E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Imba & LeasePlan: Μη πραγματικές εικόνες για ένα πολύ πραγματικό πρόβλημα

Η LeasePlan φιλοδοξεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την καταπολέμηση της προσβλητικής οδηγικής συμπεριφοράς κατά των γυναικών

Imba & LeasePlan: Μη πραγματικές εικόνες για ένα πολύ πραγματικό πρόβλημα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 8/3/2023 | 16:39

Με σύμμαχο την τεχνολογία του AI και με πρωταγωνίστριες μία πυροσβέστη, μία μηχανικό πλοίου και μία οδηγό φορτηγού, η LeasePlan φιλοδοξεί αυτή την Ημέρα της Γυναίκας να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την καταπολέμηση της προσβλητικής οδηγικής συμπεριφοράς κατά των γυναικών, φαινόμενο που όλες και όλοι έχουμε βιώσει ή συναντήσει οδηγώντας στους δρόμους.

Η γυναίκα και η καθημερινή μάχη που αυτή δίνει με τα στερεότυπα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στη νέα επικοινωνία της imba για τη LeasePlan, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. Πιο συγκεκριμένα, η καμπάνια παρουσιάζει μία σειρά από παραδοσιακά «αντρικά» επαγγέλματα στα οποία οι γυναίκες διαπρέπουν, με σκοπό την επισήμανση των διακρίσεων και των υποτιμητικών σχολίων που δέχεται η πλειονότητα των γυναικών όταν οδηγούν, ακόμα και σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υλοποίηση της ιδέας βασίστηκε στην καινοτόμα τεχνολογία του AI, μέσω της οποίας αναδεικνύεται η αντίθεση της μη πραγματικής φωτογραφίας με τα πέρα για πέρα προσβλητικά σχόλια που δέχονται οι γυναίκες πίσω από το τιμόνι.


Μια επικοινωνία που «ταξιδεύει» σε έντυπο και digital περιβάλλον, γνωστοποιώντας για ακόμα μία φορά την πραγματική μάχη που δίνουν ακόμα και σήμερα οι γυναίκες εκεί έξω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι γυναίκες οδηγοί – και όχι αποκλειστικά, έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες με προσβλητική συμπεριφορά στους δρόμους. Είμαστε όλοι οδηγοί και αυτές είναι οι συνάδελφοί μας, οι μητέρες μας, οι κόρες μας, οι αδερφές μας, οι σύντροφοί μας. Η σημερινή μέρα ας λειτουργήσει ως υπενθύμιση για τη σημασία που έχει η συμβολή όλων μας στην εξάλειψη των κακοποιητικών ή προσβλητικών συμπεριφορών κάθε είδους απέναντι στις γυναίκες, όπου και αν αυτές συναντώνται. Η LeasePlan έρχεται σήμερα να υπογραμμίσει τη διασφάλιση της ισότητας με τον πιο καινοτόμο τρόπο που ορίζουν τα νέα δεδομένα της διαφήμισης, την τεχνητή νοημοσύνη», δήλωσε ο Γιάννος Ζαφείρης, Επικεφαλής Marketing της LeasePlan Ελλάδας.


«H ΑΙ πλατφόρμα έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο παράγουμε περιεχόμενο στην Imba. Μας παρέχει μια γρήγορη, αποδοτική και προσαρμόσιμη λύση για συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις πελατών μας. Αξιοποιώντας τη δύναμη του AI, μπορούμε να εξελίξουμε τη δημιουργικότητά μας, να την οδηγήσουμε στο επόμενο επίπεδο και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας δημιουργικά εφαρμόζοντας παράλληλα και οικονομίες κλίμακος», σχολίασε ο Γιάννης Μπουτάς, Head of Creative, imba by Mediabrands.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

leaseplan.gr

facebook.com

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Notos: Outlet offers έως ‑60%!

Πριν 8 ώρες

Ισχύει για αγορές έως 04/04/2024

Κορυφαίες τηλεοράσεις με δωροεπιταγή επόμενης αγοράς!

Πριν 8 ώρες

Ισχύει για αγορές έως 31/03/2024

Γυαλιά ηλίου 2+1 δώρο!

Χτες

Εκπτώσεις -20%!

Μοναδικά καλάθια δώρων από 9,95€

Χτες

Δημιουργήστε το κατάλληλο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Τι θα λέγατε για μια μαγευτική απόδραση στη Γαλλία;

Προχτές

Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας στη Γαλλία με έως -30%!

Χειμερινές πιτζάμες με 10 ευρώ!

Προχτές

Δωρεάν αποστολές!

Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας στη Γαλλία με έως ‑30%!

Πριν 3 μέρες

Πτήσεις μεταξύ 01/06/2024 - 30/10/2024

Βρείτε γυναικεία και ανδρικά ρούχα έως ‑60%

Πριν 3 μέρες

Μοναδικές προσφορές στο Politikos!

Βρείτε είδη σπιτιού σε μοναδικές τιμές!

Πριν 6 μέρες

Mεγάλη ποικιλία σχεδίων!

Βρείτε καφέδες με έκπτωση 30% !

Πριν 1 εβδομάδα

Η προσφορά ισχύει έως 20/3!

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.