χτες

Δύο άνδρες, ένας 55χρονος Αυστριακός και ο 53χρονος αδελφός του, συνελήφθησαν για την υπόθεση τον Ιούνιο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.